20
Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

пред 9 месеци - Сител - Свет

Американски тенкови и оклопни возила со повеќе од 3.000 војници почнаа од утрово да пристигнуваат во Полска, јави Би-Би-Си.

Американски тенкови оклопни возила со над 3000 војници во Полска

Американски тенкови оклопни возила со над 3000 војници во Полска

пред 9 месеци - Канал 5 - Свет

Тие се дел од одговор на американскиот претседател Барак Обама на загриженоста на НАТО сојузниците поради Русија. Тоа е најголемо американско ангажирање во европа во изминатите неколку децении.

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

пред 9 месеци - Либертас - Свет

Американски тенкови и оклопни возила со повеќе од 3.000 војници почнаа од утрово да пристигнуваат во Полска, јави Би-Би-Си.

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

пред 9 месеци - Start.mk - Свет

Тие се дел од одговор на американскиот претседател Барак Обама на загриженоста на НАТО сојузниците поради Русија Американски тенкови и оклопни возила со повеќе од 3.

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

пред 9 месеци - Вечер - Свет

Тие се дел од одговор на американскиот претседател Барак Обама на загриженоста на НАТО сојузниците поради Русија Американски тенкови и оклопни возила со повеќе од 3.

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

пред 9 месеци - ТВ Нова - Свет

Американски тенкови и оклопни возила со повеќе од 3.000 војници почнаа од утрово да пристигнуваат во Полска, јави Би-Би-Си.

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

пред 9 месеци - +Инфо - Свет

Американски тенкови и оклопни возила со повеќе од 3.000 војници почнаа од утрово да пристигнуваат во Полска, јави Би-Би-Си.

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

пред 9 месеци - Точка - Свет

Американски тенкови и оклопни возила со повеќе од 3.000 војници почнаа од утрово да пристигнуваат во Полска, јави Би-Би-Си.

Американски тенкови од Германија ќе се распоредуваат низ Источна Европа

Американски тенкови од Германија ќе се распоредуваат низ Источна Европа

пред 9 месеци - Фаланга - Свет

Американски Тенкови се истоварија во Германија овој викенд.. Распоредувањето, кое  исто така вклучува 3.500 американски војници, е да се заштити Источна Европа против потенцијален руската инвазија.

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

Американски тенкови пристигнуваат во Полска

пред 9 месеци - Нетпрес - Свет

Тие се дел од одговор на американскиот претседател Барак Обама на загриженоста на НАТО сојузниците поради Русија. Тоа е најголемо американско ангажирање во Европа во изминатите неколку децении.

Американски тенкови од Германија ќе се распоредуваат низ Источна Европа

Американски тенкови од Германија ќе се распоредуваат низ Источна Европа

пред 9 месеци - 24 вести - Свет

Американски Тенкови се истоварија во Германија овој викенд. Распоредувањето, кое  исто така вклучува 3.500 американски војници, е да се заштити Источна Европа против потенцијален руската инвазија.

Вашчиковски  Новата администрација на САД ќе ги исполни воените обврски кон Полска

Вашчиковски: Новата администрација на САД ќе ги исполни воените обврски кон Полска

пред 9 месеци - Точка - Свет

Шефот на полската дипломатија Витолд Вашчиковски, на крајот на посетата на САД, оценил дека новиот американски претседател...

ЗАПОЧНА ИНВАЗИЈАТА НА ИСТОЧНА ЕВРОПА  Американските војници и цел тенковски батаљон стигнаа во Полска  а потоа во Бугарија и Романија

ЗАПОЧНА ИНВАЗИЈАТА НА ИСТОЧНА ЕВРОПА: Американските војници и цел тенковски батаљон стигнаа во Полска, а потоа во Бугарија и Романија!

пред 9 месеци - Infomax - Свет

Околу 1.00 војници и примарна опрема на американската тенковска бригада денес пристигнале на територија на Полска, изјави...

Времеплов
x