20
Пресврт  Убиецот на Јелена е познато ТВ лице

Пресврт: Убиецот на Јелена е познато ТВ лице

пред 10 месеци - Сител - Сцена

Српскиот Курир денеска пишува дека убиецот на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, ѕвездата на Гранд, конечно е познат, но ќе се чека додека да и се соопшти идентитетот на јавноста.

Пресврт  Убиецот на Јелена е познато ТВ лице

Пресврт: Убиецот на Јелена е познато ТВ лице

пред 10 месеци - Infomax - Балкан

Српскиот Куир денеска пишува дека убиецот на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, ѕвездата на Гранд, конечно е познат, но ќе се чека додека да и се соопшти идентитетот на јавноста.

Пресврт во истрагата за убиството на Јелена  Убиецот е познато лице

Пресврт во истрагата за убиството на Јелена: Убиецот е познато лице!

пред 10 месеци - Пулс 24 - Сцена

Српскиот Куир денеска пишува дека убиецот на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, ѕвездата на Гранд, конечно е познат, но ќе се чека додека да и се соопшти идентитетот на јавноста.

Пресврт  Убиецот на Јелена е познато ТВ лице

Пресврт: Убиецот на Јелена е познато ТВ лице

пред 10 месеци - Прес 24 - Балкан

Српскиот Куир денеска пишува дека убиецот на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, ѕвездата на Гранд, конечно е познат, но ќе се чека додека да и се соопшти идентитетот на јавноста.

Убиецот на Јелена се обидел да се самоубие

Убиецот на Јелена се обидел да се самоубие

пред 10 месеци - Прес 24 - Балкан

Убиецот на пејачката на Гранд, Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, сакал да си го одземе животот, но не успеал во намерата за самоубиство.

Досега необјавени фотографии од убиената Јелена

Досега необјавени фотографии од убиената Јелена

пред 10 месеци - Прес 24 - Без катеторија

Ова се досега необјавени фотографии од убиената Јелена Крсмановиќ Марјановиќ. Таа позирала за новогодишните празници. Пејачката беше брутално убиена на 2 април годинава, а убиењцот сеуште е на слобода.

Времеплов
x