20
Пријава за бомба во банка во Капиштец

Пријава за бомба во банка во Капиштец

пред 7 дена - Скопје Инфо - Без катеторија

Вработен во банка лоцирана на улицата „Народен фронт“ утринава пријавил дека во два наврати во банката се јавило непознато машко лице, кое на српски јазик кажало “Излезете надвор има нешто околу банката”, а потоа додало “Тоа е бомба”.

Лажна телефонска пријава за бомба во банка во Скопје

Лажна телефонска пријава за бомба во банка во Скопје

пред 7 дена - Start.mk - Македонија

Непознат сторител телефонски лажно пријавил дека има поставено бомба во банка лоцирана на улицата „Народен фронт" во Скопје.

Лажна телефонска пријава за бомба во банка во Скопје

Лажна телефонска пријава за бомба во банка во Скопје

пред 7 дена - Вечер - Македонија

Непознат сторител телефонски лажно пријавил дека има поставено бомба во банка лоцирана на улицата „Народен фронт" во Скопје.

Лажна дојава за бомба во банка во Скопје

Лажна дојава за бомба во банка во Скопје

пред една недела - Актуелно24 - Хроника

Непознат маж се јавил во банка во Скопје и рекол дека околу објектот има поставено бомба. Според информациите на МВР, утринава во 09,35 часот вработен во банка лоцирана на ул.

Лажна дојава за поставена бомба во банка во Скопје

Лажна дојава за поставена бомба во банка во Скопје

пред една недела - Телма - Македонија

Непознат сторител телефонски лажно пријавил дека има поставено бомба во банка лоцирана на улицата „Народен фронт" во Скопје.

Пријава за бомба во банка во Капиштец

Пријава за бомба во банка во Капиштец

пред една недела - MK News - Хроника

Вработен во банка лоцирана на улицата „Народен фронт“ утрово во 9.35 часот пријавил дека во два наврати во банката се јавило непознато машко лице, кое на српски јазик кажало „Излезете надвор има нешто околу банката“, а потоа додало „Тоа е бомба”.

Лажна телефонска пријава за бомба во банка во Скопје

Лажна телефонска пријава за бомба во банка во Скопје

пред една недела - Сител - Македонија

Непознат сторител телефонски лажно пријавил дека има поставено бомба во банка лоцирана на улицата „Народен фронт" во Скопје.

Лажна телефонска пријава за бомба во банка во Скопје

Лажна телефонска пријава за бомба во банка во Скопје

пред една недела - 24 вести - Македонија

Непознат сторител телефонски лажно пријавил дека има поставено бомба во банка лоцирана на улицата „Народен фронт" во Скопје.

Лажна телефонска пријава за бомба во банка во Скопје

Лажна телефонска пријава за бомба во банка во Скопје

пред една недела - еМАГАЗИН - Македонија

Непознат сторител телефонски лажно пријавил дека има поставено бомба во банка лоцирана на улицата „Народен фронт" во Скопје.

Toa e бомба      специјалците на МВР по дојава во банка

Toa e бомба ! – специјалците на МВР по дојава во банка

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Вработен во банка лоцирана на улицата „Народен фронт" во Скопје утринава во 9:35 часот пријавил дека во два наврати во банката...

Лажна пријава за бомба во банка во Скопје

Лажна пријава за бомба во банка во Скопје

пред една недела - A1on - Македонија

Утрово околу 9 часот и 35 минути, вработен во банка лоцирана на улицата „Народен фронт“ пријавил дека во два наврати во банката се јавило непознато машко лице, кое што на српски јазик му кажало да излезат надвор бидејќи има бомба.

Лажна пријава за бомба во банка во Капиштец

Лажна пријава за бомба во банка во Капиштец

пред една недела - +Инфо - Македонија

Вработен во банка лоцирана на улицата „Народен фронт“ утрово во 9.35 часот пријавил дека во два наврати во банката се јавило непознато машко лице, кое на српски јазик кажало „Излезете надвор има нешто околу банката“, а потоа додало „Тоа е бомба”.

Лажна дојава за бомба во банка во Скопје

Лажна дојава за бомба во банка во Скопје

пред една недела - Кајгана - Хроника

Непознат маж се јавил во банка во Скопје и рекол дека околу објектот има поставено бомба. Според информациите на МВР, утринава во 09:35 часот вработен во банка лоцирана на ул.

Пријава за бомба во банка во Капиштец

Пријава за бомба во банка во Капиштец

пред една недела - +Инфо - Македонија

Вработен во банка лоцирана на улицата „Народен фронт“ утрово во 9.35 часот пријавил дека во два наврати во банката се јавило непознато машко лице, кое на српски јазик кажало „Излезете надвор има нешто околу банката“, а потоа додало „Тоа е бомба”.

Пријава за бомба во банка во Капиштец

Пријава за бомба во банка во Капиштец

пред една недела - Курир - Хроника

Полициски екипи веднаш излегле на местото на настанот, како и екипа за Антитероризам. По извршената проверка на објектот на банката и на поблиската околина не е пронајдена екслозивна направа.

Маж на српски јазик пријавил бомба во банка во Капиштец

Маж на српски јазик пријавил бомба во банка во Капиштец

пред една недела - Прес 24 - Хроника

Вчера во 09 часот и 35 минути вработен во банка лоцирана на улица "Народен фронт" пријавил дека во два наврати во банката...

Лажна пријава за бомба во банка во Капиштец

Лажна пријава за бомба во банка во Капиштец

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Вработен во банка лоцирана на улицата „Народен фронт“ утрово во 9.35 часот пријавил дека во два наврати во банката се јавило непознато машко лице, кое на српски јазик кажало „Излезете надвор има нешто околу банката“, а потоа додало „Тоа е бомба”.

Лажна пријава за бомба во банка во Капиштец

Лажна пријава за бомба во банка во Капиштец

пред една недела - Либертас - Македонија

Вработен во банка лоцирана на улицата „Народен фронт“ утрово во 9.35 часот пријавил дека во два наврати во банката се јавило непознато машко лице, кое на српски јазик кажало „Излезете надвор има нешто околу банката“, а потоа додало „Тоа е бомба”.

Лажна пријава за бомба во банка во Скопје

Лажна пријава за бомба во банка во Скопје

пред една недела - Локално - Хроника

Утрово околу 9 часот и 35 минути, вработен во банка лоцирана на улицата „Народен фронт“ пријавил дека во два наврати во банката се јавило непознато машко лице, кое што на српски јазик му кажало да излезат надвор бидејќи има бомба.

Времеплов
x