20
Нејзиниот сопруг се вратил порано дома и ја затекнал во кревет со друг   бегството на нејзиниот љубовник не се гледа ни во филмовите

Нејзиниот сопруг се вратил порано дома и ја затекнал во кревет со друг - бегството на нејзиниот љубовник не се гледа ни во филмовите

пред една недела - Сител - Живот

Следна урнебесна сцена ни доаѓа од Сао Паоло, а се прикажува филмско бегство на маж кој е фатен од страна на мажот на својата љубовница.

Нејзиниот сопруг се вратил порано дома и ја затекнал со друг  погледнете го филмското бегство на љубовникот

Нејзиниот сопруг се вратил порано дома и ја затекнал со друг, погледнете го филмското бегство на љубовникот

пред една недела - Start.mk - Живот

Неверството не секогаш знае да биде и задоволство, урнебесна сцена од Сап Паоло медиумите ја прикажуваат како филмско бегство на маж кој е фатен од страна на сопругот на својата љубовница.

Нејзиниот сопруг се вратил порано дома и ја затекнал со друг  погледнете го филмското бегство на љубовникот

Нејзиниот сопруг се вратил порано дома и ја затекнал со друг, погледнете го филмското бегство на љубовникот

пред една недела - Курир - Забава

На почетоткот од видеото можеме да видиме како пар се кара додека на тераса сите го гледаат, па собраните минувачи ја снимале сцената на која биле сведоци.

Нејзиниот сопруг се вратил порано дома и ја затекнал со друг, погледнете го филмското бегство на љубовникот

пред една недела - Република - Живот

Hilarious escape by coolPick Неверството не секогаш знае да биде и задоволство, урнебесна сцена од Сап Паоло медиумите ја прикажуваат како филмско бегство на маж кој е фатен од страна на сопругот на својата љубовница.

Нејзиниот сопруг се вратил порано дома и ја затекнал во кревет со друг   бегство како на нејзиниот љубовник не се гледа ни во филмовите

Нејзиниот сопруг се вратил порано дома и ја затекнал во кревет со друг - бегство како на нејзиниот љубовник не се гледа ни во филмовите

пред една недела - Прес 24 - Свет

Следна урнебесна сцена ни доаѓа од Сап Паоло, а се прикажува филмско бегство на маж кој е фатен од страна на мажот на својата љубовница.

Видео само за сеирџии  Сопругот се вратил порано  па погледнете што направил љубовникот

Видео само за сеирџии: Сопругот се вратил порано, па погледнете што направил љубовникот

пред една недела - Lady - Љубов

Ова одлично видео е наменето за сеирџиите. Инаку додека воделе љубов, влегол сопругот на жената, па љубовникот морало да скокне од прозорецот во центарот на Сао Паоло.

Времеплов
x