20
Милевски  Црна Гора ќе биде последна проверка за новата генерација

Милевски: Црна Гора ќе биде последна проверка за новата генерација

пред 5 дена - Дневник - Спорт

Македонската селекција до 21 година, која избори историски прв настап за мак-фудбалот на завршница од Европско првенство, кое ќе се одржи од 16 до 30 јуни годинава во Полска, е на собир за две мартовски мисии.

Милевски прозиваше за следниот квалификациски циклус

Милевски прозиваше за следниот квалификациски циклус

пред 5 дена - Сител - Фудбал

Новата генарација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора кој го играме на 24.

Македонија У 21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

Македонија У-21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

пред 5 дена - Денешен - Спорт

Новата генерација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора закажан за 24 март во 14:00 часот на тренинг центарот „Петар Милошевски“ во Скопје.

Новата генерација фудбалери до 21 година ги започна подготовките за Црна Гора

Новата генерација фудбалери до 21 година ги започна подготовките за Црна Гора

пред 5 дена - ТВ Нова - Спорт

Новата генарација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора кој го играме на 24.

Милевски го почна новиот проект пласман на ЕП во Италија

Милевски го почна новиот проект-пласман на ЕП во Италија

пред 5 дена - Дерби - Фудбал

Новата генерација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора кој го играме на 24.

Македонија У 21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

Македонија У-21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

пред 5 дена - Канал 5 - Фудбал

Селекторот на македонска репрезентација, Благоја Милевски, паралелно работи на два проекти. Од една страна подготвува нова...

Милевски  Ова е последна проверка за новите фудбалери

Милевски: Ова е последна проверка за новите фудбалери

пред 5 дена - Sportmedia - Фудбал

Новата генарација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора (24.

Милевски го почна новиот проект пласман на ЕП во Италија

Милевски го почна новиот проект-пласман на ЕП во Италија

пред 5 дена - Точка - Фудбал

Новата генерација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора кој го играме на 24.

Македонија У 21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

Македонија У-21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

пред 5 дена - Вистина - Без катеторија

Новата генерација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора закажан за 24 март во 14:00 часот на тренинг центарот „Петар Милошевски“ во Скопје.

Македонија У 21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

Македонија У-21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

пред 5 дена - Курир - Фудбал

Селекторот на македонска репрезентација, Благоја Милевски, паралелно работи на два проекти. Од една страна подготвува нова...

Македонија У 21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

Македонија У-21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

пред 5 дена - +Инфо - Спорт

Новата генерација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора закажан за 24 март во 14:00 часот на тренинг центарот „Петар Милошевски“ во Скопје.

Македонија У 21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

Македонија У-21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

пред 5 дена - A1on - Фудбал

Новата генерација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора закажан за 24 март во 14:00 часот на тренинг центарот „Петар Милошевски“ во Скопје.

Милевски почна и со новиот проект   Нова млада селекција за пласман на ЕП во Италија

Милевски почна и со новиот проект – Нова млада селекција за пласман на ЕП во Италија

пред 5 дена - Екипа - Фудбал

Новата генарација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора кој го играме на 24.

Македонија У 21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

Македонија У-21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

пред 5 дена - Лидер - Спорт

Новата генерација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора закажан за 24 март во 14:00 часот на тренинг центарот „Петар Милошевски“ во Скопје.

Милевски започна со  команда  на новите надежи

Милевски започна со „команда“ на новите надежи

пред 6 дена - Македонски Спорт - Фудбал

Селекторот на младата фудбалска репрезентација го одржа првиот тренинг со фудбалерите кои што треба да ги продолжат успесите на нашата селекција Новата генерација на нашата фудбалска репрезентација до 21 година го одржа својот прв тренинг.

Жонглер е Боби  децата имаат од кого да учат  Фотогалерија

Жонглер е Боби, децата имаат од кого да учат (Фотогалерија)

пред 6 дена - Sportmedia - Фудбал

Селекторот на младата македонска репрезентација, Благоја Милевски паралелно работи на два проекти, од една страна подготвува...

Времеплов
x