20
ВМРО ДПМНЕ Неприфатливо формирање партиска полиција

ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо формирање партиска полиција

пред 6 дена - Вистина - Без катеторија

ВМРО-ДПМНЕ  тврди дека министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски работи незаконски и го партизира Министерството расчистувајќи истовремено со професионалните кадри кои во изминатиот период биле заслужни за многу акции.

ВМРО ДПМНЕ Неприфатливо формирање партиска полиција

ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо формирање партиска полиција

пред 6 дена - Прес 24 - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ  тврди дека министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски работи незаконски и го партизира Министерството расчистувајќи истовремено со професионалните кадри кои во изминатиот период биле заслужни за многу акции.

ВМРО ДПМНЕ Неприфатливо формирање партиска полиција

ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо формирање партиска полиција

пред 6 дена - Денешен - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ  тврди дека министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски работи незаконски и го партизира Министерството расчистувајќи истовремено со професионалните кадри кои во изминатиот период биле заслужни за многу акции.

ВМРО ДПМНЕ Неприфатливо формирање партиска полиција

ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо формирање партиска полиција

пред 6 дена - Курир - Македонија

– Тоа што го прави Оливер Спасовски е целосно незаконски и е спротивно на Колективниот договор и Законот за внатрешни работи,...

ВМРО ДПМНЕ Неприфатливо формирање партиска полиција

ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо формирање партиска полиција

пред 6 дена - Канал 5 - Македонија

- Тоа што го прави Оливер Спасовски е целосно незаконски и е спротивно на Колективниот договор и Законот за внатрешни работи,...

ВМРО ДПМНЕ Неприфатливо е формирање партиска полиција

ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо е формирање партиска полиција

пред 6 дена - A1on - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ тврди дека министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски работи незаконски и го партизира Министерството расчистувајќи истовремено со професионалните кадри кои во изминатиот период биле заслужни за многу акции.

ВМРО ДПМНЕ Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ: Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС, Спасовски

пред 6 дена - Прес 24 - Македонија

Команданти на единици, началници на Сектори, помошници кои зад себе имаат искуство и по 20 и по 30 години во Министерството...

ВМРО ДПМНЕ Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ: Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС, Спасовски

пред 6 дена - Вистина - Без катеторија

Команданти на единици, началници на Сектори, помошници кои зад себе имаат искуство и по 20 и по 30 години во Министерството...

ВМРО ДПМНЕ Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ: Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС, Спасовски

пред 6 дена - Курир - Македонија

Сите оние кои имаат личен и професионален интегритет во министерството станаа предмет на отстрел на новиот министер и неговиот политички тим.

ВМРО ДПМНЕ Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ: Вработени во МВР со големо искуство се на удар на потпретседателот на СДС, Спасовски

пред 6 дена - Денешен - Македонија

Команданти на единици, началници на Сектори, помошници кои зад себе имаат искуство и по 20 и по 30 години во Министерството...

Команданти на единици началници на Сектори во Министерството за внатрешни работи сега се на удар на потпретседателот на СДС

Команданти на единици, началници на Сектори во Министерството за внатрешни работи сега се на удар на потпретседателот на СДС

пред 6 дена - Пулс 24 - Македонија

Команданти на единици, началници на Сектори, помошници кои зад себе имаат искуство и по 20 и по 30 години во Министерството...

ВМРО ДПМНЕ Неприфатливо е формирање партиска полиција

ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо е формирање партиска полиција

пред 6 дена - Локално - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ тврди дека министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски работи незаконски и го партизира Министерството расчистувајќи истовремено со професионалните кадри кои во изминатиот период биле заслужни за многу акции.

Павлоски: Незаконското работење на Спасовски во МВР може да предизвика сериозни последици

пред 6 дена - Нетпрес - Македонија

На незаконското работење на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски мора да му се стави крај пред да се предизвикаат...

АРСОВСКИ СДС врши политички прогон врз неистомислениците

АРСОВСКИ: СДС врши политички прогон врз неистомислениците

пред 6 дена - Infomax - Македонија

СДС започна со спроведување на брутална партизација на државата.  Она што Зоран Заев претходно го најавуваше, сега се спроведува:...

ВМРО ДПМНЕ го нарече СДСМ мафија

ВМРО-ДПМНЕ го нарече СДСМ „мафија“

пред 6 дена - Актуелно24 - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ и се заканува на СДСМ со одговорност поради, како што тврдат, насилството што го практикуваат нивните функционери и партиски послушници врз професионалците во институциите.

ВМРО ДПМНЕ го нарече СДСМ мафија

ВМРО-ДПМНЕ го нарече СДСМ „мафија“

пред 6 дена - Фаланга - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ и се заканува на СДСМ со одговорност поради, како што тврдат, насилството што го практикуваат нивните функционери и партиски послушници врз професионалците во институциите.

ВМРО ДПМНЕ СДС брутално го партизира МВР професионалците во полицијата да не подлегнуваат на политичките притисоци

ВМРО-ДПМНЕ: СДС брутално го партизира МВР, професионалците во полицијата да не подлегнуваат на политичките притисоци

пред 7 дена - Прес 24 - Македонија

Во продолжение интегрален текст од прес-конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ при што се обрати Саше Пвловски: СДС со ништо не може да го прикрие насилството кое го практикуваат нивните функционери и партиски послушници врз професионалците во институциите.

СДСМ Партизацијата на институциите е заштитен знак на ВМРО  ДПМНЕ

СДСМ: Партизацијата на институциите е заштитен знак на ВМРО - ДПМНЕ

пред 7 дена - 24 вести - Македонија

Партизацијата на државните институции беше заштитен знак на 11-годишното владеење на ВМРО-ДПМНЕ, соопшти СДСМ во реакција...

Опозицијата обвинува за партизираност на МВР

Опозицијата обвинува за партизираност на МВР

пред 7 дена - 24 вести - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ обвинува дека СДСМ врши партизација во МВР и оти вработени биле принудувани да поднесат барање да бидат прераспоредени на пониски работни места.

СДСМ Партизацијата беше заштитен знак на ВМРО ДПМНЕ

СДСМ: Партизацијата беше заштитен знак на ВМРО-ДПМНЕ

пред 7 дена - Сител - Македонија

СДСМ во писмената реакција на прес-конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ која обвини за партизација во Министерството за внатрешни работи посочува дека партизацијата на државните институции била заштитен знак за 11-годишното владеење на ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ ги повикува професионалците во МВР да не подлегнат на притисоците на СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ ги повикува професионалците во МВР да не подлегнат на притисоците на СДСМ

пред 7 дена - A1on - Македонија

„СДС со ништо не може да го прикрие насилството кое го практикуваат нивните функционери и партиски послушници врз професионалците во институциите.

СДСМ Партизацијата беше заштитен знак на ВМРО ДПМНЕ

СДСМ: Партизацијата беше заштитен знак на ВМРО-ДПМНЕ

пред 7 дена - Канал 5 - Македонија

- Еден од најочигледните примери за масовна партизација беше Министерството за внатрешни работи кое според признанието на тогашната министерка Гордана Јанкуловска, ВМРО-ДПМНЕ го претвори во МВРО-ВМРО, се вели во реакцијата.

СДСМ Партизацијата беше одлика на ВМРО ДПМНЕ ние ги ослободуваме институциите

СДСМ: Партизацијата беше одлика на ВМРО-ДПМНЕ, ние ги ослободуваме институциите

пред 7 дена - +Инфо - Македонија

Партизацијата беше заштитен знак за ВМРО-ДПМНЕ, планот 3-6-9 обезбедува професионални државни институции, реагира СДСМ на изјавите од страна на партиски припадници на ВМРО-ДПМНЕ дека се партизираат институциите.

СДСМ Партизацијата беше заштитен знак за ВМРО ДПМНЕ Планот 3 6 9 обезбедува професионални државни институции

СДСМ: Партизацијата беше заштитен знак за ВМРО-ДПМНЕ, Планот 3-6-9 обезбедува професионални државни институции

пред 7 дена - A1on - Македонија

СДСМ со писмено соопштение реагира на прес-конференцијата на Саше Павловски од ВМРО-ДПМНЕ. „Партизацијата на државните институции и поклопувањето на државата од страна на партијата беше заштитен знак за 11 годишното владеење на ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Куманово Нема ништо од животот што го ветуваше СДС

ВМРО-ДПМНЕ Куманово: Нема ништо од животот што го ветуваше СДС

пред 7 дена - Канал 5 - Македонија

Велат од животот во Македонија што го ветуваше СДС нема ништо, ветената програма не се реализира.

ВМРО ДПМНЕ обвини за партизација во МВР

ВМРО-ДПМНЕ обвини за партизација во МВР

пред 7 дена - Телма - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека се врши партизација во Министерството за внатрешни работи и се принудуваат вработени да поднесат барање за да бидат прераспоредени на пониски работни места.

ВМРО ДПМНЕ обвини за партизација во МВР

ВМРО-ДПМНЕ обвини за партизација во МВР

пред 7 дена - Канал 5 - Македонија

- Ваквите закани не се упатени само кон вработени во Скопје, туку и по секторите за внатрешни работи низ државата. Таргет...

ВМРО ДПМНЕ обвини за партизација во МВР

ВМРО-ДПМНЕ обвини за партизација во МВР

пред 7 дена - Сител - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека се врши партизација во Министерството за внатрешни работи и се принудуваат вработени да поднесат барање за да бидат прераспоредени на пониски работни места.

Арсовски СДС со фашизоидна реторика врши политички прогон врз неистомислениците

Арсовски: СДС со фашизоидна реторика врши политички прогон врз неистомислениците

пред 7 дена - Курир - Без катеторија

Зоран Заев најави дека ќе владее со бркања од работа на луѓето кои тој ги смета за неподобни и со вработување на партиски послушници од чистачка до министер.

ВМРО ДПМНЕ СДС брутално го партизира МВР професионалците во полицијата да не подлегнуваат на политичките притисоци

ВМРО-ДПМНЕ: СДС брутално го партизира МВР, професионалците во полицијата да не подлегнуваат на политичките притисоци

пред 7 дена - Вистина - Без катеторија

Социјал-демократскиот сојуз брутално го партизира Министерството за внатрешни работи. Потпретседателот на СДС Оливер Спасовски...

Времеплов
x