20
ССМ до Ременски Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

пред 9 месеци - Прес 24 - Македонија

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената...

ССМ до Ременски Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

пред 9 месеци - ТВ Нова - Македонија

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената...

ССМ до Ременски Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

пред 9 месеци - Курир - Македонија

Во продолжение интегрален текст од реакцијата на ССМ Ваквиот историски преседан и правно насилие од страна на Техничката...

ССМ до Ременски Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

пред 9 месеци - Infomax - Македонија

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената...

ССМ до Ременски Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

пред 9 месеци - Вистина - Без катеторија

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената...

ССМ до Ременски Нема да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Нема да избегате од правдата и вистината

пред 9 месеци - Пулс 24 - Македонија

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената...

ССМ до Ременски Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

пред 9 месеци - Лидер - Без катеторија

Поранешната Техничка Министерка Фросина Ташевска Ременски соочена со повеќе Кривични пријави за злоупотреба на службената...

ССМ до Ременски Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

ССМ до Ременски: Не ќе можете да избегате од правдата и вистината

пред 9 месеци - Нетпрес - Македонија

Во продолжение интегрален текст од реакцијата на ССМ Ваквиот историски преседан и правно насилие од страна на Техничката...

Тензии во ССМ

Тензии во ССМ

пред 9 месеци - Фаланга - Македонија

Новиот претседател на ССМ Дарко Димовски, побара, но не го доби решението од министерството за труд и социјална политика со кое Живко Митревски се враќа на претседателската функција.

Тензии во ССМ

Тензии во ССМ

пред 9 месеци - 24 вести - Економија

Новиот претседател на ССМ Дарко Димовски, побара, но не го доби решението од министерството за труд и социјална политика со кое Живко Митревски се враќа на претседателската функција.

Четирите синдикати со обвинувања до Министерството за труд и социјална политика

Четирите синдикати со обвинувања до Министерството за труд и социјална политика

пред 9 месеци - Телма - Економија

Четирите синдикати, исклучени од ССМ, го обвинуваат Министерството за труд и социјална политика дека ги прекршило законите,...

Една минута вести Митревски негира дека стои зад насилството

Една минута вести: Митревски негира дека стои зад насилството

пред 9 месеци - Нова ТВ - Без катеторија

До крајот на овој месец можно е да бидат избрани претседателите на Кривичниот  и на Врховниот суд, вели претседателот на...

Новиот претсадател на ССМ не го доби решението од Министерството за труд

Новиот претсадател на ССМ не го доби решението од Министерството за труд

пред 9 месеци - Локално - Македонија

Новиот в.д. претседател на Сојузот на синдикатите на Македонија, Дарко Димовски не го доби решението од Министерството за труд и социјална политика, со кое Живко Митревски тврди дека се уште е претседател, информира 24Вести.

Новиот претсадател на ССМ не го доби решението од Министерството за труд

Новиот претсадател на ССМ не го доби решението од Министерството за труд

пред 9 месеци - 24 вести - Македонија

Новиот в.д. претседател на Сојузот на синдикатите на Македонија, Дарко Димовски не го доби решението од Министерството за труд и социјална политика, со кое Живко Митревски тврди дека се уште е претседател.

Ибрахими: Решението кое го донела Ременски е фалсификат

пред 9 месеци - Infomax - Македонија

Веднаш по стапувањето на сила, побарав од нашата архива документи за да видиме што навистина поранешната техничка министерка...

Врие во ССМ Митревски се правда дека работниците го поддржувале

Врие во ССМ, Митревски се правда дека работниците го поддржувале

пред 9 месеци - Нова ТВ - Македонија

Физички пресметки, обвинувања, напади, кривични пријави. Синдикалците го обвинија Митревски за насилно преземање на ССМ и најавуваат кривична пријава и за новиот министер за труд и социјална политика, Ибрахим Ибрахими.

Ибрахими Нарушени човечки односи во МТС по владеењето на Ременски

Ибрахими: Нарушени човечки односи во МТС по владеењето на Ременски

пред 9 месеци - ТВ Нова - Македонија

Нарушени  човечки односи и создавање на т.н. кланови е еден од главните проблеми со кој се соочува министерсвото за труд...

Решението кое го донела Ременски е фалсификат

Решението кое го донела Ременски е фалсификат

пред 9 месеци - Пулс 24 - Македонија

„Веднаш по стапувањето на сила, побарав од нашата архива документи за да видиме што навистина поранешната техничка министерка...

Решението кое го донел Ременски е фалсификат

Решението кое го донел Ременски е фалсификат

пред 9 месеци - Пулс 24 - Македонија

„Веднаш по стапувањето на сила, побарав од нашата архива документи за да видиме што навистина поранешната техничка министерка...

Ибрахими Решението кое го донела Ременски е фалсификат

Ибрахими: Решението кое го донела Ременски е фалсификат

пред 9 месеци - Курир - Македонија

Тој додава дека биле приморани од надлежните органи да го побараат од оригиналниот документ за да видат какво решение донела поранешната техничка министерка.

Ибрахими Решението кое го донела Ременски е фалсификат

Ибрахими: Решението кое го донела Ременски е фалсификат

пред 9 месеци - Вистина - Без катеторија

„Веднаш по стапувањето на сила, побарав од нашата архива документи за да видиме што навистина поранешната техничка министерка...

Ибрахими Решението кое го донела Ременски е фалсификат

Ибрахими: Решението кое го донела Ременски е фалсификат

пред 9 месеци - ТВ Нова - Македонија

„Веднаш по стапувањето на сила, побарав од нашата архива документи за да видиме што навистина поранешната техничка министерка...

Сузана Стефановиќ Синдикалното клопче почна да се одмотува нема сопирање

Сузана Стефановиќ: Синдикалното клопче почна да се одмотува, нема сопирање!

пред 9 месеци - Фаланга - Македонија

Синдикалното клопче почна да се одмотува, нема сопирање!. Состојбата во Сојузот на синдикатите која деновиве ескалираше со...

Ибрахими Решението на Ременски за смена на Митрески е незакоско

Ибрахими: Решението на Ременски за смена на Митрески е незакоско

пред 9 месеци - Нетпрес - Македонија

„Веднаш по стапувањето на сила, побарав од нашата архива документи за да видиме што навистина поранешната техничка министерка...

Имиџот на ССМ се влошува опасност за тужба од МОТ

Имиџот на ССМ се влошува, опасност за тужба од МОТ

пред 9 месеци - Телма - Економија

Случувањата во ССМ го уриваат и онака разнишаниот имиџ на најголемата синдикална организација во Македонија. Но, мешањето на прстите на државата во синдикалната борба може да предизвика и проблеми од правен карактер.

Времеплов
x