20
 За заедничка Македонија со масовни протести на 54 от ден  денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ со масовни протести на 54-от ден – денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 4 дена - Сител - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

Денес се пишува историјата должни сме да истраеме во битката за Македонија

Денес се пишува историјата, должни сме да истраеме во битката за Македонија

пред 4 дена - Република - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

54 ти ден за За заедничка Македонија  Фотогалерија

54-ти ден за „За заедничка Македонија“ (Фотогалерија)

пред 4 дена - Вест - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

 За заедничка Македонија  Петок е денот

„За заедничка Македонија “: Петок е денот !

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Од иницијативата велат дека петок е денот кога ќе го соопштат нивниот план. Ивана Стојановска е пред сопбранието. Taа дознава каков е планот на иницијативата.

54 ден масовни протести Се очекува соопштување на конечниот план

54 ден масовни протести: Се очекува соопштување на конечниот план!

пред 4 дена - Start.mk - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

 За заедничка Македонија со масовни протести на 54 от ден  денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ со масовни протести на 54-от ден – денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 4 дена - Курир - Македонија

-Живееме во времиња кога се пишува историја. Македонија ги има најголемите и најмасовни протести во историјата. Тоа не прави...

КАМИОНИ ТРАКТОРИ КОМБАЈНИ ТАПАНИ Демонстрантите за заедничка Македонија излегоа со цел арсенал на улица

КАМИОНИ, ТРАКТОРИ, КОМБАЈНИ, ТАПАНИ: Демонстрантите за заедничка Македонија излегоа со цел арсенал на улица

пред 4 дена - Телеграф - Македонија

Камиони, трактори, комбајни, багери обвиени со македонски знамиња го предводат протестниот марш кој денеска се одржува во Скопје, а е во организација на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.

 За заедничка Македонија со масовни протести на 54 от ден  денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ со масовни протести на 54-от ден – денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 4 дена - Вистина - Без катеторија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

 За заедничка Македонија со масовни протести на 54 от ден  денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ со масовни протести на 54-от ден – денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

 За заедничка Македонија со масовни протести на 54 от ден  денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ со масовни протести на 54-от ден – денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 4 дена - Пулс 24 - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

Оттука следете ги протестите во живо

Оттука следете ги протестите во живо

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук вчера ги повикува сите граѓани, за денеска, петок (масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

„За заедничка Македонија“ на 54-от ден – денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 4 дена - Нетпрес - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

 За заедничка Македонија повикува на голем народен собир денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир- денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 4 дена - Start.mk - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија" на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

 За заедничка Македонија повикува на голем народен собир денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир- денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 4 дена - Вечер - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија" на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

Граѓанската иницијатива За заедничка Македонија продолжува со протести

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ продолжува со протести

пред 4 дена - МТВ 1 - Македонија

Продолжуваат протестите на иницијативата „За заедничка Македонија“. Се маршира во Скопје и во другите градови. Од оваа иницијатива...

 За заедничка Македонија повикува на голем народен собир денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир- денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 4 дена - Сител - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

ПЕТОК Е ДЕНОТ Граѓаните повикани масовно да излезат на протест за заедничка Македонија

ПЕТОК Е ДЕНОТ: Граѓаните повикани масовно да излезат на протест за заедничка Македонија

пред 4 дена - Телеграф - Македонија

Петок 21 април е денот кога ќе ги соопштиме нашиот план и нашите барања. Тоа е гласот на стотици илјади граѓани кои нè поддржуваат во нашата борба .

 За заедничка Македонија со повик на ФБ Петок е денот

„За заедничка Македонија“ со повик на ФБ: Петок е денот!

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Од иницијативата велат дека петок е денот кога ќе го соопштат нивниот план. -Живееме во времиња кога се пишува историја. Македонија ги има најголемите и најмасовни протести во историјата.

ДЕНЕСКА Е ДЕНОТ  За заедничка Македонија повикува на голем народен собир ќе го соопштат нивниот план

ДЕНЕСКА Е ДЕНОТ: „За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир-ќе го соопштат нивниот план

пред 4 дена - Infomax - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

 За заедничка Македонија повикува на голем народен собир денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир- денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 4 дена - Денешен - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА ќе го соопшти својот план  ПЕТОК Е ДЕНОТ

ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА ќе го соопшти својот план - ПЕТОК Е ДЕНОТ!

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук вчера ги повикува сите граѓани, за денеска, петок (масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

 За заедничка Македонија повикува на голем народен собир денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир- денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 4 дена - Курир - Македонија

-Живееме во времиња кога се пишува историја.Македонија ги има најголемите и најмасовни протести во историјата. Тоа не прави...

 За заедничка Македонија повикува на голем народен собир

„За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир

пред 4 дена - Пулс 24 - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

 За заедничка Македонија повикува на голем народен собир денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир- денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 4 дена - Вистина - Без катеторија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

ПЕТОК Е ДЕНОТ Најава за голем народен собир на иницијативата За заедничка Македонија

ПЕТОК Е ДЕНОТ: Најава за голем народен собир на иницијативата „За заедничка Македонија“

пред 4 дена - ТВ Нова - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани во  петок (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

„За заедничка Македонија“: Денеска ќе го соопштиме планот и барањата

пред 4 дена - Нетпрес - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

Петок е денот повик за голем народен собир за заедничка Македонија

Петок е денот, повик за голем народен собир за заедничка Македонија

пред 4 дена - Лидер - Без катеторија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска петок (21.

Граѓанската иницијатива За заедничка Македонија и денеска протестира против Тиранската платформа

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денеска протестира против Тиранската платформа

пред 5 дена - Сител - Македонија

Embedded video for Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денеска протестира против Тиранската платформа Со македонски песни почна и заврши и денешниот 53-ти по ред протест За Заедничка Македонија.

Петок е денот повик за голем народен собир за заедничка Македонија

Петок е денот, повик за голем народен собир за заедничка Македонија

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, утре петок (21.4.

Петок е денот повик за голем народен собир за заедничка Македонија

Петок е денот, повик за голем народен собир за заедничка Македонија

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија" на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, утре петок (21.4.

Времеплов
x