20
Шест лица се повредени во вчерашните сообраќајки во Скопје

Шест лица се повредени во вчерашните сообраќајки во Скопје

пред една недела - Телеграф - Хроника

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР-Скопје.

Карамбол на скопските улици Шест лица повредени во сообраќајки

Карамбол на скопските улици: Шест лица повредени во сообраќајки

пред една недела - Сител - Македонија

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

пред една недела - Курир - Хроника

Во текот на вчерашниот ден полицијата презела казнени мерки поради прекршоци кај двајца возачи кои возеле под дејство на...

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Во текот на вчерашниот ден полицијата презела казнени мерки поради прекршоци кај двајца возачи кои возеле под дејство на...

Полицијата демне  синоќа повредени шест лица во Скопје

Полицијата демне - синоќа повредени шест лица во Скопје

пред една недела - Прес 24 - Скопје

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

пред една недела - ТВ Нова - Хроника

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

пред една недела - A1on - Македонија

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Шестмина повредени во сообраќајки во Скопје

Шестмина повредени во сообраќајки во Скопје

пред една недела - Здравство 24 - Здравје

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

пред една недела - Денешен - Македонија

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

пред една недела - Лидер - Без катеторија

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

Шест лица полесно повредени во сообраќајки во Скопје

пред една недела - Локално - Хроника

Шест лица се полесно повредени во четири од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Девет сообраќајки во Скопје патник во автобус и пешак тешко повредени

Девет сообраќајки во Скопје, патник во автобус и пешак тешко повредени

пред една недела - Алфа - Хроника

Патник во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Сакаме ли да имаме безбедни сообраќајници

Сакаме ли да имаме безбедни сообраќајници

пред една недела - Пулс 24 - Без катеторија

За поголема безбедност во сообраќајот компанијата ОКТА со поддршка на МВР ја создаде кампањата „Јас внимавам“. Како дел од...

Овој месец ќе научиме да врзуваме сигурносен појас во автомобил

Овој месец ќе научиме да врзуваме сигурносен појас во автомобил

пред една недела - +Инфо - Скопје

За поголема безбедност во сообраќајот компанијата ОКТА со поддршка на МВР ја создаде кампањата „Јас внимавам“. Како дел од...

Патник во автобус и пешак тешко повредени во сообраќајка

Патник во автобус и пешак тешко повредени во сообраќајка

пред една недела - Сител - Македонија

Патник  во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Девет сообраќајки во Скопје патник во автобус и пешак тешко повредени

Девет сообраќајки во Скопје, патник во автобус и пешак тешко повредени

пред една недела - Start.mk - Македонија

Патник во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Девет сообраќајки во Скопје патник во автобус и пешак тешко повредени

Девет сообраќајки во Скопје, патник во автобус и пешак тешко повредени

пред една недела - Вечер - Скопје

Патник во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Патник во автобус и пешак повредени во Скопје

Патник во автобус и пешак повредени во Скопје

пред една недела - Start.mk - Македонија

Патник  во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Патник во автобус и пешак повредени во Скопје

Патник во автобус и пешак повредени во Скопје

пред една недела - Република - Скопје

Патник  во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Девет сообраќајки во Скопје тешко повредени патник во автобус и пешак

Девет сообраќајки во Скопје, тешко повредени патник во автобус и пешак

пред една недела - Курир - Хроника

Во текот на изминатиот ден полицијата презела казнени мерки поради прекршоци кај осум возачи кои го управувале возилото без...

Девет сообраќајки во Скопје патник во автобус и пешак тешко повредени

Девет сообраќајки во Скопје, патник во автобус и пешак тешко повредени

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Во текот на изминатиот ден полицијата презела казнени мерки поради прекршоци кај осум возачи кои го управувале возилото без...

Патник во автобус и пешак тешко повредени во сообраќајка

Патник во автобус и пешак тешко повредени во сообраќајка

пред една недела - Прес 24 - Хроника

Патник  во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Девет сообраќајки во Скопје патник во автобус и пешак тешко повредени

Девет сообраќајки во Скопје, патник во автобус и пешак тешко повредени

пред една недела - ТВ Нова - Хроника

Патник во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Девет сообраќајки во Скопје патник во автобус и пешак тешко повредени

Девет сообраќајки во Скопје, патник во автобус и пешак тешко повредени

пред една недела - A1on - Македонија

Патник во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Девет сообраќајки во Скопје патник во автобус и пешак тешко повредени

Девет сообраќајки во Скопје, патник во автобус и пешак тешко повредени

пред една недела - Денешен - Македонија

Патник  во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Девет сообраќајки во Скопје патник во автобус и пешак тешко повредени

Девет сообраќајки во Скопје, патник во автобус и пешак тешко повредени

пред една недела - Лидер - Без катеторија

Патник  во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Девет сообраќајки во Скопје патник во автобус и пешак тешко повредени

Девет сообраќајки во Скопје, патник во автобус и пешак тешко повредени

пред една недела - Локално - Хроника

Патник  во автобус и пешак се потешко повредени во две од вкупно девет сообраќајни несреќи што се случиле во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Две деца повредени во сообраќајки во Тетовско

Две деца повредени во сообраќајки во Тетовско

пред една недела - Утрински - Хроника

Две деца се повредени во сообраќајни несреќи што вчеравечер се случиле на две различни места во Тетовско, информираше портпаролот на СВР Тетово Марјан Јосифовски.

Продолжениот викенд повредени 27 лица во 31 сообраќајка во Скопје

Продолжениот викенд повредени 27 лица во 31 сообраќајка во Скопје

пред една недела - Здравство 24 - Здравје

Едно лице е потешко повредено, а 27 се здобиле со полесни повреди во 31 регистрирана сообраќајна несреќа во изминатите четири дена во Скопје.

Дали катастрофалната безбедносна ситуација на патиштата може да се реши со кампања?

пред една недела - Високи октани - Автомобили

Најновата кампања на РСБСП, „Младост без лудост“, е креирана со цел да ја покрене свеста кај младите за одговорно однесување...

Времеплов
x