20
АБА лигата го казни Карпош соколи со 12 000 евра

АБА лигата го казни Карпош соколи со 12.000 евра

пред 6 дена - Start.mk - Спорт

Поради жестоките обвинувања од страна на претседателот на кошаркарскиот вицешампион на Македонија, Карпош соколи, Огнен Дедиќ, регионалната кошаркарска АБА лига го казни македонскиот клуб со 12.

АБА лигата го казни Карпош соколи со 12 000 евра

АБА лигата го казни Карпош соколи со 12.000 евра

пред 6 дена - Вечер - Спорт

Поради жестоките обвинувања од страна на претседателот на кошаркарскиот вицешампион на Македонија, Карпош соколи, Огнен Дедиќ, регионалната кошаркарска АБА лига го казни македонскиот клуб со 12.

Карпош Соколи заработи казна од 12 000 евра од АБА лига

Карпош Соколи заработи казна од 12.000 евра од АБА лига

пред 6 дена - Денар - Спорт

АБА-лигата го казни кошаркарскиот клуб „Карпош Соколи“ „поради неодговорните“ изјави на претседателот на клубот, Огнен Дедиќ, објави лигата на интернет-страницата aba-liga.

Карпош Соколи казнет од челниците на АБА лигата со 12 000 евра

Карпош Соколи казнет од челниците на АБА лигата со 12.000 евра

пред 6 дена - Start.mk - Спорт

Раководните лица на регионалното кошаркарско натпреварување, АБА лигата, веднаш реагираа на навредите упатени од страна на првиот човек на македонскиот вицешампион, Карпош Соколи.

АБА лигата го казни Карпош Соколи со 12 илјади евра

АБА лигата го казни Карпош Соколи со 12 илјади евра

пред 6 дена - Курир - Кошарка

Раководството на АБА ја разгледува и опцијата за повеќегодишна забрана за учество на „Соколите“ во натпреварувањата под закрила на АБА лигата.

Карпош Соколи казнет од челниците на АБА лигата со 12 000 евра

Карпош Соколи казнет од челниците на АБА лигата со 12.000 евра

пред 6 дена - Република - Кошарка

Раководните лица на регионалното кошаркарско натпреварување, АБА лигата, веднаш реагираа на навредите упатени од страна на првиот човек на македонскиот вицешампион, Карпош Соколи.

АБА лигата го казни Карпош Соколи со 12 илјади евра

АБА лигата го казни Карпош Соколи со 12 илјади евра

пред 6 дена - Сител - Кошарка

Поради жестоките обвинувања од страна на претседателот на Карпош Соколи, Огнен Дедиќ, регионалната кошаркарска АБА лига го казни македонскиот клуб со 12 илјади евра.

Карпош Соколи доби парична казна од АБА Лига  следи и суспензија

Карпош Соколи доби парична казна од АБА Лига, следи и суспензија?

пред 6 дена - Тип - Кошарка

Регионалната кошаркарска лига (АБА) го казни македонски клуб Карпош Соколи поради изјавите во медиумите на претседателот Огњен Дедиќ.

АБА лигата го казни Карпош Соколи со 12 000 евра

АБА лигата го казни Карпош Соколи со 12.000 евра!

пред 6 дена - Sportmedia - Кошарка

Скапо ќе ги чини раковдните луѓе на клубот од Карпош коментирањето против АБА лигата... Екипата на Карпош Соколи заработи парична казна во висина од 12.

Карпош соколи со парична казна од 12 000 евра  следи и суспензија

Карпош соколи со парична казна од 12.000 евра, следи и суспензија

пред 6 дена - Екипа - Кошарка

Македонскиот вицешампион Карпош соколи заработи суспензија и огромна парична казна од страна на АБА-лигата, по критиките што претседателот на „соколите“, Огнен Дедиќ ги упати кон челниците на лигата.

АБА лигата го казни Карпош Соколи со 12 илјади евра

АБА лигата го казни Карпош Соколи со 12 илјади евра

пред 6 дена - Канал 5 - Кошарка

Раководството на АБА ја разгледува и опцијата за повеќегодишна забрана за учество на „Соколите“ во натпреварувањата под закрила на АБА лигата.

АБА лигата со ригорозна казна удри по Карпош Соколи

АБА лигата со ригорозна казна удри по Карпош Соколи

пред 6 дена - Дерби - Кошарка

Првиот човек на Карпош Соколи, Огнен Дедиќ употреби погрдни зборови за раководството на АБА лигата и ги нарерче „канализациски...

АБА лигата го казни Карпош Соколи со 12 илјади евра

АБА лигата го казни Карпош Соколи со 12 илјади евра

пред 6 дена - A1on - Кошарка

Поради жестоките обвинувања од страна на претседателот на Карпош Соколи, Огнен Дедиќ, регионалната кошаркарска АБА лига го казни македонскиот клуб со 12 илјади евра.

АБА лигата го казни Карпош Соколи со 12 илјади евра

пред 6 дена - Локално - Без катеторија

Поради жестоките обвинувања од страна на претседателот на Карпош Соколи, Огнен Дедиќ, регионалната кошаркарска АБА лига го казни македонскиот клуб со 12 илјади евра.

КК СОКОЛИ  Балканот  гори  по интервјуто на Дедиќ

КК СОКОЛИ: Балканот „гори“ по интервјуто на Дедиќ

пред 7 дена - Sportmedia - Кошарка

„Вчерашното интервју на претседателот на Карпош Соколи, Огнен Дедиќ, во кое ги кажува сите проблеми и неправилности во работата...

Времеплов
x