20
Милевски  Црна Гора ќе биде последна проверка за новата генерација

Милевски: Црна Гора ќе биде последна проверка за новата генерација

пред една недела - Дневник - Спорт

Македонската селекција до 21 година, која избори историски прв настап за мак-фудбалот на завршница од Европско првенство, кое ќе се одржи од 16 до 30 јуни годинава во Полска, е на собир за две мартовски мисии.

Милевски прозиваше за следниот квалификациски циклус

Милевски прозиваше за следниот квалификациски циклус

пред една недела - Сител - Фудбал

Новата генарација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора кој го играме на 24.

Македонија У 21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

Македонија У-21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

пред една недела - Денешен - Спорт

Новата генерација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора закажан за 24 март во 14:00 часот на тренинг центарот „Петар Милошевски“ во Скопје.

Новата генерација фудбалери до 21 година ги започна подготовките за Црна Гора

Новата генерација фудбалери до 21 година ги започна подготовките за Црна Гора

пред една недела - ТВ Нова - Спорт

Новата генарација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора кој го играме на 24.

Милевски го почна новиот проект пласман на ЕП во Италија

Милевски го почна новиот проект-пласман на ЕП во Италија

пред една недела - Дерби - Фудбал

Новата генерација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора кој го играме на 24.

Македонија У 21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

Македонија У-21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

пред една недела - Канал 5 - Фудбал

Селекторот на македонска репрезентација, Благоја Милевски, паралелно работи на два проекти. Од една страна подготвува нова...

Милевски  Ова е последна проверка за новите фудбалери

Милевски: Ова е последна проверка за новите фудбалери

пред една недела - Sportmedia - Фудбал

Новата генарација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора (24.

Милевски го почна новиот проект пласман на ЕП во Италија

Милевски го почна новиот проект-пласман на ЕП во Италија

пред една недела - Точка - Фудбал

Новата генерација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора кој го играме на 24.

Македонија У 21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

Македонија У-21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Новата генерација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора закажан за 24 март во 14:00 часот на тренинг центарот „Петар Милошевски“ во Скопје.

Македонија У 21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

Македонија У-21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

пред една недела - Курир - Фудбал

Селекторот на македонска репрезентација, Благоја Милевски, паралелно работи на два проекти. Од една страна подготвува нова...

Македонија У 21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

Македонија У-21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

пред една недела - +Инфо - Спорт

Новата генерација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора закажан за 24 март во 14:00 часот на тренинг центарот „Петар Милошевски“ во Скопје.

Македонија У 21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

Македонија У-21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

пред една недела - A1on - Фудбал

Новата генерација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора закажан за 24 март во 14:00 часот на тренинг центарот „Петар Милошевски“ во Скопје.

Милевски почна и со новиот проект   Нова млада селекција за пласман на ЕП во Италија

Милевски почна и со новиот проект – Нова млада селекција за пласман на ЕП во Италија

пред една недела - Екипа - Фудбал

Новата генарација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора кој го играме на 24.

Македонија У 21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

Македонија У-21 ги почна подготовките за дуелот со Црна Гора

пред една недела - Лидер - Спорт

Новата генерација македонски фудбалери до 21 година ги започна подготовките за првиот контролен натпревар против Црна Гора закажан за 24 март во 14:00 часот на тренинг центарот „Петар Милошевски“ во Скопје.

Милевски започна со  команда  на новите надежи

Милевски започна со „команда“ на новите надежи

пред една недела - Македонски Спорт - Фудбал

Селекторот на младата фудбалска репрезентација го одржа првиот тренинг со фудбалерите кои што треба да ги продолжат успесите на нашата селекција Новата генерација на нашата фудбалска репрезентација до 21 година го одржа својот прв тренинг.

Жонглер е Боби  децата имаат од кого да учат  Фотогалерија

Жонглер е Боби, децата имаат од кого да учат (Фотогалерија)

пред една недела - Sportmedia - Фудбал

Селекторот на младата македонска репрезентација, Благоја Милевски паралелно работи на два проекти, од една страна подготвува...

Времеплов
x