20
Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци

пред 11 месеци - Курир - Хроника

Командирот на Територијалната противпожарна единица Илчо Богевски информира дека интервенирале со две противпожарни возила и осум пожарникари.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци  нема повредени

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

пред 11 месеци - Start.mk - Македонија

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци  нема повредени

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

пред 11 месеци - Либертас - Македонија

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар беснееше во Кавадарци

Пожар беснееше во Кавадарци

пред 11 месеци - Прес 24 - Хроника

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци  нема повредени

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

пред 11 месеци - Канал 5 - Македонија

Командирот на Територијалната противпожарна единица Илчо Богевски информира дека интервенирале со две противпожарни возила и осум пожарникари.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци  нема повредени

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

пред 11 месеци - Република - Македонија

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

пред 11 месеци - ТВ Нова - Хроника

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци  нема повредени

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

пред 11 месеци - 24 вести - Македонија

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци  нема повредени

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

пред 11 месеци - A1on - Македонија

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории во Кавадарци  нема повредени

Пожар во подрумски простории во Кавадарци, нема повредени

пред 11 месеци - Локално - Македонија

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци избувнал утринава околу пет часот. Повредени нема, а огнот бил локализиран околу десет часот.

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци

Пожар во подрумски простории од куќа во Кавадарци

пред 11 месеци - Нетпрес - Без катеторија

Командирот на Територијалната противпожарна единица Илчо Богевски информира дека интервенирале со две противпожарни возила и осум пожарникари.

Времеплов
x