20
Нелоски Иако СДС најавуваа дебати немаше никаква дебата за укинувањето на дисперзираните студии

Нелоски: Иако СДС најавуваа дебати немаше никаква дебата за укинувањето на дисперзираните студии

пред една недела - Денешен - Македонија

Јас не видов дебата, не видов дебата организирана од Министерството за образование, не видов дебата организирана од Универзитетите.

Само доколку си богат до факултетска диплома  граѓаните гневни поради укинувањето на дисперзираните студии

Само доколку си богат до факултетска диплома – граѓаните гневни поради укинувањето на дисперзираните студии

пред една недела - Денешен - Македонија

Само богатите студенти ќе може да студираат, така најверојатно СДСМ го замислува подобриот живот кој го најавуваше за студентите.

Нелоски Иако СДС најавуваа дебати немаше никаква дебата за укинувањето на дисперзираните студии

Нелоски: Иако СДС најавуваа дебати немаше никаква дебата за укинувањето на дисперзираните студии

пред една недела - Курир - Македонија

-За оваа одлука да биде уште поконтроверзна доаѓа фактот што СДС, иако говори дека сите одлуки ќе ги носат низ јавна дебата, низ дискусии итн.

НЕЛОСКИ  Оваа Влада на Зоран Заев е репресивна Влада

НЕЛОСКИ: Оваа Влада на Зоран Заев е репресивна Влада

пред една недела - Infomax - Македонија

Јас не видов дебата, не видов дебата организирана од Министерството за образование, не видов дебата организирана од Универзитетите.

Нелоски Јас не видов дебата иако СДС најавуваа дебати немаше никаква дебата за укинувањето на дисперзираните студии

Нелоски: Јас не видов дебата,иако СДС најавуваа дебати немаше никаква дебата за укинувањето на дисперзираните студии

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Јас не видов дебата, не видов дебата организирана од Министерството за образование, не видов дебата организирана од Универзитетите.

Само доколку си богат до факултетска диплома  граѓаните гневни поради укинувањето на дисперзираните студии

Само доколку си богат до факултетска диплома – граѓаните гневни поради укинувањето на дисперзираните студии

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Само богатите студенти ќе може да студираат, така најверојатно СДСМ го замислува подобриот живот кој го најавуваше за студентите.

Само доколку си богат до факултетска диплома  граѓаните гневни поради укинувањето на дисперзираните студии

Само доколку си богат до факултетска диплома – граѓаните гневни поради укинувањето на дисперзираните студии

пред една недела - Курир - Македонија

Дисперзираните студии кои беа од голема помош за сите студенти, минативе 9 години ги искористија повеќе од 20.000 лица. Голем е револтот како кај младите, така и кај постарите.

НЕМА МЕСТО НА ФАКУЛТЕТ ЗА РАЈАТА  Диплома само за оние кои имаат пари да платат другите кој ги врти  граѓаните гневни

НЕМА МЕСТО НА ФАКУЛТЕТ ЗА „РАЈАТА“: Диплома само за оние кои имаат пари да платат, другите кој ги врти – граѓаните гневни!

пред една недела - Infomax - Македонија

Само богатите студенти ќе може да студираат, така најверојатно СДСМ го замислува подобриот живот кој го најавуваше за студентите.

Само доколку си богат до факултетска диплома  граѓаните гневни поради укинувањето на дисперзираните студии

Само доколку си богат до факултетска диплома – граѓаните гневни поради укинувањето на дисперзираните студии

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Само богатите студенти ќе може да студираат, така најверојатно СДСМ го замислува подобриот живот кој го најавуваше за студентите.

Граѓаните гневни поради укинувањето на дисперзираните студии

Граѓаните гневни поради укинувањето на дисперзираните студии

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Само богатите студенти ќе може да студираат, така најверојатно СДСМ го замислува подобриот живот кој го најавуваше за студентите.

Кржалоски Укинувањето на дисперзираните студии е огромна штета за образовниот процес

Кржалоски: Укинувањето на дисперзираните студии е огромна штета за образовниот процес

пред една недела - 24 вести - Македонија

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ  реагира дека со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес и се ускратуваат бенифициите кои им биле достапни на студентите во изминатите десет  години.

ВМРО ДПМНЕ СДС ветуваше дебата за секое поважно прашање а укинуваат мерки без консултации

ВМРО-ДПМНЕ: СДС ветуваше дебата за секое поважно прашање, а укинуваат мерки без консултации

пред една недела - A1on - Македонија

„СДС ја има одговорноста да ја води Владата и да ги решава проблемите на граѓаните а не да глуми опозиција и да бега од одговорност.

ВМРО ДПМНЕ Укинувањето на дисперзираните студии предизвикува огромна штета на образовниот процес

ВМРО-ДПМНЕ: Укинувањето на дисперзираните студии предизвикува огромна штета на образовниот процес

пред една недела - Економски - Економија

Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес и се ускратуваат бенифициите кои им биле достапни на студентите во изминатите 10 година, истакна денеска на прес-конференција Лука Кржалоски од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Владата на СДС на дело ја спроведува деструктивната политика

ВМРО- ДПМНЕ: Владата на СДС на дело ја спроведува деструктивната политика

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес и се ускратуваат бенифициите кои им биле достапни на студентите во изминатите 10 година, истакна денеска на прес-конференција Лука Кржалоски од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Укинувањето на дисперзираните студии предизвикува огромна штета на образовниот процес

ВМРО-ДПМНЕ: Укинувањето на дисперзираните студии предизвикува огромна штета на образовниот процес

пред една недела - Start.mk - Македонија

Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес и се ускратуваат бенифициите кои им биле достапни на студентите во изминатите 10 година, истакна денеска на прес-конференција Лука Кржалоски од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Укинувањето на дисперзираните студии предизвикува огромна штета на образовниот процес

ВМРО-ДПМНЕ: Укинувањето на дисперзираните студии предизвикува огромна штета на образовниот процес

пред една недела - Вечер - Македонија

Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес и се ускратуваат бенифициите кои им биле достапни на студентите во изминатите 10 година, истакна денеска на прес-конференција Лука Кржалоски од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Владата на СДС е антиреформска и на дело ја спроведува деструктивната политика

ВМРО-ДПМНЕ: Владата на СДС е антиреформска и на дело ја спроведува деструктивната политика

пред една недела - Курир - Македонија

Тој кој рече дека Владата на СДС не е реформска, туку антиреформска и почнала на дело да ја спроведува деструктивната политика...

Кржалоски Владата на СДС не е реформска туку антиреформска

Кржалоски: Владата на СДС, не е реформска, туку антиреформска

пред една недела - Република - Македонија

Владата на СДС, не е реформска, туку антиреформска. Владата на СДС почна на дело да ја спроведува деструктивната политика...

Кржалоски Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес

Кржалоски: Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес

пред една недела - Курир - Македонија

Во продолжение следува интегрален текст од прес-конференцијата на Лука Кржалоски. Со укинувањето на дисперзираните студии...

ВМРО ДПМНЕ Владата на СДС е антиреформска и на дело ја спроведува деструктивната политика

ВМРО-ДПМНЕ: Владата на СДС е антиреформска и на дело ја спроведува деструктивната политика

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес и се ускратуваат бенифициите кои им биле достапни на студентите во изминатите 10 година, истакна денеска на прес-конференција Лука Кржалоски од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета во образованието

ВМРО-ДПМНЕ: Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета во образованието

пред една недела - Канал 5 - Македонија

- Отворањето на дисперзираните студии минативе години се покажаа како извонредна можност која секоја година ја искористуваа...

Кржалоски Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес

Кржалоски: Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Владата на СДС, не е реформска, туку антиреформска. Владата на СДС почна на дело да ја спроведува деструктивната политика...

ВМРО ДПМНЕ Укинувањето на дисперзираните студии предизвикува огромна штета на образовниот процес

ВМРО-ДПМНЕ: Укинувањето на дисперзираните студии предизвикува огромна штета на образовниот процес

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес и се ускратуваат бенифициите кои им биле достапни на студентите во изминатите 10 година, истакна денеска на прес-конференција Лука Кржалоски од ВМРО-ДПМНЕ.

Антиреформи  главна задача на СДС која продолжува да работи на штета на граѓаните

Антиреформи – главна задача на СДС која продолжува да работи на штета на граѓаните

пред една недела - Start.mk - Македонија

СДС продолжува да работи на штета на граѓаните на Република Македонија – стои во денешното соопштение на ВМРО-ДПМНЕ испратено до медиумите.

Кржалоски Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес

Кржалоски: Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Интегрален текст од прес конференцијата на ВМРО- ДПМНЕ која се одржа денес при што се обрати Лука Кржалоски. Владата на СДС, не е реформска, туку антиреформска.

Антиреформи  главна задача на СДС која продолжува да работи на штета на граѓаните

Антиреформи – главна задача на СДС која продолжува да работи на штета на граѓаните

пред една недела - Република - Македонија

СДС продолжува да работи на штета на граѓаните на Република Македонија – стои во денешното соопштение на ВМРО-ДПМНЕ испратено до медиумите.

Владата на СДС е антиреформска

Владата на СДС е антиреформска

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес и се ускратуваат бенифициите кои им биле достапни на студентите во изминатите 10 година, истакна денеска на прес-конференција Лука Кржалоски од ВМРО-ДПМНЕ.

Кржалоски Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес

Кржалоски: Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес

пред една недела - Денешен - Македонија

Владата на СДС, не е реформска, туку антиреформска. Владата на СДС почна на дело да ја спроведува деструктивната политика...

ВМРО ДПМНЕ Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес

ВМРО-ДПМНЕ: Со укинувањето на дисперзираните студии се предизвикува огромна штета врз образовниот процес

пред една недела - A1on - Македонија

„Владата на СДС, не е реформска, туку антиреформска. Владата на СДС почна на дело да ја спроведува деструктивната политика...

Нелоски: Немаше никаква дебата за укинувањето на дисперзираните студии, иако СДС ги најавуваше

пред една недела - Нетпрес - Македонија

Новата министерка укинува мерка која во изминативе неколку години ја користеа голем број на студенти. Најпрво уписнината...

Времеплов
x