20
Заев се сретна со австралиската амбасадорка Поддршка за реформите и за објективните медиуми

Заев се сретна со австралиската амбасадорка: Поддршка за реформите и за објективните медиуми

пред една недела - Фаланга - Свет

Приоритет треба да имаат реформите што обезбедуваат владеење на правото и објективни медиуми кои се носители на развојот...

Заев Фини Поддршка од Австралија за демократските реформи на Владата

Заев-Фини: Поддршка од Австралија за демократските реформи на Владата

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Како што соопшти владината прес-служба, на средбата амбасадорката Фини на премиерот Заев му ја пренела честитката од австралискиот премиер Малком Турнбул за стапувањето на должност претседател на Владата на Република Македонија.

Заев Фини Поддршка од Австралија за демократските реформи на Владата

Заев-Фини: Поддршка од Австралија за демократските реформи на Владата

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Претседателот на Владата на Република Маедонија Зоран Заев попладнево се сретна со амбасадорката на Австралија за Македонија,...

Фини Поддршка од Австралија за демократските реформи во Македонија

Фини: Поддршка од Австралија за демократските реформи во Македонија

пред една недела - +Инфо - Македонија

Претседателот на Владата на Република Маедонија, Зоран Заев, попладнево се сретна со амбасадорката на Австралија за Македонија, Јулија Фини.

Заев Фини Поддршка од Австралија за демократските реформи на Владата

Заев-Фини: Поддршка од Австралија за демократските реформи на Владата

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Претседателот на Владата на Република Маедонија Зоран Заев попладнево се сретна со амбасадорката на Австралија за Македонија,...

Средба на Заев со австралиската амбасадорка Фини Поддршка од Австралија за демократските реформи

Средба на Заев со австралиската амбасадорка Фини: Поддршка од Австралија за демократските реформи

пред една недела - A1on - Македонија

Претседателот на Владата на Република Маедонија, Зоран Заев, попладнево се сретна со амбасадорката на Австралија за Македонија, Јулија Фини.

Заев Фини Поддршка од Австралија за демократските реформи на Владата

Заев-Фини: Поддршка од Австралија за демократските реформи на Владата

пред една недела - Либертас - Македонија

Претседателот на Владата на Република Маедонија Зоран Заев попладнево се сретна со амбасадорката на Австралија за Македонија,...

Средба на премиерот Заев со јапонската амбасадорка Ханеда

Средба на премиерот Заев со јапонската амбасадорка Ханеда

пред една недела - Либертас - Македонија

Владата на Република Македонија денеска беше остварена средба меѓу премиерот Зоран Заев и новата резидентна амбасадорка на Јапонија, Кеико Ханеда.

Јапонија ја поддржува Македонија и ќе продолжи да ѝ помага

Јапонија ја поддржува Македонија и ќе продолжи да ѝ помага

пред една недела - Канал 77 - Македонија

Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со новата резидентна амбасадорка на Јапонија, Кеико Ханеда, која му ги пренесе личните честитки од премиерот на Јапонија, Шинзо Абе, за стапувањето на должност претседател на Владата на Република Македонија.

Далечната Јапонија гради сѐ поблиски врски со Македонија

Далечната Јапонија гради сѐ поблиски врски со Македонија

пред една недела - +Инфо - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, денеска се сретна со новата резидентна амбасадорка на Јапонија,...

Средба на Заев со јапонската амбасадорка Ханеда

Средба на Заев со јапонската амбасадорка Ханеда

пред една недела - Start.mk - Македонија

Во Владата на Република Македонија денеска беше остварена средба меѓу премиерот Зоран Заев и новата резидентна амбасадорка на Јапонија, Кеико Ханеда.

Средба на Заев со јапонската амбасадорка Ханеда

Средба на Заев со јапонската амбасадорка Ханеда

пред една недела - Вечер - Македонија

Во Владата на Република Македонија денеска беше остварена средба меѓу премиерот Зоран Заев и новата резидентна амбасадорка на Јапонија, Кеико Ханеда.

Заев се сретна со јапонската амбасадорка Ханеда

Заев се сретна со јапонската амбасадорка Ханеда

пред една недела - Република - Македонија

Зоран Заев денеска се сретна со новата резидентна амбасадорка на Јапонија, Кеико Ханеда. Амбасадорката Ханеда пренесе лични...

Средба на премиерот Заев со јапонската амбасадорка Ханеда

Средба на премиерот Заев со јапонската амбасадорка Ханеда

пред една недела - Канал 5 - Македонија

На средбата, соопшти владината прес-служба, јапонската амбасадорка ги пренесе честитките од јапонскиот премиер Шинзо Абе,...

Средба на премиерот Заев со јапонската амбасадорка Ханеда

Средба на премиерот Заев со јапонската амбасадорка Ханеда

пред една недела - Сител - Македонија

Во Владата на Република Македонија денеска беше остварена средба меѓу премиерот Зоран Заев и новата резидентна амбасадорка на Јапонија, Кеико Ханеда.

Заев  Ханеда Владата определена кон демократските реформи отвора големи перспективи

Заев – Ханеда: Владата определена кон демократските реформи, отвора големи перспективи

пред една недела - A1on - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска се сретна со новата резидентна амбасадорка на Јапонија, Кеико Ханеда.

Средба на премиерот Заев со јапонската амбасадорка Ханеда

Средба на премиерот Заев со јапонската амбасадорка Ханеда

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Во Владата на Република Македонија денеска беше остварена средба меѓу премиерот Зоран Заев и новата резидентна амбасадорка на Јапонија, Кеико Ханеда.

Средба на премиерот Заев со јапонската амбасадорка Ханеда Владата определена кон демократските реформи отвора големи перспективи

Средба на премиерот Заев со јапонската амбасадорка Ханеда, Владата определена кон демократските реформи, отвора големи перспективи

пред една недела - Бриф - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска се сретна со новата резидентна амбасадорка на Јапонија, Кеико Ханеда.

Времеплов
x