20
Бројот на азиланти во Германија во 2016 година опаднал за две третини

Бројот на азиланти во Германија во 2016 година опаднал за две третини

пред еден месец - Денар - Економија

Германија примила 280.000 нови барања за азил во 2016 година, што е за две третини помалку од рекордната цифра 890.000 во 2015 година, изјави германскиот министер за внатрешни работи Томас де Мезиер.

Германија  Бројот на азиланти во 2016 година опаднал за две третини

Германија: Бројот на азиланти во 2016 година опаднал за две третини

пред еден месец - Точка - Свет

Германија примила 280.000 нови барања за азил во 2016 година, што е за две третини помалку од рекордната цифра 890.000 во 2015 година, изјави германксиот министер за внатрешни работи Томас де Мезиер.

Германија  Бројот на азиланти во 2016 година опаднал за две третини

Германија: Бројот на азиланти во 2016 година опаднал за две третини

пред еден месец - Канал 77 - Свет

Германија примила 280.000 нови барања за азил во 2016 година, што е за две третини помалку од рекордната цифра 890.000 во 2015 година – информира германскчиот министер за внатрешни работи, Томас де Мезиер.

Огромен пад  За една третина намалени барањата за азил во Германија

Огромен пад: За една третина намалени барањата за азил во Германија

пред еден месец - еМАГАЗИН - Свет

Германија во 2016 година примила околу 280 илјади нови баратели на азил, што е помалку за една третина од бројот на мигранти...

Огромен пад на бројот на баратели на азил лани во Германија

Огромен пад на бројот на баратели на азил лани во Германија

пред еден месец - A1on - Свет

Германија во 2016 година примила околу 280 илјади нови баратели на азил, што е помалку за една третина од бројот на мигранти...

Огромен пад на бројот на баратели на азил лани во Германија

Огромен пад на бројот на баратели на азил лани во Германија

пред еден месец - Денешен - Свет

Германија во 2016 година примила околу 280 илјади нови баратели на азил, што е помалку за една третина од бројот на мигранти...

Времеплов
x