20
Пијан крадец се заглавил во прозорец  го спасувале пожарникари

Пијан крадец се заглавил во прозорец, го спасувале пожарникари

пред 6 дена - Дневник - Забава

Француски жандарми, повикувајќи се на пријава за кражба, осомничениот крадец го пронашле заглавен во отвор на прозорец, кој самиот претходно го направил со помош на чекан.

Крадецот се заглавил во отворот на прозорецот што самиот го направил

Крадецот се заглавил во отворот на прозорецот што самиот го направил

пред 6 дена - Убавина и здравје - Живот

Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон-Лишар во југозападна Франција, го пронајдоа...

Пијан крадец се заглавил во прозорец

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред 6 дена - Start.mk - Живот

Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон-Лишар во југозападна Франција, го пронајдоа...

Пијан крадец се заглавил во прозорец

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред 6 дена - Република - Живот

Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон-Лишар во југозападна Франција, го пронајдоа...

Пијан крадец се заглавил во прозорец

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред 6 дена - Лидер - Живот

Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон-Лишар во југозападна Франција, го пронајдоа...

Пијан крадец се заглавил во прозорец

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред 6 дена - Start.mk - Живот

Француската полиција, која очигледно имала лесна задача, објавиле и фотографија од 46-годишниот крадец заглавен во отворот.

Пијан крадец се заглавил во прозорец

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред 6 дена - Вечер - Живот

Француската полиција, која очигледно имала лесна задача, објавиле и фотографија од 46-годишниот крадец заглавен во отворот.

Пијан крадец фатен на дело  Тргнал да ограбува  па се заглавил во прозорец

Пијан крадец фатен на дело: Тргнал да ограбува, па се заглавил во прозорец

пред 6 дена - Република - Живот

Францускaта полиција одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон­-Лишар во југозападна Франција, го...

Пијан крадец се заглавил во прозорец

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред 6 дена - Сител - Живот

Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон-Лишар во југозападна Франција, го пронајдоа...

Пијан крадец се заглавил во прозорец

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред 6 дена - Здравство 24 - Здравје

Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон-Лишар во југозападна Франција, го пронајдоа...

Пијан крадец се заглавил во прозорец

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред 6 дена - A1on - Забава

Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон-Лишар во југозападна Франција, го пронајдоа...

Глупав крадец заглавил во излогот

Глупав крадец заглавил во излогот

пред 6 дена - Интересно - Хумор

Самиот крадец го скршил стаклото во кое и самиот се заглавил. Француската полиција немала полесно апсење порано, каде се гледа како мажот виси од излогот кон надвор.

Пијан крадец се заглавил во прозорец

Пијан крадец се заглавил во прозорец

пред 6 дена - Денешен - Забава

Француски жандарми одзивајќи се на пријава за кражба во продавница во месноста Молон-Лишар во југозападна Франција, го пронајдоа...

Времеплов
x