20
Нова телефонска линија за директен контакт на министерот за здравство со граѓаните

Нова телефонска линија за директен контакт на министерот за здравство со граѓаните

пред една недела - MK News - Македонија

Министерството за здравство воведе нова телефонска линија за директна комуникација на граѓаните со ресорниот министер Арбен Таравари преку мобилните апликации viber и whatsapp.

ЗДРАВО ТАРАВАРИ  Нова мобилна линија за директен контакт со министерот за здравство

ЗДРАВО ТАРАВАРИ: Нова мобилна линија за директен контакт со министерот за здравство

пред една недела - Популарно - Македонија

Министерството за здравство воведе нова телефонска линија за директна комуникација на граѓаните со министерот за здравство, д-р Арбен Таравари преку мобилните апликации Viber и Whatsapp.

ЗДРАВО ТАРАВАРИ НА 071 349 999  Министерот за здравство ги повика граѓаните да му пишуваат на Вибер

ЗДРАВО ТАРАВАРИ НА 071 349-999: Министерот за здравство ги повика граѓаните да му пишуваат на Вибер

пред една недела - Телеграф - Македонија

Министерот за здравство, Арбен Таравари, почнува досега невообичаен проект: секој граѓанин со било каква идеја може да му пише или да му испрати порака лично на него.

Нова телефонска линија на МЗ за директен контакт со граѓаните

Нова телефонска линија на МЗ за директен контакт со граѓаните

пред една недела - Сител - Македонија

Министерството за здравство воведе нова телефонска линија за директна комуникација на граѓаните со ресорниот министер Арбен Таравари преку мобилните апликации viber и whatsapp.

Нова телефонска линија на МЗ за директен контакт со граѓаните

Нова телефонска линија на МЗ за директен контакт со граѓаните

пред една недела - Start.mk - Македонија

Почнувајќи од денеска функционира и телефонската линија 071/349-999 на која граѓаните преку електронска порака може да се...

Нова телефонска линија на МЗ за директен контакт со граѓаните

Нова телефонска линија на МЗ за директен контакт со граѓаните

пред една недела - Вечер - Македонија

Почнувајќи од денеска функционира и телефонската линија 071/349-999 на која граѓаните преку електронска порака може да се...

#ЗДРАВОТАРАВАРИ   Министерот за здравство поблиску до граѓаните

#ЗДРАВОТАРАВАРИ - Министерот за здравство поблиску до граѓаните

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Граѓаните преку електронска порака може да се обратат до министерот со каква било идеја, со предлог, или пак за одредени неправилности, обиди за корупција и нерегуларности со кои се соочиле во функционирањето на здравствениот систем.

Од денеска нова телефонска линија на Министерството за здравство

Од денеска нова телефонска линија на Министерството за здравство

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Министерството за здравство воведе нова телефонска линија за директна комуникација на граѓаните со ресорниот министер Арбен Таравари преку мобилните апликации viber и whatsapp.

Нова телефонска линија на Министерството за здравство за директен контакт со граѓаните

Нова телефонска линија на Министерството за здравство за директен контакт со граѓаните

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Министерството за здравство воведе нова телефонска линија за директна комуникација на граѓаните со ресорниот министер Арбен Таравари преку мобилните апликации viber и whatsapp.

Пишете му на министерот Таравари преку мејл  viber и whatsapp

Пишете му на министерот Таравари преку мејл, viber и whatsapp

пред една недела - еМАГАЗИН - Македонија

Министерството за здравство воведе нова телефонска линија за директна комуникација на граѓаните со ресорниот министер Арбен Таравари преку мобилните апликации viber и whatsapp.

Специјална телефонска линија за граѓаните со министерот Таравари

Специјална телефонска линија за граѓаните со министерот Таравари

пред една недела - +Инфо - Македонија

Министерството за здравство воведе нова телефонска линија за директна комуникација на граѓаните со министерот за здравство, д-р Арбен Таравари преку мобилните апликации Viber и Whatsapp.

Граѓаните ќе можат на  Вајбер  и  Вац Ап  да му пишат на Таравари

Граѓаните ќе можат на „Вајбер“ и „Вац Ап“ да му пишат на Таравари

пред една недела - Нова ТВ - Без катеторија

Министерството за здравство воведе нова телефонска линија за директна комуникација на граѓаните со министерот за здравство,  Арбен Таравари преку мобилните апликации „Вајбер“ и „Вац Ап“.

Специјална телефонска линија за граѓаните со министерот Таравари

Специјална телефонска линија за граѓаните со министерот Таравари

пред една недела - Бриф - Македонија

Министерството за здравство воведе нова телефонска линија за директна комуникација на граѓаните со министерот за здравство, д-р Арбен Таравари преку мобилните апликации Viber и Whatsapp.

#ЗдравоТаравари  линија за директна комуникација со министерот за здравство

#ЗдравоТаравари, линија за директна комуникација со министерот за здравство

пред една недела - A1on - Македонија

Министерството за здравство воведе нова телефонска линија за директна комуникација на граѓаните со министерот за здравство, д-р Арбен Таравари преку мобилните апликации Viber и Whatsapp.

Министерот за здравство Таравари отвори Viber и Whatsapp линија за директен контакт со граѓаните

Министерот за здравство Таравари отвори Viber и Whatsapp линија за директен контакт со граѓаните

пред една недела - Либертас - Македонија

Министерството за здравство воведе нова телефонска линија за директна комуникација на граѓаните со ресорниот министер Арбен Таравари преку мобилните апликации viber и whatsapp.

Отворена телефонска линија за контакт на граѓаните со министерот Таравари

Отворена телефонска линија за контакт на граѓаните со министерот Таравари

пред една недела - Локално - Македонија

Министерството за здравство воведе телефонска линија за директна комуникација на граѓаните со министерот за здравство, Арбен Таравари преку мобилните апликации „Вибер“ и „Вацап“.

Времеплов
x