20
Поради ладната зима и продолжената грејна сезона нема да дојде до порамнување на сметките за парно

Поради ладната зима и продолжената грејна сезона нема да дојде до порамнување на сметките за парно

пред 6 дена - Дневник - Без катеторија

Ниските температури во април ќе го стопат порамнувањето на сметките за скопјани, кои очекуваа да добијат пониски порамнети сметки за мај, јуни и за јули.

Централното греење многу ќе го намали загадувањето во Скопје

Централното греење многу ќе го намали загадувањето во Скопје

пред 6 дена - Утрински - Живот

Околу 45.000 потрошувачи во Скопје кои активно го користат системот за централно греење на БЕГ се греат на еколошки чист начин и со тоа значително придонесуваат за заштитата на животната средина, соопштија од „Балкан енерџи груп“.

Околу 45 000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

Околу 45.000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

пред 6 дена - Start.mk - Економија

Во пресрет на 22 април – Светски ден на планетата Земја, натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалување на загадувањето во Скопје, информираат од БЕГ.

Околу 45 000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

Околу 45.000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

пред 6 дена - Вечер - Економија

Во пресрет на 22 април – Светски ден на планетата Земја, натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалување на загадувањето во Скопје, информираат од БЕГ.

Натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалувањена загадувањето во Скопје

Натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалувањена загадувањето во Скопје

пред 6 дена - еМАГАЗИН - Живот

Околу 45.000 потрошувачи во Скопје кои активно го користат системот за централно греење на БЕГсе греат на еколошки чист начин и со тоа значително придонесуваат за заштитата на животната средина.

БЕГ  Околу 45 000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

БЕГ: Околу 45 000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

пред 7 дена - Макфакс - Без катеторија

Во пресрет на 22 април – Светски ден на планетата Земја, натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалување на загадувањето во Скопје, информираат во петокот од БЕГ.

БЕГ  Околу 45 000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

БЕГ: Околу 45 000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

пред 7 дена - Денар - Економија

Во пресрет на 22 април – Светски ден на планетата Земја, натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалување на загадувањето во Скопје, информираат во петокот од БЕГ.

Централното греење многу ќе го намали загадувањето во Скопје

Централното греење многу ќе го намали загадувањето во Скопје

пред 7 дена - +Инфо - Скопје

Околу 45.000 потрошувачи во Скопје кои активно го користат системот за централно греење на БЕГ се греат на еколошки чист начин и со тоа значително придонесуваат за заштитата на животната средина.

Парното за скопјани ќе работи до 1 мај

Парното за скопјани ќе работи до 1 мај!

пред една недела - Скопје Инфо - Скопје

Според правилникот за топлинска енергија грејната сезона најмногу може да се продолжи до први мај. Од БЕГ информираат дека ќе се следи ситуацијата и ако температурите продолжат да паѓаат под 12 Целзијусови степени, греењето ќе остане вклучено.

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

пред една недела - Start.mk - Македонија

Според правилникот за топлинска енергија грејната сезона најмногу може да се продолжи до први мај. Од БЕГ информираат дека ќе се следи ситуацијата и ако температурите продолжат да паѓаат под 12 Целзијусови степени, греењето ќе остане вклучено.

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

пред една недела - Вечер - Македонија

Според правилникот за топлинска енергија грејната сезона најмногу може да се продолжи до први мај. Од БЕГ информираат дека ќе се следи ситуацијата и ако температурите продолжат да паѓаат под 12 Целзијусови степени, греењето ќе остане вклучено.

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

пред една недела - Курир - Македонија

Од БЕГ информираат дека ќе се следи ситуацијата и ако температурите продолжат да паѓаат под 12 Целзијусови степени, греењето ќе остане вклучено.

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

пред една недела - Денешен - Македонија

Според правилникот за топлинска енергија грејната сезона најмногу може да се продолжи до први мај. Од БЕГ информираат дека ќе се следи ситуацијата и ако температурите продолжат да паѓаат под 12 Целзијусови степени, греењето ќе остане вклучено.

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

пред една недела - Нетпрес - Македонија

Од БЕГ информираат дека ќе се следи ситуацијата и ако температурите продолжат да паѓаат под 12 Целзијусови степени, греењето ќе остане вклучено.

БЕГ  До крајот на месецот парното ќе се пушта секој ден кога температурата ќе падне под 12 степени

БЕГ: До крајот на месецот парното ќе се пушта секој ден кога температурата ќе падне под 12 степени

пред една недела - Бриф - Македонија

Скопјани утринава се разбудија со топли радијатори.  Грејната сезона продолжува. Ниските температури не дозволуваат да се исклучат топланите.

Времеплов
x