20
Филип Петровски на обвинителски распит поради Твитер

Филип Петровски на обвинителски распит поради „Твитер“

пред 5 дена - Утрински - Македонија

Распитот е по барање на Хелсиншкиот комитет, а пријавата ја поднесе Министерството за внатрешни работи од времето на Оливер...

Оливер Спасовски не се јави на распит кај обвинителот

Оливер Спасовски не се јави на распит кај обвинителот

пред 5 дена - Дневник - Македонија

Генералниот секретар на СДСМ Оливер Спасовски вчера не се појави на распит во Основното јавно обвинителство (ОЈО), поради тоа што не добил покана.

Петровски целосно го отфрли обвинението од Пировска  Спасовски не се појави пред ОЈО за финансирањето на кампањата

Петровски целосно го отфрли обвинението од Пировска – Спасовски не се појави пред ОЈО за финансирањето на кампањата

пред 5 дена - Пулс 24 - Македонија

Директорот на државниот архив Филип Петровски утрово се јави на распит во Основното јавно обвинителство. За објавување на...

Петровски целосно го отфрли обвинението од Пировска  Спасовски не се појави пред ОЈО за финансирањето на кампањата

Петровски целосно го отфрли обвинението од Пировска – Спасовски не се појави пред ОЈО за финансирањето на кампањата

пред 5 дена - Прес 24 - Македонија

Директорот на државниот архив Филип Петровски утрово се јави на распит во Основното јавно обвинителство. За објавување на...

Петровски Го отфрлам обвинението од Уранија Пировска нема да дозволам никој да ми го забрани правото на став и слобода на говор

Петровски: Го отфрлам обвинението од Уранија Пировска, нема да дозволам никој да ми го забрани правото на став и слобода на говор

пред 5 дена - Алфа - Македонија

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, не се појави на распит во Основното јавно обвинителство - наводно не добил покана.

Филип Петровски на распит во ОЈО

Филип Петровски на распит во ОЈО

пред 5 дена - 24 вести - Македонија

Директорот на Државниот архив Филип Петровски денеска беше повикан во Основното јавно обвинителство поради кривична пријава поднесена против него иницирана од објава на социјаната мрежа „Твитер“.

Петровски целосно го отфрли обвинението од Пировска  Спасовски не се појави пред ОЈО за финансирањето на кампањата

Петровски целосно го отфрли обвинението од Пировска – Спасовски не се појави пред ОЈО за финансирањето на кампањата

пред 5 дена - Сител - Македонија

Embedded video for Петровски целосно го отфрли обвинението од Пировска – Спасовски не се појави пред ОЈО за финансирањето на кампањата Директорот на државниот архив Филип Петровски утрово се јави на распит во Основното јавно обвинителство.

Филип Петровски на обвинителски распит поради Твитер

Филип Петровски на обвинителски распит поради „Твитер“

пред 5 дена - Утрински - Без катеторија

Распитот е по барање на Хелсиншкиот комитет, а пријавата ја поднесе Министерството за внатрешни работи од времето на Оливер...

Спасовски не добил покана за распит кај Зврлевски

Спасовски не добил покана за распит кај Зврлевски

пред 5 дена - Утрински - Без катеторија

Иако беше најавено, генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, денеска не дошол на распит во Основното јавно обвинителство.

Оливер Спасовски не се појави на распит во Обвинителство

Оливер Спасовски не се појави на распит во Обвинителство

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, вчера не се појави на распит во Обвинителството, бидејќи наводно не добил покана.

Оливер Спасовски не се појави на распит во Обвинителство

Оливер Спасовски не се појави на распит во Обвинителство

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, вчера не се појави на распит во Обвинителството, бидејќи наводно не добил покана.

Спасовски не добил покана од обвинителството

Спасовски не добил покана од обвинителството

пред 5 дена - Телма - Македонија

Од скопското обвинителство велат дека испратиле покана, генералниот секретар на СДСМ Оливер Спасовски вели дека покана до него не стигнала.

Филип Петровски на распит во Обвинителство за статус на Твитер

Филип Петровски на распит во Обвинителство за статус на Твитер

пред 5 дена - Дневник - Без катеторија

Директорот на Државниот архив, Филип Петровски, денеска беше на распит во Јавното обвинителство. Против него е поднесена кривична пријава за статус на Твитер.

Оливер Спасовски не се појави на распит во Обвинителството

Оливер Спасовски не се појави на распит во Обвинителството

пред 5 дена - Дневник - Без катеторија

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, денеска требаше да се појави на распит во Основното јавно обвинителство, но не се појави.

Оливер Спасовски не се појави на распит во Обвинителството

Оливер Спасовски не се појави на распит во Обвинителството

пред 5 дена - еМАГАЗИН - Македонија

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, денеска требаше да се појави на распит во Основното јавно обвинителство, но не се појави.

Филип Петровски на распит во Обвинителство за статус на Твитер

Филип Петровски на распит во Обвинителство за статус на Твитер

пред 5 дена - еМАГАЗИН - Македонија

Директорот на Државниот архив, Филип Петровски, денеска беше на распит во Јавното обвинителство. Против него е поднесена кривична пријава за статус на Твитер.

Оливер Спасовски не се појави на распит кај Зврлевски  не добил покана

Оливер Спасовски не се појави на распит кај Зврлевски – не добил покана

пред 5 дена - Бриф - Македонија

Поради недобиена покана, генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, денеска не се појави на распит во Основното јавно обвинителство.

Спасовски не се појави во Обвинителството

Спасовски не се појави во Обвинителството

пред 5 дена - Прес 24 - Македонија

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, не се појави на распит во Обвинитеството, бидејќи како што вели не добил покана.

Петровски на распит во Основното јавно обвинителство

Петровски на распит во Основното јавно обвинителство

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Петровски се товари дека предизвикал општа опасност и загрозување на националните и верски права преку објава на социјалната мрежа Твитер.

По примерот на Заев и Оливер Спасовски бега од судот

По примерот на Заев и Оливер Спасовски бега од судот!

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Поради недобиена покана, генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, денеска не се појави на распит во Основното јавно обвинителство.

Спасовски не се појави во Обвинителство не добил покана

Спасовски не се појави во Обвинителство, не добил покана

пред 5 дена - 24 вести - Македонија

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски не се појави на распит во Основното јавно обвинителство. Од Обвинителството потврдија дека во 12 часот Спасовски е повикан на распит, меѓутоа Спасовски не информираше дека нема добиено покана.

Оливер Спасовски не дошол кај Зврлевски на распит се јавил Филип Петровски

Оливер Спасовски не дошол кај Зврлевски, на распит се јавил Филип Петровски

пред 5 дена - +Инфо - Македонија

Поради недобиена покана, генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, денеска не се појави на распит во Основното јавно обвинителство.

ПОСЛЕ ЗАЕВ И Оливер Спасовски на распит во Обвинителство

ПОСЛЕ ЗАЕВ: И Оливер Спасовски на распит во Обвинителство

пред 5 дена - Телеграф - Македонија

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, денеска треба да се појави на распит во Основното јавно обвинителство - Скопје...

Оливер Спасовски на распит во Обвинителство за изборни нерегуларности

Оливер Спасовски на распит во Обвинителство за изборни нерегуларности

пред 5 дена - еМАГАЗИН - Македонија

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, денеска треба да се појави на распит во Основното јавно обвинителство. Распитот...

Оливер Спасовски на распит во Обвинителство

Оливер Спасовски на распит во Обвинителство

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, денеска треба да се појави на распит во Основното јавно обвинителство, потврдуваат за Алсат-М од таму.

Оливер Спасовски на распит во Обвинителство

Оливер Спасовски на распит во Обвинителство

пред 5 дена - Република - Македонија

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, денеска треба да се појави на распит во Основното јавно обвинителство, потврдуваат за Алсат-М од таму.

Спасовски на распит во Обвинителство

Спасовски на распит во Обвинителство

пред 5 дена - Бриф - Македонија

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, според најавите, денеска треба да се појави на распит во Основното јавно обвинителство.

Петровски Целосно го отфрлам обвинението од Уранија Пировска нема да дозволам никој да ми го забрани правото на политички став и слобода на говор

Петровски: Целосно го отфрлам обвинението од Уранија Пировска, нема да дозволам никој да ми го забрани правото на политички став и слобода на говор

пред 5 дена - еВести - Македонија

Ова што денеска се случи е брука од невидени размери и покажува спрега на невладините организации финансирани од странство,...

Оливер Спасовски денеска на распит во Обвинителството

Оливер Спасовски денеска на распит во Обвинителството

пред 5 дена - ТВ Нова - Македонија

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, денеска треба да се појави на распит во Основното јавно обвинителство. Предмет на истрага се сомненијата за лажирање на финансиските извештаи  и начинот на финансирањето на партијата.

Петровски Целосно го отфрлам обвинението од Уранија Пировска нема да дозволам никој да ми го забрани правото на политички став и слобода на говор

Петровски: Целосно го отфрлам обвинението од Уранија Пировска, нема да дозволам никој да ми го забрани правото на политички став и слобода на говор

пред 5 дена - Денешен - Македонија

Ова што денеска се случи е брука од невидени размери и покажува спрега на невладините организации финансирани од странство,...

Времеплов
x