20
Набавен најсовремен апарат на Клиниката за очни болести

Набавен најсовремен апарат на Клиниката за очни болести

пред 9 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Набавен најсовремен апарат на Клиниката за очни болести

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на очна клиника годинава

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на очна клиника годинава

пред 9 месеци - ТВ Нова - Македонија

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на катаракта на Очната клиника во Скопје. Ќе се намали листата на чекање, а пациентите ќе добијат поефикасен третман.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

пред 9 месеци - Сител - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на Очна клиника годинава

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на Очна клиника годинава

пред 9 месеци - еВести - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако-хирургија во Македонија

пред 9 месеци - Телеграф - Македонија

Најсовремен апарат за фако-интервенции е ставен во функција на Универзитетската клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот .

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија

пред 9 месеци - Идивиди - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

пред 9 месеци - Денешен - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен фако апарат единствен во регионот

Очната клиника доби најсовремен фако апарат-единствен во регионот

пред 9 месеци - Start.mk - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен фако апарат единствен во регионот

Очната клиника доби најсовремен фако апарат-единствен во регионот

пред 9 месеци - Република - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Бројот на операции на Очна клиника двојно ќе се зголеми годинава

Бројот на операции на Очна клиника двојно ќе се зголеми годинава

пред 9 месеци - Пулс 24 - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

пред 9 месеци - Start.mk - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат...

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

пред 9 месеци - Вечер - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат...

Нов апарат на Клиниката за очни болести

Нов апарат на Клиниката за очни болести

пред 9 месеци - Канал 5 - Македонија

Со современиот апарат освен што ќе се намали чекањето за операција,  ќе се намали ризикот од последици од интервенциите. Офтамолозите советуваат по 40 -тата година задолжително на контролен преглед, бидејќи пациентите најчесто доаѓаат во доцна фаза.

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на Очна клиника годинава

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на Очна клиника годинава

пред 9 месеци - Курир - Македонија

Апаратот, кој е набавен од страна на Министерството за здравство, е во вредност од пет милиони денари и со него веќе се извршени осум интервенции.

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на Очна клиника годинава

Двојно ќе се зголеми бројот на операции на Очна клиника годинава

пред 9 месеци - Вистина - Без катеторија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

пред 9 месеци - Прес 24 - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

пред 9 месеци - ТВ Нова - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Најсовремен апарат за фако метода набавен на Клиниката за очни болести   Двојно ќе се зголеми бројот на операции

Најсовремен апарат за фако метода набавен на Клиниката за очни болести – Двојно ќе се зголеми бројот на операции

пред 9 месеци - Здравство 24 - Здравје

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

пред 9 месеци - Точка - Македонија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

пред 9 месеци - Лидер - Без катеторија

Најсовремен апарат за фако интервенции е ставен во функција на Универзитетската Клиника за очни болести. Ваков апарат имаат само некои земји и е единствен во регионот.

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

Очната клиника доби најсовремен апарат за фако хирургија во Македонија

пред 9 месеци - Нетпрес - Македонија

Апаратот, кој е набавен од страна на Министерството за здравство, е во вредност од пет милиони денари и со него веќе се извршени осум интервенции.

Над 120 повредени од ладното време завршија на клиниката за хируршки болести

Над 120 повредени од ладното време завршија на клиниката за хируршки болести

пред 9 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Над 120 повредени од ладното време завршија на клиниката за хируршки болести

Времеплов
x