20
Без екстерно ќе се врати подарувањето оцени

Без екстерно ќе се врати подарувањето оцени

пред една недела - Вест - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција оцени дека намерата да се укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и популистичката мерка која е на штета на учениците.

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање а сега ќе гласа против

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање, а сега ќе гласа против

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Демократската Унија за Интеграција на Али Ахмети во својата изборна програма од 2014 година, на страна 189 децидно најавува...

Ристовски Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

Ристовски: Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

пред една недела - Вистина - Без катеторија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција оцени дека намерата да се укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и популистичката мерка која е на штета на учениците.

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање а сега ќе гласа против

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање, а сега ќе гласа против

пред една недела - Start.mk - Македонија

Демократската Унија за Интеграција на Али Ахмети во својата изборна програма од 2014 година, на страна 189 децидно најавува...

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање а сега ќе гласа против

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање, а сега ќе гласа против

пред една недела - Република - Македонија

Демократската Унија за Интеграција на Али Ахмети во својата изборна програма од 2014 година, на страна 189 децидно најавува...

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање а сега ќе гласа против

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање, а сега ќе гласа против

пред една недела - Курир - Македонија

Па така, во својата програма ДУИ најавува „спроведување на екстерното тестирање, како инструмент кој обезбедува квалитет и објективен премин од едно ниво на образованието на друго.

Ристовски Уникувањето на екстерното не е реформа туку антиреформа

Ристовски: Уникувањето на екстерното не е реформа, туку антиреформа

пред една недела - Утрински - Без катеторија

Екстерното тестирање е тестирање на реално стекнатото знаење, кое што постоело во сите напредни земји и претставувало одреден...

Спиро Ристовски Укинувањето на екстерното е антиреформа

Спиро Ристовски: Укинувањето на екстерното е антиреформа

пред една недела - Факултети - Живот

Ако се укине екстерното, постепено се ќе се врати по старо. Тие со поголемо влијание, ќе ургираат нивното дете да биде со одличен успех без разлика на неговиот квалитет.

ВМРО ДПМНЕ ДО РОДИТЕЛИТЕ Укинувањето на екстерното тестирање е штетно за учениците

ВМРО-ДПМНЕ ДО РОДИТЕЛИТЕ: Укинувањето на екстерното тестирање е штетно за учениците

пред една недела - Телеграф - Македонија

Со предупредување дека со укинувањето на екстерното тестирање ќе се намали квалитетот на образованието во земјава излезе...

ДУИ ИСТИ КАКО ЗАЕВ Си плукаат по сопствените програми

ДУИ ИСТИ КАКО ЗАЕВ: Си плукаат по сопствените програми

пред една недела - Infomax - Македонија

Демократската Унија за Интеграција на Али Ахмети во својата изборна програма од 2014 година, на страна 189 децидно најавува...

Ристовски Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

Ристовски: Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

пред една недела - Дневник - Без катеторија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција оцени дека намерата да се укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и популистичката мерка која е на штета на учениците.

Ристовски Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

Ристовски: Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

пред една недела - Курир - Македонија

–  Намерата на СДС да го укине екстерното тестирање е додворување на дел од родителите кои се третираат само како потенцијални...

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање а сега ќе гласа против

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање, а сега ќе гласа против

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Демократската Унија за Интеграција на Али Ахмети во својата изборна програма од 2014 година, на страна 189 децидно најавува...

ВМРО ДПМНЕ Укинувањето на екстерното е антиреформа на СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ: Укинувањето на екстерното е антиреформа на СДСМ

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Најавата на СДСМ за укинување на екстерното тестирање е само обид за додворување на гласачите, и контрапродуктивно, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Екстерното тестирање е тестирање на реално стекнатото знаење

ВМРО-ДПМНЕ: Екстерното тестирање е тестирање на реално стекнатото знаење

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Не може да се укине екстерното тестирање, тоа е тестирање на реално стекнатото знаење на учениците. .

Ристовски Укинувањето на екстерното е антиреформа и популистичка мерка

Ристовски: Укинувањето на екстерното е антиреформа и популистичка мерка

пред една недела - A1on - Македонија

„Екстерното тестирање е тестирање на реално стекнатото знаење. Тестирање на знаење кое што постои во сите напредни земји...

Ристовски Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

Ристовски: Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција оцени дека намерата да се укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и популистичката мерка која е на штета на учениците.

Ристовски Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

Ристовски: Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција оцени дека намерата да се укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и популистичката мерка која е на штета на учениците.

ВМРО ДПМНЕ Укинувањето на екстерното е антиреформа која ја враќа земјата назад

ВМРО-ДПМНЕ: Укинувањето на екстерното е антиреформа која ја враќа земјата назад

пред една недела - Прес 24 - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска со свој став за предлогот за укинување на екстерното тестирање: Екстерното тестирање е тестирање на реално стекнатото знаење.

Ристоски Укинувањето на екстерното тестирање не е реформа  туку е антиреформа

Ристоски: Укинувањето на екстерното тестирање не е реформа – туку е антиреформа

пред една недела - 24 вести - Македонија

Укинувањето на екстерното тестирање не е реформа – туку е антиреформа , изјави денеска Спиро Ристоски од ВМРО ДПМНЕ. Тој додаде дека екстерното тестирање е тестирање на реално стекнатото знаење.

Ристовски Укинувањето на екстерното не е реформа туку е антиреформа

Ристовски: Укинувањето на екстерното не е реформа туку е антиреформа

пред една недела - Либертас - Македонија

Намерата на СДСМ да го укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и претставува додворување на дел од родителите...

ВМРО ДПМНЕ Укинувањето на екстерното ја враќа земјата назад

ВМРО ДПМНЕ: Укинувањето на екстерното ја враќа земјата назад

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Намерата на СДСМ да го укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и додворување на дел од родителите кои се...

Ристовски: Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

пред една недела - Нетпрес - Македонија

Намерата да се укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и популистичката мерка која е на штета на учениците,...

Ристовски Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

Ристовски: Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

пред една недела - Локално - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција оцени дека намерата да се укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и популистичката мерка која е на штета на учениците.

Времеплов
x