20
 Плати со поезија  во Скопје и во Велес

„Плати со поезија“ во Скопје и во Велес

пред еден месец - Утрински - Култура

По повод Светскиот ден на поезијата трета година по ред Македонија е дел од овој глобален настан По повод Светскиот ден на...

„Плати со поезија“ во Скопје и во Велес за Светскиот ден на поезијата

пред еден месец - Дневник - Култура

Светскиот ден на поезијата денеска во девет кафе-барови во Скопје и во Велес ќе биде одбележан со акцијата „Плати со поезија“ - дел од глобалниот настан што се случува во повеќе од 1.

 Плати со поезија  во Скопје и во Велес

„Плати со поезија“ во Скопје и во Велес

пред еден месец - Утрински - Култура

По повод Светскиот ден на поезијата трета година по ред Македонија е дел од овој глобален настан По повод Светскиот ден на...

Напиј се кафе и плати со стихови

Напиј се кафе и плати со стихови!

пред еден месец - Start.mk - Македонија

По повод Светскиот ден на поезијата денес во 10 часот, по трет пат започнува акцијата „Плати со поезија" Во Нола Бар, Наргиле...

Напиј се кафе и плати со стихови

Напиј се кафе и плати со стихови!

пред еден месец - Вечер - Скопје

По повод Светскиот ден на поезијата денес во 10 часот, по трет пат започнува акцијата „Плати со поезија" Во Нола Бар, Наргиле...

 Плати со поезија  во Скопје и во Велес

„Плати со поезија“ во Скопје и во Велес

пред еден месец - Курир - Скопје

Во Нола Бар, Наргиле Кафе, Ревија, Дион, Бекјард, Џус бар, Венето, Баду Бар во Скопје и во Чао Кафе во Велес љубителите на кафе и чај ќе можат да платат со поезија, a најдобрите поеми ќе добијат награди.

 Плати со поезија  во Скопје и во Велес

„Плати со поезија“ во Скопје и во Велес

пред еден месец - Start.mk - Живот

Во вторник, 21 март, во 10 часот, по повод Светскиот ден на поезијата, по трет пат започнува акцијата „Плати со поезија“.

 Плати со поезија  во Скопје и во Велес

„Плати со поезија“ во Скопје и во Велес

пред еден месец - Република - Култура

Во вторник, 21 март, во 10 часот, по повод Светскиот ден на поезијата, по трет пат започнува акцијата „Плати со поезија“.

 Плати со поезија  на 9 локации во Скопје и Велес

„Плати со поезија“ на 9 локации во Скопје и Велес

пред еден месец - Радио МОФ - Култура

Кафе, инспирација и стихови на Светскиот ден на поезијата. Трета година по ред Македонија повторно е дел од глобалниот настан „Плати со поезија“.

Плати со поезија низ Македонија

Плати со поезија низ Македонија

пред еден месец - Start.mk - Живот

"Плати со поезија" има за цел да го поттикне поетскиот дух кај сите, кога секоја година на ист датум се подарува уникатна можност испиеното кафе или чај да се плати со поезија - извор и валута на најуникатните човекови емоции.

Времеплов
x