20
Потсетување за даночните обврзници кои немаат подмирено обврски за 2016 година

Потсетување за даночните обврзници кои немаат подмирено обврски за 2016 година

пред 6 дена - Курир - Скопје

Се известуваат сите даночни обврзници (физички и правни лица) кои во наредниот период на своја адреса ќе добијат Решение...

Платете данок на имот за да не останете без плата

Платете данок на имот за да не останете без плата

пред 6 дена - Вечер - Македонија

- Се известуваат сите даночни обврзници (физички и правни лица) кои во наредниот период на своја адреса ќе добијат решение...

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

пред 6 дена - Сител - Македонија

Град Скопје денеска соопшти дека во следниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина за 2016 година.

ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

пред 6 дена - Сител - Македонија

Град Скопје денеска соопшти дека во следниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина за 2016 година.

Град Скопје  во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина

пред 6 дена - Бизнис вести - Економија

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за  присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина, ...

Да се плати данокот на имот  апелира Град Скопје

Да се плати данокот на имот, апелира Град Скопје

пред 6 дена - Скопје Инфо - Скопје

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина,...

Град Скопје ќе врши присилна наплата на фирмарина и данок на имот

Град Скопје ќе врши присилна наплата на фирмарина и данок на имот

пред 6 дена - Република - Скопје

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина,...

Град Скопје ќе врши присилна наплата на фирмарина и данок на имот

Град Скопје ќе врши присилна наплата на фирмарина и данок на имот

пред 6 дена - Start.mk - Македонија

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина,...

Платете данок на имот за да не останете без плата

Платете данок на имот за да не останете без плата

пред 6 дена - Start.mk - Македонија

- Се известуваат сите даночни обврзници (физички и правни лица) кои во наредниот период на своја адреса ќе добијат решение...

Град Скопје ќе почне со присилна наплата на долговите за данок на имот и фирмарина

Град Скопје ќе почне со присилна наплата на долговите за данок на имот и фирмарина

пред 6 дена - Денар - Економија

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина од физички и правни лица кои ја немаат подмирено својата обврска за 2016 година.

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат лански долг за данок на имот

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат лански долг за данок на имот

пред 6 дена - +Инфо - Скопје

Град Скопје денеска соопшти дека во следниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина за 2016 година.

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

пред 6 дена - ТВ Нова - Македонија

Град Скопје денеска соопшти дека во следниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина за 2016 година.

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

пред 6 дена - A1on - Македонија

Град Скопје денеска соопшти дека во следниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина за 2016 година.

Потсетување за даночните обврзници кои немаат подмирено обврски за 2016 година

Потсетување за даночните обврзници кои немаат подмирено обврски за 2016 година

пред 6 дена - Пулс 24 - Македонија

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина,...

Град Скопје ќе почне со присилна наплата на долговите за данок на имот и фирмарина

Град Скопје ќе почне со присилна наплата на долговите за данок на имот и фирмарина

пред 6 дена - Актуелно24 - Македонија

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на решенија за  присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина од физички и правни лица кои ја немаат подмирено својата обврска за 2016 година.

Потсетување за даночните обврзници кои немаат подмирено обврски за 2016 година

пред 6 дена - Нетпрес - Македонија

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина,...

Град Скопје ќе доставува решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

Град Скопје ќе доставува решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

пред 6 дена - Либертас - Македонија

Град Скопје денеска соопшти дека во следниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина за 2016 година.

Град Скопје ќе почне со присилна наплата на долговите за данок на имот и фирмарина

Град Скопје ќе почне со присилна наплата на долговите за данок на имот и фирмарина

пред 6 дена - Локално - Без катеторија

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина од физички и правни лица кои ја немаат подмирено својата обврска за 2016 година.

Времеплов
x