20
Османи Од рамковниот договор остана уште прашањето за јазикот

Османи: Од рамковниот договор остана уште прашањето за јазикот

пред 10 месеци - Курир - Македонија

Османи смета дека прашањето за јазик не е затворено: – Едно прашање коешто не е затворено е прашањето на јазикот. Тоа прашање...

Османи Албанците никогаш не ја користат химната на државата

Османи: Албанците никогаш не ја користат химната на државата

пред 10 месеци - Вистина - Без катеторија

Многу прашања се ставија „под тепих“ меѓутоа никогаш не се решија. Дали знаете дека Албанците никогаш не ја користат химната...

Османи Од рамковниот договор остана уште прашањето за јазикот

Османи: Од рамковниот договор остана уште прашањето за јазикот

пред 10 месеци - Вистина - Без катеторија

Континуирано ги зборуваме истите прашања. Секогаш викаме дека рамковниот договор е решението за Република Македонија. Тоа...

РАМКОВНИОТ ДОГОВОР Е РЕЧИСИ ЦЕЛОСНО ИСПОЛНЕТ Остана само уште прашањето за јазикот да се доисполни

РАМКОВНИОТ ДОГОВОР Е РЕЧИСИ ЦЕЛОСНО ИСПОЛНЕТ: Остана само уште прашањето за јазикот да се доисполни!

пред 10 месеци - Infomax - Македонија

Континуирано ги зборуваме истите прашања. Секогаш викаме дека рамковниот договор е решението за Република Македонија. Тоа...

Османи Албанците никогаш не ја користат химната на државата

Османи: Албанците никогаш не ја користат химната на државата

пред 10 месеци - ТВ Нова - Македонија

Многу прашања се ставија „под тепих“ меѓутоа никогаш не се решија. Дали знаете дека Албанците никогаш не ја користат химната...

Османи Од рамковниот договор остана уште прашањето за јазикот

Османи: Од рамковниот договор остана уште прашањето за јазикот

пред 10 месеци - ТВ Нова - Македонија

Континуирано ги зборуваме истите прашања. Секогаш викаме дека рамковниот договор е решението за Република Македонија. Тоа...

ВЕЧЕРВА НА НОВА Бујар Османи во Аргументи ќе дебатира за платформата на албанските партии

ВЕЧЕРВА НА НОВА: Бујар Османи во „Аргументи“ ќе дебатира за платформата на албанските партии

пред 10 месеци - ТВ Нова - Македонија

Вечерва во стандардниот термин резервиран за дебатната емисија „Аргументи“ на авторот и водител Љубиша Николовски ќе гостува Бујар Османи, портпаролот на ДУИ.

Османи Прашањето за албанскиот јазик не е затворено

Османи: Прашањето за албанскиот јазик не е затворено

пред 10 месеци - Нетпрес - Македонија

Континуирано ги зборуваме истите прашања. Секогаш викаме дека рамковниот договор е решението за Република Македонија. Тоа...

Османи Од рамковниот договор остана уште прашањето за јазикот

Османи: Од рамковниот договор остана уште прашањето за јазикот

пред 10 месеци - Лидер - Без катеторија

Континуирано ги зборуваме истите прашања. Секогаш викаме дека рамковниот договор е решението за Република Македонија. Тоа...

Османи Албанците никогаш не ја користат химната на државата

Османи: Албанците никогаш не ја користат химната на државата

пред 10 месеци - Лидер - Без катеторија

Многу прашања се ставија „под тепих“ меѓутоа никогаш не се решија. Дали знаете дека Албанците никогаш не ја користат химната...

Времеплов
x