20

Генерално чистење на Гази Баба

пред еден месец - Дневник - Скопје

На територијата на Општина Гази Баба во наредните пет дена ќе се реализира акција за чистење на населбите. За таа цел, градоначалникот...

Акција за расчистување на Гази Баба

Акција за расчистување на Гази Баба

пред еден месец - Скопје Инфо - Скопје

Градоначалникот Тони Трајковски одржа координативна средба со претставници од Јавните претпријатија од градот Скопје, секретарите...

Акција за расчистување на Гази Баба

Акција за расчистување на Гази Баба

пред еден месец - Курир - Скопје

Во акцијата се вклучени ЈП Комунална хигиена, ЈП Водовод и канализација, ЈП Паркови и зеленило, ЈП Улици и патишта и ЈП Гази...

Акција за расчистување на Гази Баба

Акција за расчистување на Гази Баба

пред еден месец - Сител - Македонија

Градоначалникот Тони Трајковски одржа координативна средба со претставници од Јавните претпријатија од градот Скопје, секретарите...

Генералка во Гази Баба

Генералка во Гази Баба!

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Градоначалникот Тони Трајковски одржа координативна средба со претставници од Јавните претпријатија од градот Скопје, секретарите...

Генералка во Гази Баба

Генералка во Гази Баба!

пред еден месец - Вечер - Скопје

Градоначалникот Тони Трајковски одржа координативна средба со претставници од Јавните претпријатија од градот Скопје, секретарите...

Акција за расчистување на Гази Баба

Акција за расчистување на Гази Баба

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Градоначалникот Тони Трајковски одржа координативна средба со претставници од Јавните претпријатија од градот Скопје, секретарите...

Акција за расчистување на Гази Баба

Акција за расчистување на Гази Баба

пред еден месец - A1on - Македонија

Градоначалникот Тони Трајковски одржа координативна средба со претставници од Јавните претпријатија од градот Скопје, секретарите...

Времеплов
x