20
Влатко Илиевски ќе се жени

Влатко Илиевски ќе се жени

пред 8 месеци - Start.mk - Забава

Влатко Илиевски периодов е фокусиран на кариерата и наголемо работи на привршување на новиот материјал од солистичкиот албум кој треба да излезе наскоро, како и на албумот со групата “Морал” кој ќе го објават после подолга музичка пауза.

Влатко Илиевски ќе се жени

Влатко Илиевски ќе се жени

пред 8 месеци - Република - Сцена

Влатко Илиевски периодов е фокусиран на кариерата и наголемо работи на привршување на новиот материјал од солистичкиот албум кој треба да излезе наскоро, како и на албумот со групата “Морал” кој ќе го објават после подолга музичка пауза.

Влатко Илиевски најави преработка на хитот  Комшивке убава

Влатко Илиевски најави преработка на хитот „Комшивке убава“

пред 8 месеци - Радио МК - Сцена

Популарната песна „Комшивке убава“ на некогашниот состав Ристо Бомбата и „Кучешка тенија“ наскоро ќе добие нова верзија, а за сето тоа ќе се погрижи Влатко Илиевски .

Во 2019 ќе се женам

Во 2019 ќе се женам!

пред 8 месеци - Вечер - Забава

Влатко Илиевски периодов е фокусиран на кариерата и наголемо работи на привршување на новиот материјал од солистичкиот албум кој треба да излезе наскоро, како и на албумот со групата "Морал" кој ќе го објават после подолга музичка пауза.

Во 2019 ќе се женам

Во 2019 ќе се женам!

пред 8 месеци - Start.mk - Забава

Влатко Илиевски периодов е фокусиран на кариерата и наголемо работи на привршување на новиот материјал од солистичкиот албум кој треба да излезе наскоро, како и на албумот со групата "Морал" кој ќе го објават после подолга музичка пауза.

Времеплов
x