20

Најкрвавата женска тепачка што сте ја виделе

пред еден месец - За Се - Забава

На Фејсбук се прошири видеото од неверојатна женска тепачка. Девојките се степаа сред ресторанот, а тепачката беше толку брутална, што нема да верувате дека во прашање се жени.

Брутална женска тепачка во ресторан  вакво нешто немате видено

Брутална женска тепачка во ресторан- вакво нешто немате видено!

пред еден месец - Курир - Свет

Девојките се степале среде ресторан, а тепачката била толку брутална, што нема да верувате дека се во прашање жени. Погледнете...

Девојки крвнички се степале среде ресторан  Не се знае кој кого тепа

Девојки крвнички се степале среде ресторан: Не се знае кој кого тепа!

пред еден месец - Сител - Живот

Низ социјалните мрежи се рашири видео неверојатна женска тепачка. Девојките се степале среде ресторан, а тпачката била толку брутална, што нема да верувате дека се во прашање жени.

Женска студентска тепачка на американска плажа

Женска студентска тепачка на американска плажа

пред еден месец - Мотика - Забава

Погодете која е градска девојка, а која растела на фарма?

Времеплов
x