20
Продолжува проектот   ангажирањето странски експерти во домашни компании

Продолжува проектот - ангажирањето странски експерти во домашни компании

пред 6 дена - Сител - Економија

Embedded video for Продолжува проектот - ангажирањето странски експерти во домашни компании Домашните компании задоволни од ангажманот на странските експрети.

Нов оглас за проектот  Странски консултанти

Нов оглас за проектот „Странски консултанти“

пред 6 дена - 24 вести - Економија

Новата влада го продолжи проектот на претходната  за ангажирање на странски експерти за домашни компании. Од владата соопштуваат...

Промовиран третиот повик за проектот  Странски експерти за домашни компании

Промовиран третиот повик за проектот „Странски експерти за домашни компании“

пред 6 дена - A1on - Македонија

Денеска во Владата на Република Македонија беше промовиран третиот јавен повик за проектот „Странски експерти за домашни...

Странските експерти и понатаму ќе им помагаат на домашните компании

Странските експерти и понатаму ќе им помагаат на домашните компании

пред 6 дена - Телма - Економија

Подобрување и проширување на производните процеси, подобрена технологија, нови производи, повисоки стандарди и соработка со странски компании.

Трет повик за странски експерти во домашни компании

Трет повик за странски експерти во домашни компании

пред 6 дена - Сител - Македонија

Македонските мали и средни компании до 29 јули годинава имаат можност да се пријават на третиот јавен повик за ангажирање странски експерти за домашни компании.

Трет повик за странски експерти во домашни компании

Трет повик за странски експерти во домашни компании

пред 6 дена - Вечер - Економија

Македонските мали и средни компании до 29 јули годинава имаат можност да се пријават на третиот јавен повик за ангажирање странски експерти за домашни компании.

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

пред 6 дена - Сител - Македонија

Во Владата на Република Македонија денеска ќе биде промовиран третиот јавен повик за проектот Странски експерти за домашни...

Трет повик за странски експерти во домашни компании

Трет повик за странски експерти во домашни компании

пред 6 дена - Алфа - Економија

Македонските мали и средни компании до 29 јули годинава имаат можност да се пријават на третиот јавен повик за ангажирање странски експерти за домашни компании.

90 проценти од компаниите имаат потреба од странски експерти

90 проценти од компаниите имаат потреба од странски експерти

пред 6 дена - Либертас - Македонија

90 проценти од домашните претпријатија повторно би аплицирале на проектот „Странски експерти за домашни компании“, поддржан...

Објавен е трет јавен повик за ангажирање на странски експерти

Објавен е трет јавен повик за ангажирање на странски експерти

пред 6 дена - Денар - Економија

Објавен е трет јавен повик за ангажирање странски експерти за домашните мали и средни компании. Огласот ќе трае до 29-ти јули годинава.

Анѓушев го продолжува проектот  Странските експерти во домашните компании

Анѓушев го продолжува проектот „Странските експерти во домашните компании“

пред 6 дена - +Инфо - Економија

Несоодветна организација на работата, не се делегитимирани ингеренции, мала ефикасност, загуби, голем притисок врз работниците...

Трет повик за странски експерти во домашни компании

Трет повик за странски експерти во домашни компании

пред 6 дена - Прес 24 - Економија

Македонските мали и средни компании до 29 јули годинава имаат можност да се пријават на третиот јавен повик за ангажирање странски експерти за домашни компании.

Трет повик за странски експерти во домашни компании   досега 96 фирми ја искористиле услугата

Трет повик за странски експерти во домашни компании – досега 96 фирми ја искористиле услугата

пред 6 дена - Канал 5 - Македонија

Зголемување на комуникацијата и организацијата, се нивните совети. Како дополнителен ризик, вицепремиерот за економски прашања го гледа и трансферот на владеење и недостигот на претприемачки дух кај младите.

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

пред 6 дена - ТВ Нова - Без катеторија

Во Владата на Република Македонија денеска ќе биде промовиран третиот јавен повик за проектот Странски експерти за домашни...

90 проценти од компаниите имаат потреба од странски експерти

90 проценти од компаниите имаат потреба од странски експерти

пред 6 дена - Локално - Економија

90 проценти од домашните претпријатија повторно би аплицирале на проектот „Странски експерти за домашни компании“, поддржан...

Трет повик за странски експерти во домашни компании

Трет повик за странски експерти во домашни компании

пред 6 дена - A1on - Економија

Македонските мали и средни компании до 29 јули годинава имаат можност да се пријават на третиот јавен повик за ангажирање странски експерти за домашни компании.

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

пред 6 дена - +Инфо - Економија

Владата денеска ќе го промовира третиот јавен повик за проектот „Странски експерти за домашни компании“ на кој ќе се обратат вицепремеирот за економски прашања Кочо Анѓушев и амбасадорката на Швајцарија во Република Македонија, Сибил Сутер Тејада.

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

пред 6 дена - A1on - Економија

Во Владата на Република Македонија денеска ќе биде промовиран третиот јавен повик за проектот Странски експерти за домашни...

Денеска во владата промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

Денеска во владата промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

пред 6 дена - Либертас - Македонија

Во Владата на Република Македонија денеска ќе биде промовиран третиот јавен повик за проектот Странски експерти за домашни...

Објавен третиот повик за странски експерти во домашни компании

Објавен третиот повик за странски експерти во домашни компании

пред 6 дена - Либертас - Македонија

Македонските мали и средни компании до 29 јули годинава имаат можност да се пријават на третиот јавен повик за ангажирање странски експерти за домашни компании.

Трет повик за странски експерти во домашни компании

Трет повик за странски експерти во домашни компании

пред 6 дена - Локално - Економија

Македонските мали и средни компании до 29 јули годинава имаат можност да се пријават на третиот јавен повик за ангажирање странски експерти за домашни компании.

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

пред 6 дена - Нетпрес - Економија

Во Владата на Република Македонија денеска ќе биде промовиран третиот јавен повик за проектот Странски експерти за домашни...

Времеплов
x