20
Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

пред 10 месеци - 24 вести - Балкан

Граничниот премин Евзони денеска е прооден за сите видови на возила, а блокадата од трактори е отстранета, соопшти АМСМ. Поради штрајк на грките земјоделци, Евзони беше затворен за секаков вид сообраќај од 30-ти минатиот месец.

По 18 дена Евзони деблокиран

По 18 дена “Евзони” деблокиран

пред 10 месеци - Канал 5 - Македонија

Сообраќајот на граничниот премин Евзони- Богородица е нормализиран, а во 12 часот по локално време, како што вели за Канал 5, потпретседател на земјоделското здружение од Кукуш, тракторите еден по еден започнаа да се повлекуваат.

МВР Граничниот премин Богородица е прооден за сообраќај

МВР: Граничниот премин „Богородица“ е прооден за сообраќај

пред 10 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Граничниот премин „Богородица“ е прооден за сите видови сообраќај. Ваква информација денес пренесе Министерството за внатрешни работи на Република Македонија по остварениот контакт со  со одговорениот на смена од ГП Евзони.

Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

пред 10 месеци - Економски - Економија

Граничниот премин Евзони деенска е прооден за сите видови на возила, а блокадата од трактори е отстранета, соопшти АМСМ. Поради штрајк на грките земјоделци Евзони беше затворен за секаков вид сообраќај од 30-ти минатиот месец.

Грчките земјоделци го прекинаа штрајкот Евзони отворен за сообраќај

Грчките земјоделци го прекинаа штрајкот, Евзони отворен за сообраќај

пред 10 месеци - Макфакс - Без катеторија

Граничниот премин Евзони е отворен за сообраќај за сите видови на возила, соопшти Авто-мото сојузот на Македонија, откако грчките земјоделци го прекинаа штрајкот.

ПРЕМИНОТ ЕВЗОНИ ОТВОРЕН ЗА СООБРАЌАЈ Грчките земјоделци ги отстранија блокадите

ПРЕМИНОТ ЕВЗОНИ ОТВОРЕН ЗА СООБРАЌАЈ: Грчките земјоделци ги отстранија блокадите

пред 10 месеци - Телеграф - Балкан

Граничниот премин Евзони денеска е прооден за сите видови возила, а блокадата од трактори е отстранета, соопшти АМСМ. Поради штрајкот на грчките земјоделци, Евзони беше затворен за секаков вид сообраќај од 30-ти минатиот месец.

 Евзони отворен за сообраќај

„Евзони“ отворен за сообраќај

пред 10 месеци - Start.mk - Македонија

Граничниот премин „Евзони“ деенска е прооден за сите видови возила, а блокадата од трактори е отстранета, соопшти АМСМ. Поради штрајк на грчките земјоделци „Евзони“ беше затворен за секаков вид сообраќај од 30 минатиот месец.

 Евзони отворен за сообраќај

„Евзони“ отворен за сообраќај

пред 10 месеци - Република - Македонија

Граничниот премин „Евзони“ деенска е прооден за сите видови возила, а блокадата од трактори е отстранета, соопшти АМСМ. Поради штрајк на грчките земјоделци „Евзони“ беше затворен за секаков вид сообраќај од 30 минатиот месец.

ТРАКТОРИТЕ КОНЕЧНО ТРГНАТИ По 18 дена Евзони отворен за сообраќај

ТРАКТОРИТЕ КОНЕЧНО ТРГНАТИ: По 18 дена Евзони отворен за сообраќај

пред 10 месеци - Infomax - Без катеторија

Граничниот премин Евзони деенска е прооден за сите видови на возила, а блокадата од трактори е отстранета, соопшти АМСМ. Поради штрајк на грките земјоделци Евзони беше затворен за секаков вид сообраќај од 30-ти минатиот месец.

Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

пред 10 месеци - МТВ 1 - Македонија

Граничниот премин Евзони деенска е прооден за сите видови на возила, а блокадата од трактори е отстранета, соопшти АМСМ. Поради штрајк на грките земјоделци Евзони беше затворен за секаков вид сообраќај од 30-ти минатиот месец.

Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

пред 10 месеци - Алфа - Македонија

Граничниот премин Евзони деенска е прооден за сите видови на возила, а блокадата од трактори е отстранета, соопшти АМСМ. Граничниот премин Евзони деенска е прооден за сите видови на возила, а блокадата од трактори е отстранета, соопшти АМСМ.

Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

пред 10 месеци - Сител - Македонија

Граничниот премин Евзони деенска е прооден за сите видови на возила, а блокадата од трактори е отстранета, соопшти АМСМ. Поради штрајк на грките земјоделци Евзони беше затворен за секаков вид сообраќај од 30-ти минатиот месец.

Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

пред 10 месеци - Денар - Економија

­ ­ Граничниот премин Евзони денеска е прооден за сите видови на возила, а блокадата од трактори е отстранета, соопшти АМСМ.

Грчките земјоделци го прекинаа штрајкот Евзони отворен за сообраќај

Грчките земјоделци го прекинаа штрајкот, Евзони отворен за сообраќај

пред 10 месеци - Бриф - Македонија

Граничниот премин Евзони е отворен за сообраќај за сите видови на возила, соопшти Авто-мото сојузот на Македонија, откако грчките земјоделци го прекинаа штрајкот.

Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

пред 10 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Граничниот премин Евзони деенска е прооден за сите видови на возила, а блокадата од трактори е отстранета, соопшти АМСМ. Поради штрајк на грките земјоделци Евзони беше затворен за секаков вид сообраќај од 30-ти минатиот месец.

Тракторите конечно тргнати По 18 дена Евзони отворен за сообраќај

Тракторите конечно тргнати: По 18 дена Евзони отворен за сообраќај

пред 10 месеци - Прес 24 - Македонија

Граничниот премин Евзони деенска е прооден за сите видови на возила, а блокадата од трактори е отстранета, соопшти АМСМ. Поради штрајк на грките земјоделци Евзони беше затворен за секаков вид сообраќај од 30-ти минатиот месец.

Денеска се отвора граничниот премин Евзони Богородица

Денеска се отвора граничниот премин Евзони-Богородица

пред 10 месеци - Канал 5 - Македонија

Тракторите веќе еден по еден започнаа да се повлекуваат, а со тоа по 18 дневен прекин повторно ќе профукционира најфреквентниот граничен премин меѓу Македонија и Грција.

Евзони делумно деблокиран

Евзони делумно деблокиран

пред 10 месеци - МТВ 1 - Македонија

Граничниот премин „Богородица-Евзони“ на македонско грчката граница по 18 дневна целосна блокада од страна на грчките земјоделци, утрово е делумно деблокиран, велат од дежурната полициска служба на граничниот премин Богородица.

МНР со протестна нота до Атина

МНР со протестна нота до Атина

пред 10 месеци - Курир - Македонија

Во протестната нота до грчкото министерство за надворешни работи се бара решение на проблемот во најбрз можен рок. Писмо,...

ОБНОВЕНО Евзони е отворен за сообраќај

ОБНОВЕНО Евзони е отворен за сообраќај

пред 10 месеци - +Инфо - Македонија

Граничниот премин Богородица-Евзони на македонско грчката граница по 18 дневна целосна блокада од страна на грчките земјоделци е деблокиран.

МНР со протестна нота до Атина

МНР со протестна нота до Атина

пред 10 месеци - Вистина - Без катеторија

Со блокадите на Евзони бизнисот трпи огромни штети, МНР испрати протестна нота до Атина, и реакција до Брисел. Во протестната нота до грчкото министерство за надворешни работи се бара решение на проблемот во најбрз можен рок .

Евзони деблокиран

Евзони деблокиран

пред 10 месеци - 24 вести - Македонија

Граничниот премин „Богородица - Евзони“ на македонско-грчката граница по 18 дневна целосна блокада од страна на грчките земјоделци,  е деблокиран и прооден за сите видови возила.

Евзони делумно деблокиран

Евзони делумно деблокиран

пред 10 месеци - Алфа - Македонија

На грчка страна тракторите се уште стојат на местото каде што беа поставени но таму нема луѓе и едната лента од меѓународниот автопат е слободна за сообраќај на интервентен превоз од страна на автомобили и камиони.

Граничниот премин Евзони делумно деблокиран

Граничниот премин Евзони делумно деблокиран

пред 10 месеци - Денар - Економија

­ Граничниот премин „Богородица ­Евзони“ на македонско грчката граница по 18 дневна целосна блокада од страна на грчките земјоделци, утрово е делумно деблокиран, изјавија за МИА од дежурната полициска служба на граничниот премин Богородица.

Граничниот премин Евзони делумно деблокиран

Граничниот премин Евзони делумно деблокиран

пред 10 месеци - Start.mk - Економија

Граничниот премин „Богородица-Евзони" на македонско грчката граница по 18 дневна целосна блокада од страна на грчките земјоделци, утрово е делумно деблокиран, изјавија за МИА од дежурната полициска служба на граничниот премин Богородица.

МНР со протестна нота до Атина

МНР со протестна нота до Атина

пред 10 месеци - Прес 24 - Македонија

Со блокадите на Евзони бизнисот трпи огромни штети, МНР испрати протестна нота до Атина, и реакција до Брисел. Во протестната нота до грчкото министерство за надворешни работи се бара решение на проблемот во најбрз можен рок .

МНР испрати протестна нота до Атина и реакција до Брисел

МНР испрати протестна нота до Атина, и реакција до Брисел

пред 10 месеци - Пулс 24 - Македонија

Со блокадите на Евзони бизнисот трпи огромни штети, МНР испрати протестна нота до Атина, и реакција до Брисел. Во протестната нота до грчкото министерство за надворешни работи се бара решение на проблемот во најбрз можен рок.

Граничниот премин Евзони делумно деблокиран

Граничниот премин Евзони делумно деблокиран

пред 10 месеци - Вечер - Економија

Граничниот премин „Богородица-Евзони" на македонско грчката граница по 18 дневна целосна блокада од страна на грчките земјоделци, утрово е делумно деблокиран, изјавија за МИА од дежурната полициска служба на граничниот премин Богородица.

Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

Граничниот премин Евзони отворен за сообраќај

пред 10 месеци - A1on - Македонија

Граничниот премин Евзони деенска е прооден за сите видови на возила, а блокадата од трактори е отстранета, соопшти АМСМ. Поради штрајк на грките земјоделци Евзони беше затворен за секаков вид сообраќај од 30-ти минатиот месец.

Граничниот премин Евзони делумно одблокиран

Граничниот премин Евзони делумно одблокиран

пред 10 месеци - Телма - Македонија

Граничниот премин „Богородица - Евзони“ на македонско - грчката граница по 18 дневна целосна блокада од страна на грчките земјоделци, утрово е делумно деблокиран.

Времеплов
x