20
Рамчиловиќ СЈО спорведува селективна правда

Рамчиловиќ: СЈО спорведува селективна правда

пред еден месец - Курир - Македонија

ТВ НОВА со недели протестира заедно со вработените во фирмите на Сеад Кочан, но и претставници од Бошњачката заедница во Република Македонија.

Зекир Рамчиловиќ СЈО спорведува селективна правда

Зекир Рамчиловиќ:СЈО спорведува селективна правда

пред еден месец - Пулс 24 - Македонија

И денеска едночасовен мирен протест пред СЈО за притисокот врз ТВ НОВА преку политичкиот прогон врз нејзиниот сопственик Сеад Кочан.

Рамчиловиќ СЈО спорведува селективна правда

Рамчиловиќ: СЈО спорведува селективна правда

пред еден месец - Вистина - Без катеторија

И денеска едночасовен мирен протест пред СЈО за притисокот врз ТВ НОВА преку политичкиот прогон врз нејзиниот сопственик Сеад Кочан.

Зекир Рамчиловиќ СЈО спорведува селективна правда

Зекир Рамчиловиќ:СЈО спорведува селективна правда

пред еден месец - Пулс 24 - Македонија

И денеска едночасовен мирен протест пред СЈО за притисокот врз ТВ НОВА преку политичкиот прогон врз нејзиниот сопственик Сеад Кочан.

ТВ НОВА Цел сме на политички притисок од СЈО

ТВ НОВА: Цел сме на политички притисок од СЈО

пред еден месец - Пулс 24 - Македонија

Мобилното студио на телевизијата „Нова“ и вчера беше паркирано пред канцелариите на специјалното јавно обвинителство, како...

ТВ НОВА Цел сме на политички притисок од СЈО дипломатскиот кор игнорира

ТВ НОВА: Цел сме на политички притисок од СЈО, дипломатскиот кор игнорира

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Мобилното студио на телевизијата „Нова“ и вчера беше паркирано пред канцелариите на специјалното јавно обвинителство во знак на протест на притисоците врз медиумот што му го прави ова обвинителство преку политички прогон на сопственикот Сеад Kочан.

ТВ НОВА Цел сме на политички притисок од СЈО дипломатскиот кор игнорира

ТВ НОВА: Цел сме на политички притисок од СЈО, дипломатскиот кор игнорира

пред еден месец - Курир - Македонија

Поддршка стигна и од уметникот Александар Станковски, кој изјави дека работата на специјалното јавно обвинителство е политичка и крајно корумпирана.

ТВ НОВА Цел сме на политички притисок од СЈО дипломатскиот кор игнорира

ТВ НОВА: Цел сме на политички притисок од СЈО, дипломатскиот кор игнорира

пред еден месец - Вистина - Без катеторија

Мобилното студио на телевизијата „Нова“ и вчера беше паркирано пред канцелариите на специјалното јавно обвинителство, како...

ТВ НОВА Цел сме на политички притисок од СЈО дипломатскиот кор игнорира

ТВ НОВА: Цел сме на политички притисок од СЈО, дипломатскиот кор игнорира

пред еден месец - Денешен - Македонија

Мобилното студио на телевизијата „Нова“ и вчера беше паркирано пред канцелариите на специјалното јавно обвинителство, како...

Рамчиловиќ СЈО спорведува селективна правда

Рамчиловиќ: СЈО спорведува селективна правда

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

И денеска едночасовен мирен протест пред СЈО за притисокот врз ТВ НОВА преку политичкиот прогон врз нејзиниот сопственик Сеад Кочан.

Рамчиловиќ СЈО спорведува селективна правда

Рамчиловиќ: СЈО спорведува селективна правда

пред еден месец - Лидер - Без катеторија

И денеска едночасовен мирен протест пред СЈО за притисокот врз ТВ НОВА преку политичкиот прогон врз нејзиниот сопственик Сеад Кочан.

Цел сме на политички притисок од СЈО дипломатскиот кор игнорира

Цел сме на политички притисок од СЈО, дипломатскиот кор игнорира

пред еден месец - Дневник - Македонија

Мобилното студио на телевизијата „Нова“ и вчера беше паркирано пред канцелариите на специјалното јавно обвинителство, како...

Јакимовски Доколку Кочан ја немаше ТВ НОВА за него СЈО немаше да бара притвор

Јакимовски: Доколку Кочан ја немаше ТВ НОВА за него СЈО немаше да бара притвор

пред еден месец - Курир - Македонија

-Прво, доколку навистина постои фалсификување на исправи, тоа дело не  е тешко кривично дело, и тоа најчесто во судската...

Јакимовски Доколку Кочан ја немаше ТВ НОВА за него СЈО немаше да бара притвор

Јакимовски: Доколку Кочан ја немаше ТВ НОВА за него СЈО немаше да бара притвор

пред еден месец - Вистина - Без катеторија

Уште на почетокот тврдевме дека СЈО ништо нема да откријат и дека ќе трошат по 4 милиони евра годишно, а како што гледаме тоа се случува во моментов.

Јакимовски Доколку Кочан ја немаше ТВ НОВА за него СЈО немаше да бара притвор

Јакимовски: Доколку Кочан ја немаше ТВ НОВА за него СЈО немаше да бара притвор

пред еден месец - Денешен - Македонија

Уште на почетокот тврдевме дека СЈО ништо нема да откријат и дека ќе трошат по 4 милиони евра годишно, а како што гледаме тоа се случува во моментов.

Јакимовски Доколку Кочан ја немаше ТВ НОВА СЈО немаше да бара притвор за него

Јакимовски: Доколку Кочан ја немаше ТВ НОВА, СЈО немаше да бара притвор за него

пред еден месец - Пулс 24 - Македонија

Уште на почетокот тврдевме дека СЈО ништо нема да откријат и дека ќе трошат по 4 милиони евра годишно, а како што гледаме тоа се случува во моментов.

Јакимовски Доколку Кочан ја немаше ТВ НОВА за него СЈО немаше да бара притвор

Јакимовски: Доколку Кочан ја немаше ТВ НОВА за него СЈО немаше да бара притвор

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Уште на почетокот тврдевме дека СЈО ништо нема да откријат и дека ќе трошат по 4 милиони евра годишно, а како што гледаме тоа се случува во моментов.

Јакимовски Доколку Кочан ја немаше ТВ НОВА за него СЈО немаше да бара притвор

Јакимовски: Доколку Кочан ја немаше ТВ НОВА за него СЈО немаше да бара притвор

пред еден месец - Лидер - Без катеторија

Уште на почетокот тврдевме дека СЈО ништо нема да откријат и дека ќе трошат по 4 милиони евра годишно, а како што гледаме тоа се случува во моментов.

Петта седмица протести на ТВ НОВА пред СЈО

Петта седмица протести на ТВ НОВА пред СЈО

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Телевизија Нова и денеска  мирно протестираше во знак на револт против притисоците што Специјалното јавно обвинителство ги врши врз медиумот преку политички прогон на сопственикот на телевизијата Сеад Кочан.

Времеплов
x