20
Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје  Куманово

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје – Куманово

пред една недела - Start.mk - Македонија

Деновиве почна реконструкција на патниот правец Скопје – Куманово, додека од Куманово кон Скопје се 98 отсто завршено. За...

Груевски Во моментов се градат три нови автопати идната недела започнуваат три нови реконструкции

Груевски: Во моментов се градат три нови автопати, идната недела започнуваат три нови реконструкции

пред една недела - Start.mk - Македонија

Во моментот се градат три автопати, едниот е веќе речиси готов, а тоа е Демир Капија-Смоквица, во полн ек и во длабока фаза...

Стартува изградбата на автопатот Скопје  Куманово делницата Куманово  Скопје скоро готова

Стартува изградбата на автопатот Скопје – Куманово, делницата Куманово – Скопје скоро готова

пред една недела - Алфа - Економија

Почнаа градежните работи на автопатот Скопје – Куманово. Обратната делница , пак, Куманово - Скопје е изградена скоро 95%.

Груевски Во моментов се градат три нови автопати идната недела започнуваат три нови реконструкции

Груевски: Во моментов се градат три нови автопати, идната недела започнуваат три нови реконструкции

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Во моментот се градат три автопати, едниот е веќе речиси готов, а тоа е Демир Капија-Смоквица, во полн ек и во длабока фаза...

Груевски Во 2006 та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Не се точни обвинувањата од СДСМ дека државната каса е празна, изјави денеска лидерот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски. Вистината...

Се градат три нови автопати идната недела започнува реконструкција на три нови делници

Се градат три нови автопати, идната недела започнува реконструкција на три нови делници

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

На македонските автопатишта во моментов се реализираат градежни активности во вредност од 850 милиони евра при што се градат...

Груевски Во моментов се градат три нови автопати идната недела започнуваат три нови реконструкции

Груевски: Во моментов се градат три нови автопати, идната недела започнуваат три нови реконструкции

пред една недела - Курир - Македонија

-Тука не сметаме на регионалните патишна, на локалните туку само автопатите и овие автопати се во должина од 132 километра...

Груевски Во моментов се градат три нови автопати идната недела започнуваат три нови реконструкции

Груевски: Во моментов се градат три нови автопати, идната недела започнуваат три нови реконструкции

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Во моментот се градат три автопати, едниот е веќе речиси готов, а тоа е Демир Капија-Смоквица, во полн ек и во длабока фаза...

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје  Куманово

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје – Куманово

пред една недела - Курир - Македонија

Според него, останати се делови околу сигнализацијата на патот, а целосната изградба треба да заврши кон крајот на годината.

Груевски Во моментов се градат три нови автопати идната недела започнуваат три нови реконструкции

Груевски: Во моментов се градат три нови автопати, идната недела започнуваат три нови реконструкции

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Во моментот се градат три автопати, едниот е веќе речиси готов, а тоа е Демир Капија-Смоквица, во полн ек и во длабока фаза...

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје  Куманово

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје – Куманово

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Деновиве почна реконструкција на патниот правец Скопје – Куманово, додека од Куманово кон Скопје се 98 отсто завршено. За...

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје  Куманово

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје – Куманово

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Деновиве почна реконструкција на патниот правец Скопје – Куманово, додека од Куманово кон Скопје се 98 отсто завршено. За...

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје  Куманово

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје – Куманово

пред една недела - Прес 24 - Економија

Деновиве почна реконструкција на патниот правец Скопје – Куманово, додека од Куманово кон Скопје се 98 отсто завршено. За...

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје  Куманово

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје – Куманово

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Деновиве почна реконструкција на патниот правец Скопје – Куманово, додека од Куманово кон Скопје се 98 отсто завршено. За...

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје – Куманово

пред една недела - Нетпрес - Економија

Деновиве почна реконструкција на патниот правец Скопје – Куманово, додека од Куманово кон Скопје се 98 отсто завршено. За...

Времеплов
x