20
СЈО влезе во МПМ

СЈО влезе во МПМ

пред 10 месеци - 24 вести - Македонија

Истражители на Специјалното јавно обвинителство влегоа во МПМ, додека новинарите на трите весници, Дневник, Вест и Утрински весник штрајкуваат.

СЈО влезе во МПМ

СЈО влезе во МПМ

пред 10 месеци - Телма - Македонија

Двајца истражители на СЈО утрово биле во дирекцијата на МПМ. Повеќе вработени во фирмата потврдија дека ги виделе истражителите како се претставуваат и заминуваат во просториите на дирекцијата на вториот кат во трговскиот центар Зебра.

Тимот на СЈО денеска влегол во МПМ

Тимот на СЈО денеска влегол во МПМ

пред 10 месеци - Бизнис вести - Економија

Тим на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) денеска влегол во Медиа принт Македонија (МПМ) и како што дознаваме целта му...

Тимот на СЈО денеска влегол оваа македонска компанија

Тимот на СЈО денеска влегол оваа македонска компанија

пред 10 месеци - Бизнис вести - Економија

Тим на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) денеска влегол во Медиа принт Македонија (МПМ) и како што дознаваме целта му...

Штрајк на дел од вработените во МПМ

Штрајк на дел од вработените во МПМ

пред 10 месеци - МТВ 1 - Македонија

Штрајк на дел од вработените во Медија принт Македонија (МПМ) поради, како што велат, доцнење со платите и неисплаќање на хонорарите.

Штрајк во МПМ Менаџерскиот тим игнорантски кон вработените

Штрајк во МПМ: Менаџерскиот тим игнорантски кон вработените

пред 10 месеци - Нова ТВ - Македонија

Новинарите и синдикалци Љубиша Станковиќ и Владо Апостолов говорат за мотивите на штрајкот во издавачката куќа МПМ, како и комуникацијата со Јордан Камчев, Срѓан Керим и Јана Станисављева.

СЈО го истражува финансиското работење на МПМ вработените на штрајк

СЈО го истражува финансиското работење на МПМ, вработените на штрајк

пред 10 месеци - Макфакс - Без катеторија

Истражители на Специјалното јавно обвинителство влегле во просториите на Медиа Принт Македонија, издавачка куќа чии вработени во петок излегоа на штрајк поради неисплатени плати, јави поталот Призма.

Вработените во МПМ си ги бараат платите

Вработените во МПМ си ги бараат платите

пред 10 месеци - Р.С. Европа - Македонија

Поради неисплатени плати денеска во штрајк стапија вработените во МПМ. Тие по неколку часа дневно нема да работат во знак на револт.

ЗНМ СО ПОДДРШКА ЗА НОВИНАРИТЕ ОД МПМ Интересите не смеат да се прекршат врз грбот на вработените

ЗНМ СО ПОДДРШКА ЗА НОВИНАРИТЕ ОД МПМ: Интересите не смеат да се прекршат врз грбот на вработените

пред 10 месеци - Телеграф - Македонија

Здружението на новинари на Македонија денеска преку соопштение изрази поддршка на штрајкот на новинарите на трите весника...

Поддршка од ЗНМ за новинарите на МПМ

Поддршка од ЗНМ за новинарите на МПМ

пред 10 месеци - +Инфо - Македонија

Здружението на новинари на Македонија денеска преку соопштение изрази поддршка на штрајкот на новинарите на трите весника...

Почна штрајкот во МПМ

Почна штрајкот во МПМ

пред 10 месеци - +Инфо - Македонија

Новинарите од трите дневни веснии на мпм, „Утрински весник“ „Дневник“ и „Вест“ точно напладне го започна својот штрајк кој го најавија уште вчера.

ЗНМ со поддршка за штрајкот на вработените во МПМ

ЗНМ со поддршка за штрајкот на вработените во МПМ

пред 10 месеци - Р.С. Европа - Без катеторија

Здружението на новинари на Македонија денеска изрази поддршка на штрајкот на новинарите на трите весника на издавачот Медиа принт Македонија.

СЈО во МПМ вработените на штрајк

СЈО во МПМ, вработените на штрајк

пред 10 месеци - DW - Македонија

Порталот Призма јави дека истражители на Специјалното јавно обвинителство влегле во просториите на Медиа Принт Македонија,...

Медиумските работници на МПМ од денеска во штрајк

Медиумските работници на МПМ од денеска во штрајк

пред 10 месеци - A1on - Македонија

Медиумските работници од Медиа принт Македонија (МПМ) од денеска, денот на македонското новинарство, стапуваат во штрајк.

СЈО влезе во МПМ

СЈО влезе во МПМ

пред 10 месеци - +Инфо - Македонија

Специјалното јавно обвинителство денеска испратил свој тим  во Медиа принт Македонија со задача да  го проверуваат финансиското работење на издавачката куќа која е сопственик на пет печатени и еден електронски емдиум - дознаваме од извори од СЈО.

ЗНМ го поддржува штрајкот на новинарите на МПМ

ЗНМ го поддржува штрајкот на новинарите на МПМ

пред 10 месеци - Макфакс - Без катеторија

Здружението на новинари на Македонија го поддржува штрајкот на новинарите на трите весника на издавачот Медиа принт Македонија...

Штрајк на новинарите од МПМ

Штрајк на новинарите од МПМ

пред 10 месеци - Start.mk - Македонија

Нвинарите и другите медиумски работници на „Медиа принт Македонија“ (МПМ), денеска, на Денот на македонското новинарство (17 февруари), ќе стапат во штрајк на неопределено време.

СЈО го чешла МПМ

СЈО го „чешла“ МПМ

пред 10 месеци - Р.С. Европа - Без катеторија

Истражители од тимот на Специјалното јавно обвинителство денеска влегле во издавачката куќа Медиа принт Македонија, објави интернет порталот Призма .

СЈО истражува во МПМ

СЈО истражува во МПМ

пред 10 месеци - Бриф - Македонија

Тим на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) денеска влегол во „Медиа принт“ Македонија“ МПМ дознава „Призма“ . Целта на...

Поддршка од ЗНМ за новинарите на МПМ

Поддршка од ЗНМ за новинарите на МПМ

пред 10 месеци - A1on - Македонија

Здружението на новинари на Македонија денеска преку соопштение изрази поддршка на штрајкот на новинарите на трите весника...

СЈО влезе во МПМ ги истражува финансиите

СЈО влезе во МПМ, ги истражува финансиите

пред 10 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Тим на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) денеска влегол во Медиа принт Македонија (МПМ), објави Призма . Целта му била...

Штрајк на вработените во МПМ

Штрајк на вработените во МПМ

пред 10 месеци - Р.С. Европа - Без катеторија

Новинарите и другите медиумски работници кои се вработени во најголемата медиумска издавачка куќа Медиа принт Македонија денеска стапија во штрајк на неопределено време.

СЈО ги истражува финансиите на МПМ

СЈО ги истражува финансиите на МПМ

пред 10 месеци - A1on - Македонија

Издавачката куќа Медиа Принт Македонија е под лупа на Специјалното јавно обвинителство. СЈО го истражува финансиското работење на МПМ, чии новинари од денеска штрајкуваат поради неисплатени плати.

Новинарите од МПМ стапија во штрајк

Новинарите од МПМ стапија во штрајк

пред 10 месеци - Актуелно24 - Македонија

На Денот на македонското новинарство, 17 февруари, во најголемата медиумска издавачка куќа Медиа принт Македонија, најголем дел од новинарите и другите медиумски работници стапија во штрајк на неопределно време.

Новинарите од МПМ стапија во штрајк

Новинарите од МПМ стапија во штрајк

пред 10 месеци - Макфакс - Без катеторија

На Денот на македонското новинарство, 17 февруари, во најголемата медиумска издавачка куќа Медиа принт Македонија, најголем дел од новинарите и другите медиумски работници стапија во штрајк на неопределно време.

ЗНМ со поддршка на штрајкот на новинарите на МПМ

ЗНМ со поддршка на штрајкот на новинарите на МПМ

пред 10 месеци - 24 вести - Македонија

Здружението на новинари на Македонија го поддржува штрајкот на новинарите на трите весници на издавачот „Медиа принт Македонија“.

Новинарите на штрајк истражителите на СЈО во МПМ

Новинарите на штрајк, истражителите на СЈО во МПМ

пред 10 месеци - Нова ТВ - Македонија

Новинарите на штрајк пред зградата на МПМ, истражителите на Специјалното јавно обвинителство во сметководството на компанијата.

СЈО го истражува финансиското работење на МПМ вработените на штрајк

СЈО го истражува финансиското работење на МПМ, вработените на штрајк

пред 10 месеци - Точка - Македонија

Истражители на Специјалното јавно обвинителство влегле во просториите на Медиа Принт Македонија, издавачка куќа чии вработени во петок излегоа на штрајк поради неисплатени плати, јави поталот Призма.

ССНМ Започнува штрајкот во МПМ

ССНМ: Започнува штрајкот во МПМ

пред 10 месеци - +Инфо - Македонија

На Денот на македонското новинарство, 17 февруари, во најголемата медиумска издавачка куќа Медиа принт Македонија, најголем дел од новинарите и другите медиумски работници стапија во штрајк на неопределно време.

Новинарите од Утрински весник  Вест и Дневник денеска почнуваат да штрајкуваат

Новинарите од „Утрински весник“, „Вест“ и „Дневник“ денеска почнуваат да штрајкуваат

пред 10 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

На Денот на македонското новинарство, 17-ти февруари, во најголемата медиумска издавачка куќа Медиа принт Македонија, најголем дел од новинарите и другите медиумски работници стапија во штрајк на неопределено време.

Времеплов
x