20
АНДОНОВ ГИ ОТФРЛА ШПЕКУЛАЦИИТЕ  Јасен не беше подготвуван за воена состојба

АНДОНОВ ГИ ОТФРЛА ШПЕКУЛАЦИИТЕ: „Јасен“ не беше подготвуван за воена состојба

пред една недела - Курир - Македонија

Постоењето на некогашната воена инфраструктура во „Јасен“ е од периодот на 50-тите и 60-тите години од минатиот век, градена за некои други времиња и модели на одбрана и таа сѐ уште е сопственост на Министерството за одбрана.

Оливер Андонов Отфрлам сценарио за воена состојба но бункерите во ЈПУ ЗПП Јасен не се функционални

Оливер Андонов: Отфрлам сценарио за воена состојба, но бункерите во ЈПУ ЗПП „Јасен“ не се функционални

пред една недела - Телма - Македонија

Ј.П. „Јасен“ ги отвори вратите, но не за државниот врв туку за новинарите. А, првиот човек и в.д. Оливер Андонов ги пречека медиумите кои ги покани за да видат што се крие зад капијата.

АНДОНОВ ГИ ОТФРЛА ШПЕКУЛАЦИИТЕ  Јасен не беше подготвуван за воена состојба

АНДОНОВ ГИ ОТФРЛА ШПЕКУЛАЦИИТЕ: „Јасен“ не беше подготвуван за воена состојба

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Постоењето на некогашната воена инфраструктура во „Јасен“ е од периодот на 50-тите и 60-тите години од минатиот век, градена за некои други времиња и модели на одбрана и таа сѐ уште е сопственост на Министерството за одбрана.

Новинарите влегоа во Јасен

Новинарите влегоа во Јасен

пред една недела - 24 вести - Македонија

Портите на ловечкиот резерват Јасен, за новинарите денеска ги отвори новиот директор Оливер Андов, кој беше и едноенденев министер за внатрешни работи.

Си направија фама за бункери само затоа што јас тука станав директор

Си направија фама за бункери само затоа што јас тука станав директор

пред една недела - Дневник - Без катеторија

Постоењето на некогашната воена инфраструктура во „Јасен“ е од периодот на 50-тите и 60-тите години од минатиот век, градена за некои други времиња и модели на одбрана и таа сѐ уште е сопственост на Министерството за одбрана.

АНДОНОВ ГИ ОТФРЛА ШПЕКУЛАЦИИТЕ  Јасен не беше подготвуван за воена состојба

АНДОНОВ ГИ ОТФРЛА ШПЕКУЛАЦИИТЕ: „Јасен“ не беше подготвуван за воена состојба

пред една недела - Телеграф - Македонија

Постоењето на некогашната воена инфраструктура во „Јасен“ е од периодот на 50-тите и 60-тите години од минатиот век, градена за некои други времиња и модели на одбрана и таа сѐ уште е сопственост на Министерството за одбрана.

Оливер Андонов Отфрлам сценарио за воена состојба но бункерите во ЈПУ ЗПП Јасен не се функционални

Оливер Андонов: Отфрлам сценарио за воена состојба, но бункерите во ЈПУ ЗПП „Јасен“ не се функционални

пред една недела - Либертас - Македонија

Ј.П. „Јасен“ ги отвори вратите, но не за државниот врв туку за новинарите. А, првиот човек и в.д. Оливер Андонов ги пречека медиумите кои ги покани за да видат што се крие зад капијата.

Новинарите влегоа во Јасен

Новинарите влегоа во Јасен

пред една недела - Локално - Без катеторија

Портите на ловечкиот резерват Јасен, за новинарите денеска ги отвори новиот директор Оливер Андов, кој беше и едно дневен министер за внатрешни работи.

Времеплов
x