20
 Sony  со патентиран метод за преземање енергија од друг уред преку  wi fi

„Sony“ со патентиран метод за преземање енергија од друг уред преку „wi-fi“

пред еден месец - Факултети - Техно

патент Компанијата

Спас за батериите  Бежично полнење помеѓу уредите

Спас за батериите: Бежично полнење помеѓу уредите...

пред еден месец - Точка - Техно

Sony патентираше технологија која што овозможува бежично полнење на батериите помеѓу различни уреди. Технолошките компании...

Sony има интересен патент за полнење од смартфон на смартфон

Sony има интересен патент за полнење од смартфон на смартфон

пред еден месец - Телефони - Техно

Sony Mobile има патент во кој е прикажана идеја за полнење на батеријата од еден на друг смартфон преку безжичните стандардни за пренос на енергија.

Sony патентира безжично полнење меѓу два смартфони

Sony патентира безжично полнење меѓу два смартфони

пред еден месец - Smartportal - Техно

Споделувањето на интернет конекцијата од нашите смартфони е достапно веќе се години и е многу корисно во ситуации на „еееј немам веќе интернет на телефон, ај пушти ми од кај тебе“.

Времеплов
x