20
Ограбен манастирот  Света Богородива Балаклија  во Делчево

Ограбен манастирот „Света Богородива Балаклија“ во Делчево

пред еден месец - Утрински - Без катеторија

Ноќеска во Делчево е осквернавен манастирот „Света Богородица Балаклија“. Спроти празникот Источен петок или Балаклија, крадци во манастирот искршиле еден прозорец и украле ситни пари, како и иконата на Свети Јован Кристител.

На големиот празник ограбен манастирот Света Богородица Балаклија во Делчево

На големиот празник ограбен манастирот Света Богородица Балаклија во Делчево

пред еден месец - Сител - Македонија

Ноќеска во Делчево е осквернавен манастирот „Света Богородица Балаклија“. Спроти празникот Источен петок или Балаклија, крадци во манастирот  искршиле еден прозорец и украле ситни пари, како и иконата на Свети Јован Кристител.

Ограбен манастирот Света Богородива Балаклија во Делчево

Ограбен манастирот Света Богородива Балаклија во Делчево

пред еден месец - Вест - Хроника

Ноќеска во Делчево е осквернавен манастирот „Света Богородица Балаклија“. Спроти празникот Источен петок или Балаклија, крадци во манастирот искршиле еден прозорец и украле ситни пари, како и иконата на Свети Јован Кристител.

Ограбен манастирот Света Богородица Балаклија во Делчево

Ограбен манастирот Света Богородица Балаклија во Делчево

пред еден месец - Курир - Хроника

Чуварот на манастирот Љупчо Ристов, сведочи дека утрово кога дошол во манастирот видел дека повторно манастирот бил мета на крадци и веднаш ја повикал полицијата.

Ограбен манастирот Света Богородица Балаклија во Делчево

Ограбен манастирот Света Богородица Балаклија во Делчево

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Ноќеска во Делчево е осквернавен манастирот „Света Богородица Балаклија“. Спроти празникот Источен петок или Балаклија, крадци во манастирот искршиле еден прозорец и украле ситни пари, како и иконата на Свети Јован Кристител.

Ограбен манастирот Света Богородива Балаклија во Делчево

Ограбен манастирот Света Богородива Балаклија во Делчево

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Спроти празникот Источен петок или Балаклија, крадци во манастирот  искршиле еден прозорец и украле ситни пари, како и иконата на Свети Јован Кристител.

Ограбен манастирот Света Богородива Балаклија во Делчево

Ограбен манастирот Света Богородива Балаклија во Делчево

пред еден месец - A1on - Македонија

Ноќеска во Делчево е осквернавен манастирот „Света Богородица Балаклија“. Спроти празникот Источен петок или Балаклија, крадци во манастирот искршиле еден прозорец и украле ситни пари, како и иконата на Свети Јован Кристител.

Времеплов
x