20
Џез концерт на светски познатиот Милан Петровиќ квартет во Јавна соба

Џез концерт на светски познатиот Милан Петровиќ квартет во Јавна соба

пред 3 месеци - Start.mk - Живот

Во рамки на џез програмата  “Show Room” во Јавна соба на 14. јануари ќе настапи  еден од најпознатите џез бендови од регионот, “Милан Петровиќ квартет”.

Џез концерт на светски познатиот Милан Петровиќ квартет во Јавна соба

Џез концерт на светски познатиот Милан Петровиќ квартет во Јавна соба

пред 3 месеци - Република - Култура

Во рамки на џез програмата  “Show Room” во Јавна соба на 14. јануари ќе настапи  еден од најпознатите џез бендови од регионот, “Милан Петровиќ квартет”.

Џез концерт на светски познатиот Милан Петровиќ квартет во Јавна соба

Џез концерт на светски познатиот „Милан Петровиќ квартет“ во Јавна соба

пред 3 месеци - Радио МОФ - Сцена

Во рамки на џез програмата  „Show Room” во Јавна соба во сабота ќе настапи  еден од најпознатите џез бендови од регионот, „Милан Петровиќ квартет”.

Повик за македонските дизајнери за учество на регионалните фестивали

Повик за македонските дизајнери за учество на регионалните фестивали

пред 4 месеци - Start.mk - Живот

Учеството на повикот е бесплатно и има за цел да го стимулира развојот на дизајн сцената во Македонија, во поглед на продуктивност, самоодржливост и иновативност.

Повик за македонските дизајнери за учество на регионалните фестивали

Повик за македонските дизајнери за учество на регионалните фестивали

пред 4 месеци - Вечер - Култура

Учеството на повикот е бесплатно и има за цел да го стимулира развојот на дизајн сцената во Македонија, во поглед на продуктивност, самоодржливост и иновативност.

 Јавна Соба го носи македонскиот дизајн на регионалните фестивали и во 2017

„Јавна Соба“ го носи македонскиот дизајн на регионалните фестивали и во 2017

пред 4 месеци - Република - Култура

Селектираните производи ќе патуваат во период мај – ноември, 2017 во организирана форма, како „Изложба на македонски дизајн...

Повик на Јавна соба за дизајнери дизајн студија и производни компании

Повик на„Јавна соба“ за дизајнери, дизајн студија и производни компании

пред 4 месеци - Канал 5 - Култура

Учеството на повикот е бесплатно и има за цел да го стимулира развојот на дизајн сцената во Македонија, во поглед на продуктивност, самоодржливост и иновативност.

Повик на Јавна соба за дизајнери дизајн студија и производни компании

Повик на „Јавна соба“ за дизајнери, дизајн студија и производни компании

пред 4 месеци - Cooltura - Култура

Центарот за дизајн и иновации „Јавна соба“ распиша повик за сите македонски дизајнери, дизајн студија и производни компании...

ПОВИК ДО ДИЗАЈНЕРИТЕ Претставување на најновите производи на фестивалите за дизајн во регионот

ПОВИК ДО ДИЗАЈНЕРИТЕ: Претставување на најновите производи на фестивалите за дизајн во регионот

пред 4 месеци - Телеграф - Мода

Одлична вест за сите македонски дизајнери што сакаат нивното име да се чуе надвор од границите. А кој не би сакал да успее...

Јавна соба го носи македонскиот дизајн на регионалните фестивали во 2017

пред 4 месеци - Stylist - Живот

Јавна соба распишува повик за сите македонски дизајнери, дизајн студија и производни компании кои сакаат да ги претстават...

 Јавна Соба го носи македонскиот дизајн на регионалните фестивали и во 2017

„Јавна Соба“ го носи македонскиот дизајн на регионалните фестивали и во 2017

пред 4 месеци - Start.mk - Живот

„Јавна соба“ центарот за дизајн и иновации распишува повик за сите македонски дизајнери, дизајн студија и производни компании...

Јавна соба го носи македонскиот дизајн на регионалните фестивали во 2017

пред 4 месеци - Stylist - Живот

Јавна соба распишува повик за сите македонски дизајнери, дизајн студија и производни компании кои сакаат да ги претстават...

Јавна соба го носи македонскиот дизајн на регионалните фестивали и во 2017

Јавна соба го носи македонскиот дизајн на регионалните фестивали и во 2017

пред 4 месеци - еМАГАЗИН - Живот

Јавна соба распишува повик за сите македонски дизајнери, дизајн студија и производни компании кои сакаат да ги претстават...

Повик на Јавна соба за дизајнери дизајн студија и производни компании

Повик на„Јавна соба“ за дизајнери, дизајн студија и производни компании

пред 4 месеци - Лидер - Живот

Центарот за дизајн и иновации „Јавна соба“ распишува повик за сите македонски дизајнери, дизајн студија и производни компании...

Проект Show Room Вкусот на Скопје македонски дизајн

Проект Show Room, Вкусот на Скопје, македонски дизајн...

пред 4 месеци - Start.mk - Живот

Домашната и се побројната странска публика може да посети во Јавна соба во 2017 и детски образовни програми, изложби и курсеви по фотографија, сликарство и работилници за продукт и графички дизајн.

Времеплов
x