20
Продложува окупацијата на полскиот Парламент од страна на опозицијата

Продложува „окупацијата“ на полскиот Парламент од страна на опозицијата

пред 10 месеци - Алфа - Свет

Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа,...

Продложува окупацијата на полскиот Парламент од страна на опозицијата

Продложува „окупацијата“ на полскиот Парламент од страна на опозицијата

пред 10 месеци - Сител - Македонија

Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа,...

Продoлжува окупацијата на Парламентoт од страна на опозицијата

Продoлжува „окупацијата" на Парламентoт од страна на опозицијата

пред 10 месеци - Start.mk - Свет

Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа,...

Продoлжува окупацијата на Парламентoт од страна на опозицијата

Продoлжува „окупацијата" на Парламентoт од страна на опозицијата

пред 10 месеци - Вечер - Свет

Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа,...

Продложува окупацијата на полскиот Парламент од страна на опозицијата

Продложува „окупацијата“ на полскиот Парламент од страна на опозицијата

пред 10 месеци - A1on - Свет

Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа,...

Продложува окупацијата на полскиот Парламент од страна на опозицијата

Продложува „окупацијата“ на полскиот Парламент од страна на опозицијата

пред 10 месеци - ТВ Нова - Свет

Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа,...

Опозицијата во Полска веќе еден месец го окупира Парламентот

Опозицијата во Полска веќе еден месец го окупира Парламентот

пред 10 месеци - Радио МОФ - Без катеторија

Претставниците на владиниото мнозинство и на опозицијата во полскиот Парламент, на состанокот што траеше до доцна синоќа,...

Времеплов
x