20
Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар Мајка Тереза

Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар Мајка Тереза

пред една недела - Алфа - Македонија

Италијанската ИНСО системи и домашните компании Гранит и Бетон имаат рок од 45 месеци да го завршат најголемиот проект во здравството досега.

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

пред една недела - Бркај работа - Македонија

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“ во Скопје.

Тодоров стави потпис на сомнителен тендер за изградба на Клинички центар

Тодоров стави потпис на сомнителен тендер за изградба на Клинички центар

пред една недела - 24 вести - Економија

Со музика на Штраус, на свечена церемонија во салата на владата во присуство на техничкиот премиер Емил Димитриев и лидерот...

СДСМ Новата Влада ќе се погрижи за изградба на клинички центар кој ќе биде функционален за граѓаните

СДСМ: Новата Влада ќе се погрижи за изградба на клинички центар кој ќе биде функционален за граѓаните

пред една недела - Сител - Македонија

Embedded video for СДСМ: Новата Влада ќе се погрижи за изградба на клинички центар кој ќе биде функционален за граѓаните

СДСМ Новата Влада ќе се погржи за изградба на клинички центар кои ќе биде функционален за граѓаните

СДСМ: Новата Влада ќе се погржи за изградба на клинички центар кои ќе биде функционален за граѓаните

пред една недела - Сител - Македонија

Embedded video for СДСМ: Новата Влада ќе се погржи за изградба на клинички центар кои ќе биде функционален за граѓаните

Македонија ќе добие најмодерен Клинички центар

Македонија ќе добие најмодерен Клинички центар

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

За скоро четири години Македонија треба да го добие најмодерниот клинички центар во Југоисточна Европа. Министер за здравство...

За четири години Скопје ќе добие нов Клинички центар

За четири години Скопје ќе добие нов Клинички центар

пред една недела - Сител - Македонија

Embedded video for За четири години Скопје ќе добие нов Клинички центар Потпишан договорот за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“ во Скопје.

Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар

Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Претставници на македонските компании „Гранит“ и „Бетон“ и на италијанската „Инсо системи“ со ресорниот министер Никола Тодоров ставија потпис на договорот за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“.

Владата во заминување потпиша договор за Клинички центар

Владата во заминување потпиша договор за Клинички центар

пред една недела - Телма - Економија

Едвај четири минути и беа потребни на Владата во заминување да го потпише договорот со кој треба да започне изградбата на новиот Клинички Центар „Мајка Тереза“.

Шилегов Владата со технички овластувања нема ингеренции да потпишува договори за изградба на нов Клинички центар

Шилегов: Владата со технички овластувања нема ингеренции да потпишува договори за изградба на нов Клинички центар

пред една недела - A1on - Македонија

Ќе има ревизија на работењето на владата со технички овластувања во заминување и ќе бидат преиспитани процедурите кои што...

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

пред една недела - +Инфо - Македонија

Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави денеска...

Eве како ќе изгледа новиот клинички центар Мајка Тереза

Eве како ќе изгледа новиот клинички центар Мајка Тереза

пред една недела - Start.mk - Македонија

Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра, а предвидува градежните работи да завршат во рок од 45 месеци од почетокот на градбата.

Eве како ќе изгледа новиот клинички центар Мајка Тереза

Eве како ќе изгледа новиот клинички центар Мајка Тереза

пред една недела - Вечер - Македонија

Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра, а предвидува градежните работи да завршат во рок од 45 месеци од почетокот на градбата.

Новата влада ќе го преиспита договорот за нов клинички центар

Новата влада ќе го преиспита договорот за нов клинички центар

пред една недела - Утрински - Без катеторија

СДСМ најави дека целосно ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар веднаш штом ќе биде формирана новата влада.

Шилегов Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов Клинички центар

Шилегов: Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов Клинички центар

пред една недела - 24 вести - Македонија

Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави  портпаролот...

Ставен потпис на Договорот за Клинички

Ставен потпис на Договорот за Клинички

пред една недела - Вест - Македонија

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“ во Скопје.

Ќе има и хелиодром Погледнете како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Ќе има и хелиодром: Погледнете како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

пред една недела - Република - Македонија

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи, денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“ во Скопје.

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје еве како ќе изгледа

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје, еве како ќе изгледа

пред една недела - Start.mk - Македонија

Потпишан е договор за градба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“. Договорот го потпишаа Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи.

Тодоров на заминување потпиша договор за новиот Клинички центар

Тодоров на заминување потпиша договор за новиот Клинички центар

пред една недела - Утрински - Без катеторија

Министерот за здравство во заминување, Никола Тодоров денеска и официјално го потпиша договорот за изградба на новиот клинички центар "Мајка Тереза" со фирмите изведувачи на работите "Гранит" и "Бетон" од Македонија и италијанската "Инсо системи".

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје еве како ќе изгледа

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје, еве како ќе изгледа

пред една недела - Република - Македонија

Потпишан е договор за градба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“. Договорот го потпишаа Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи.

Пратеникот и технички министер Тодоров потпиша договор за нов Клинички центар до него седеше Груевски

Пратеникот и технички министер Тодоров потпиша договор за нов Клинички центар, до него седеше Груевски

пред една недела - A1on - Македонија

Избраниот пратеник и техничкиот министер за здравство, Никола Тодоров потпиша договор за изградба на нов Клинички центар во Скопје, во вредност од 72 милиони евра.

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје еве како ќе изгледа

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје, еве како ќе изгледа

пред една недела - Курир - Македонија

Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра, а предвидува градежните работи да завршат во рок од 45 месеци од почетокот на градбата.

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

пред една недела - +Инфо - Македонија

Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави денеска...

Погледнете како ќе изгледа новиот клинички центар во Скопје

Погледнете како ќе изгледа новиот клинички центар во Скопје

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“ во Скопје.

Тодоров Со изградба на новиот клинички центар ќе се постават нови стандарди за квалитет на здравството

Тодоров: Со изградба на новиот клинички центар ќе се постават нови стандарди за квалитет на здравството

пред една недела - Start.mk - Македонија

Со изградбата на новиот клинички центар ќе бидат поставени нови стандарди за квалитет на здравствените услуги во Македонија,...

Потпишан договор за изградба на Клиничкиот центар во Скопје

Потпишан договор за изградба на Клиничкиот центар во Скопје

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Вицепремиерот и министер за здравство, Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи, го потпишаа договорот за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“ во Скопје.

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје еве како ќе изгледа

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје, еве како ќе изгледа

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Потпишан е договор за градба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“. Договорот го потпишаа Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи.

Тодоров Со изградба на новиот клинички центар ќе се постават нови стандарди за квалитет на здравството

Тодоров: Со изградба на новиот клинички центар ќе се постават нови стандарди за квалитет на здравството

пред една недела - Република - Македонија

Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“ во Скопје.

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

пред една недела - Курир - Македонија

-Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра. Договорот предвидува градежните работи да завршат во рок од 45 месеци по почетокот на градбата.

Клиничкиот Центар во ново руво  еве како ќе изгледа

Клиничкиот Центар во ново руво - еве како ќе изгледа

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“ во Скопје.

Времеплов
x