20
Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

пред 9 месеци - Start.mk - Спорт

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

пред 9 месеци - Република - Ракомет

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

пред 9 месеци - Дневник - Без катеторија

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

пред 9 месеци - Start.mk - Спорт

Капитенот на македонскат ракометна репрезентација Кире Лазаров е најдобар европски ракометар за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

пред 9 месеци - Вечер - Спорт

Капитенот на македонскат ракометна репрезентација Кире Лазаров е најдобар европски ракометар за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

пред 9 месеци - Канал 5 - Ракомет

Европската куќа на ракометот избира најдобар ракометар и ракометарка за секој месец во календарската година, a декемвриското...

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

пред 9 месеци - Курир - Ракомет

Европската куќа на ракометот избира најдобар ракометар и ракометарка за секој месец во календарската година, a декемвриското...

Кире Лазаров избран за најдобар европски ракометар за месец декември

Кире Лазаров избран за најдобар европски ракометар за месец декември

пред 9 месеци - Пулс 24 - Ракомет

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

пред 9 месеци - +Инфо - Спорт

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Признание од ЕХФ за нашиот капитен  Лазаров број еден во Европа за месец декември

Признание од ЕХФ за нашиот капитен: Лазаров број еден во Европа за месец декември

пред 9 месеци - Дерби - Ракомет

Капитенот на македонската ракометна репрезентација, Кире Лазаров е избран за најдобар ракометар во Европа за последниот месец од претходната година и тоа од страна на Европската куќа на ракометот (ЕХФ).

Кире Лазаров е избран за најдобар европски ракометар за минатиот месец

Кире Лазаров е избран за најдобар европски ракометар за минатиот месец

пред 9 месеци - еМАГАЗИН - Спорт

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

EХФ СО НАГРАДА ЗА КИРЕ  Лазаров е играч на декември во Европа

EХФ СО НАГРАДА ЗА КИРЕ: Лазаров е играч на декември во Европа

пред 9 месеци - Телеграф - Ракомет

Кире Лазаров е најдобриот ракометар за декември во 2016 година. Тој доби најмногу гласови, така што се најде пред голманот на Кељце, Филип Ивиќ и пред крилото на ПИК Сегед, Јонас Калман.

ЕХФ  Лазаров најдобар за месец декември

ЕХФ: Лазаров најдобар за месец декември

пред 9 месеци - Македонски Спорт - Ракомет

Капитенот на македонската репрезентација, Кире Лазаров е прогласен за најдобар играч во Лигата на шампиони за месец декември.

Кире Лазаров   најдобар европски ракометар за декември

Кире Лазаров – најдобар европски ракометар за декември

пред 9 месеци - Екипа - Ракомет

Кире Лазаров е најдобар европски ракометар за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница. Европската...

ЕХФ го избра Лазаров за најдобар во декември

ЕХФ го избра Лазаров за најдобар во декември

пред 9 месеци - Sportmedia - Ракомет

Македонскиот ракометар во изборот на ЕХФ беше прогласен за најдобар играч во Лигата на шампионите за последниот месец во минатата година.

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

Кире Лазаров избран за Европски играч на месец декември

пред 9 месеци - Локално - Спорт

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Европски играч за месец Декември  Кире Лазаров

Европски играч за месец Декември- Кире Лазаров

пред 9 месеци - Се за спорт - Ракомет

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

Кире Лазаров најдобар европски ракометар за месец декември

пред 9 месеци - Нетпрес - Спорт

Кире Лазаров во машка и Нике Грот во женска конкуренција се најдобрите европски ракометари за месец декември, објави ЕХФ преку својата официјална веб-страница.

Времеплов
x