20
Мекалистер Влијание на Балканот сакаат Русија Турција Кина

Мекалистер: Влијание на Балканот сакаат Русија, Турција, Кина...

пред еден месец - Start.mk - Балкан

Балканот е мошне чувствително подрачје, каде во најкус рок може повторно да се активираат судири, изјави Мекалистер за германскиот...

Мекалистер Влијание на Балканот сакаат Русија Турција Кина

Мекалистер: Влијание на Балканот сакаат Русија, Турција, Кина...

пред еден месец - Вечер - Балкан

Балканот е мошне чувствително подрачје, каде во најкус рок може повторно да се активираат судири, изјави Мекалистер за германскиот...

Мекалистер Влијание на Балканот сакаат Русија Турција Кина

Мекалистер: Влијание на Балканот сакаат Русија, Турција, Кина...

пред еден месец - Сител - Балкан

Претседателот на Комитетот за надворешно-политички работи на Европскиот парламент, Дејвид Мекалистер предупреди дека Балканот...

Мекалистер Влијание на Балканот сакаат Русија Турција Кина

Мекалистер: Влијание на Балканот сакаат Русија, Турција, Кина...

пред еден месец - +Инфо - Свет

Претседателот на Комитетот за надворешно-политички работи на Европскиот парламент, Дејвид Мекалистер предупреди дека Балканот...

DW  Ердоган би сакал да има поголема моќ на Балканот

DW: “Ердоган би сакал да има поголема моќ на Балканот”

пред еден месец - Макфакс - Без катеторија

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган се уште нема толкава моќ да го контролира Балканот, а преку него да влијае врз европската политика.

Русија работи на дестабилизирање на Србија

Русија работи на дестабилизирање на Србија

пред еден месец - Start.mk - Балкан

Европската унија веќе има доволно проблеми со Брекзит, популисти, Трамп и Турција, но зад сцената во Брисел се појавија нови...

Мекалистер Влијание на Балканот сакаат Русија Турција Кина

Мекалистер: Влијание на Балканот сакаат Русија, Турција, Кина…

пред еден месец - A1on - Балкан

Претседателот на Комитетот за надворешно-политички работи на Европскиот парламент, Дејвид Мекалистер предупреди дека Балканот...

ЕУ во битка со Русија Турција и Кина за Балканот

ЕУ во битка со Русија, Турција и Кина за Балканот

пред еден месец - DW - Свет

Со децении балканскиот регион важи за природна сфера на влијание на ЕУ. Кога не одеше, по правило помагаа САД. Но, овој систем во меѓувреме се распаѓа.

Die Welt Русија цели дестабилизација во Србија

Die Welt: Русија цели дестабилизација во Србија

пред еден месец - Макфакс - Без катеторија

Европската унија веќе има доволно проблеми со Брекзит, популисти,Трамп и Турција, но зад сцената во Брисел се појавија нови...

DW  Ердоган би сакал да има поголема моќ на Балканот

DW: “Ердоган би сакал да има поголема моќ на Балканот”

пред еден месец - Точка - Балкан

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган сè уште нема толкава моќ да го контролира Балканот, а преку него да влијае врз европската политика.

Мекалистер Влијание на Балканот сакаат Русија Турција Кина

Мекалистер: Влијание на Балканот сакаат Русија, Турција, Кина…

пред еден месец - Либертас - Свет

Претседателот на Комитетот за надворешно-политички работи на Европскиот парламент, Дејвид Мекалистер предупреди дека Балканот...

Die Welt Русија цели дестабилизација во Србија

Die Welt: Русија цели дестабилизација во Србија

пред еден месец - Точка - Балкан

Европската унија веќе има доволно проблеми со Брекзит, популисти, Трамп и Турција, но зад сцената во Брисел се појавија нови...

Мекалистер за Ди Велт  Можни се нови судири на Балканот Русија Турција Кина сакаат влијание

Мекалистер за “Ди Велт”: Можни се нови судири на Балканот, Русија, Турција, Кина, сакаат влијание

пред еден месец - Локално - Балкан

Балканот е високо чувствителен регион каде Русија, Турција, Кина, Саудиска Арабија и Катар истовремено сакаат да имаат влијание...

Времеплов
x