20
Протести во Русија поради враќање на Црквата Свети Исак на Руската православна црква

Протести во Русија поради враќање на Црквата Свети Исак на Руската православна црква

пред 11 месеци - Сител - Свет

Повеќе од 100 илјади луѓе потпишаа петиција против одлуката на властите во Санкт Петербург да ја вратат познататата Црква Свети Исак (Исакиевски собор), најголема православна црква во Русија, под управа на Руската православна црква.

Државата ја врати Црквата Свети Исак на Руската православна црква

Државата ја врати Црквата Свети Исак на Руската православна црква

пред 11 месеци - Вечер - Свет

Повеќе од 100 илјади луѓе потпишаа петиција против одлуката на властите во Санкт Петербург да ја вратат познататата Црква...

Државата ја врати Црквата Свети Исак на Руската православна црква

Државата ја врати Црквата Свети Исак на Руската православна црква

пред 11 месеци - Start.mk - Свет

Повеќе од 100 илјади луѓе потпишаа петиција против одлуката на властите во Санкт Петербург да ја вратат познататата Црква...

Протести во Русија поради враќање на Црквата Свети Исак на Руската православна црква

Протести во Русија поради враќање на Црквата Свети Исак на Руската православна црква

пред 11 месеци - ТВ Нова - Свет

Повеќе од 100 илјади луѓе потпишаа петиција против одлуката на властите во Санкт Петербург да ја вратат познататата Црква Свети Исак (Исакиевски собор), најголема православна црква во Русија, под управа на Руската православна црква.

Убиството на Нева   легендата за Распучин продолжува да живее 100 години по неговата смрт

Убиството на Нева - легендата за Распучин продолжува да живее 100 години по неговата смрт

пред 11 месеци - Сител - Живот

ДПА - Хамбург Неговиот живот е бурен, а неговата смрт - брутална; во студена зимска ноќ во Санкт Петербург, на 30 декември...

Времеплов
x