20
Оваа валута е најголемиот губитник  таа и понатака тоне

Оваа валута е најголемиот губитник, таа и понатака тоне

пред еден месец - Денар - Економија

Турската лира опадна на нов историски минимум, што го зголемува притисокот на турската централна банка да ја зголеми каматната стапка .

Турската лира падна на нов историски минимум

Турската лира падна на нов историски минимум

пред еден месец - Start.mk - Економија

Турската лира падна на нов историски минимум, што го засилува притисокот на турската централна банка да ги подигне каматните стапки.

Турската лира падна на нов историски минимум

Турската лира падна на нов историски минимум

пред еден месец - Вечер - Економија

Турската лира падна на нов историски минимум, што го засилува притисокот на турската централна банка да ги подигне каматните стапки.

Оваа валута е најголем губитник  но и понатаму тоне

Оваа валута е најголем губитник, но и понатаму тоне

пред еден месец - Лидер - Економија

Турската лира падна на нов историски минимум, што го засилува притисокот на турската централна банка да ги подигне каматните стапки.

Времеплов
x