20
Нелоски Дескоска ќе биде еден од најголемите дереформатори како министер за образование

Нелоски: Дескоска ќе биде еден од најголемите дереформатори како министер за образование

пред една недела - Денешен - Македонија

Претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Нелоски во гостувањето во вестите на Алфа телевизија вели дека ако денот се познава по утрото, Рената Дескоска како министер на СДСМ ќе биде еден од најголемите дереформатори како министер за образование.

Нелоски Ние ќе бидеме тука да ги потсетуваме СДС што ветиле и што треба да направат

Нелоски: Ние ќе бидеме тука, да ги потсетуваме СДС што ветиле и што треба да направат

пред една недела - Денешен - Македонија

Од ВМРО-ДПМНЕ изразија надеж дека ќе продолжат сите проекти кои ги започна мината Влада, а кои се за добро на младите, кажа претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Нелоски во гостувањето во вестите на Алфа ТВ.

Нелоски Со укинувањето на дисперзираните студии студентите повторно се рангираат по социјален статус

Нелоски: Со укинувањето на дисперзираните студии студентите повторно се рангираат по социјален статус

пред една недела - Денешен - Македонија

Новата министерка укинува мерка која во изминативе неколку години ја користеа голем број на студенти. Најпрво уписнината...

Нелоски Наместо идните студенти да размислуваат на кој смер да студираат сега ќе мислат дали имаат пари за студии

Нелоски: Наместо идните студенти да размислуваат на кој смер да студираат, сега ќе мислат дали имаат пари за студии

пред една недела - Start.mk - Македонија

Ако по денот се познава по утрото, Рената Дескоска како министер за образование ќе биде еден од најголемите дереформатори, оценува претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Нелоски за вестите на Алфа телевизија.

Нелоски Наместо идните студенти да размислуваат на кој смер да студираат сега ќе мислат дали имаат пари за студии

Нелоски: Наместо идните студенти да размислуваат на кој смер да студираат, сега ќе мислат дали имаат пари за студии

пред една недела - Република - Македонија

Ако по денот се познава по утрото, Рената Дескоска како министер за образование ќе биде еден од најголемите дереформатори, оценува претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Нелоски за вестите на Алфа телевизија.

Нелоски Дескоска ќе биде еден од најголемите дереформатори како министер за образование

Нелоски: Дескоска ќе биде еден од најголемите дереформатори како министер за образование

пред една недела - Курир - Македонија

-Новата министерка успеа во првите неколку недели да ги остави за прв пат по долги години студентите од „Гоце Делчев“ во сред испитна сесија без струја.

Нелоски Ние ќе бидеме тука да ги потсетуваме СДС што ветиле и што треба да направат

Нелоски: Ние ќе бидеме тука, да ги потсетуваме СДС што ветиле и што треба да направат

пред една недела - Курир - Македонија

-Јас искрено се надевам дека сите проекти кои што веќе се започнати, а се во врска со младите ќе продолжат. Но, исто така...

Нелоски Со укинувањето на дисперзираните студии студентите повторно се рангираат по социјален статус

Нелоски: Со укинувањето на дисперзираните студии студентите повторно се рангираат по социјален статус

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Новата министерка укинува мерка која во изминативе неколку години ја користеа голем број на студенти. Најпрво уписнината...

Нелоски Дескоска ќе биде еден од најголемите дереформатори како министер за образование

Нелоски: Дескоска ќе биде еден од најголемите дереформатори како министер за образование

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Нелоски во гостувањето во вестите на Алфа телевизија вели дека ако денот се познава по утрото, Рената Дескоска како министер на СДСМ ќе биде еден од најголемите дереформатори како министер за образование.

Нелоски Со укинувањето на дисперзираните студии студентите повторно се рангираат по социјален статус

Нелоски: Со укинувањето на дисперзираните студии студентите повторно се рангираат по социјален статус

пред една недела - Курир - Македонија

-Со укинувањето на дисперзираните студии, студентите повторно се рангираат по социјален статус. Односно СДС прави да не може секој да студира.

НЕЛОСКИ Со укинувањето на дисперзираните студии  СДС прави да не може секој да студира

НЕЛОСКИ: Со укинувањето на дисперзираните студии , СДС прави да не може секој да студира

пред една недела - Infomax - Македонија

Новата министерка укинува мерка која во изминативе неколку години ја користеа голем број на студенти. Најпрво уписнината...

Нелоски Со укинувањето на дисперзираните студии студентите повторно се рангираат по социјален статус

Нелоски: Со укинувањето на дисперзираните студии студентите повторно се рангираат по социјален статус

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Новата министерка укинува мерка која во изминативе неколку години ја користеа голем број на студенти. Најпрво уписнината...

Нелоски Ние ќе бидеме тука да ги потсетуваме СДС што ветиле и што треба да направат

Нелоски: Ние ќе бидеме тука, да ги потсетуваме СДС што ветиле и што треба да направат

пред една недела - Вистина - Сцена

Од ВМРО-ДПМНЕ изразија надеж дека ќе продолжат сите проекти кои ги започна мината Влада, а кои се за добро на младите, кажа претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Нелоски во гостувањето во вестите на Алфа ТВ.

Интервју со претседателот на УМС на ВМРО ДПМНЕ Владимир Нелоски

Интервју со претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Нелоски

пред една недела - Алфа - Македонија

Кои се загубите од укинувањето на дисперзираните студии? Кои се загубите и негативата од укинувањето на дисперзираните студии.

Нелоски Со укинувањето на дисперзираните студии студентите повторно се рангираат по социјален статус

Нелоски: Со укинувањето на дисперзираните студии студентите повторно се рангираат по социјален статус

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Новата министерка укинува мерка која во изминативе неколку години ја користеа голем број на студенти. Најпрво уписнината...

Нелоски гостин во вестите 17 30 часот на Алфа

Нелоски гостин во вестите 17.30 часот на Алфа

пред една недела - Алфа - Македонија

Претседателот на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Нелоски гостин во вестите на Алфа ТВ.

Нелоски гостин во вестите 17 30 часот на Алфа

Нелоски гостин во вестите 17.30 часот на Алфа

пред една недела - Курир - Македонија

За дисперзираните студии кои се укинуваат, правилен или штетен потег, Министерството за образовани и наука укажува дека укинувањето...

Нелоски гостин во вестите 17 30 часот на Алфа

Нелоски гостин во вестите 17.30 часот на Алфа

пред една недела - Вистина - Без катеторија

За дисперзираните студии кои се укинуваат, правилен или штетен потег, Министерството за образовани и наука укажува дека укинувањето...

Нелоски гостин во вестите 17 30 часот на Алфа

Нелоски гостин во вестите 17.30 часот на Алфа

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

За дисперзираните студии кои се укинуваат, правилен или штетен потег, Министерството за образовани и наука укажува дека укинувањето...

Времеплов
x