20
Алиоски на својот татко му подари автомобил од соништата

Алиоски на својот татко му подари автомобил од соништата!

пред 7 дена - Курир - Фудбал

Езѓан Алиоски одлично се адаптираше во неговиот нов клуб Лидс јунајтед, веќе ги освои симпатиите на навивачите на чемпионшиплигашот, а ги изненади и своите родители.

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

пред една недела - Вечер - Спорт

Агенцијата која се грижи за правата на нашиот 25 годишен репрезентативец, вчера на социјалните мрежи објави какво изненадување...

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

пред една недела - Република - Фудбал

Езѓан Алиоски одлично се адаптираше во неговиот нов клуб Лидс јунајтед, веќе ги освои симпатиите на навивачите на чемпионшиплигашот, а ги изненади и своите родители.

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

пред една недела - Start.mk - Спорт

Езѓан Алиоски одлично се адаптираше во неговиот нов клуб Лидс јунајтед, веќе ги освои симпатиите на навивачите на чемпионшиплигашот, а ги изненади и своите родители.

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

пред една недела - Start.mk - Спорт

Агенцијата која се грижи за правата на нашиот 25 годишен репрезентативец, вчера на социјалните мрежи објави какво изненадување...

Алиоски го поднови својот татко со автомобилот за кој секогаш сонувал

Алиоски го поднови својот татко со автомобилот за кој секогаш сонувал

пред една недела - 24 фудбал - Фудбал

Нашиот фудбалер знае како да ја изненади својата најголема поддршка по трансферот во чемпионшиплигашот Лидс јунајтед. Езгјан...

Алиоски го поднови својот татко со автомобилот за кој секогаш сонувал

Алиоски го поднови својот татко со автомобилот за кој секогаш сонувал

пред една недела - Актуелно24 - Спорт

Нашиот фудбалер знае како да ја изненади својата најголема поддршка по трансферот во чемпионшиплигашот Лидс јунајтед. Езгјан...

Алиоски го изненади својот татко  Му го подари автомобилот за кој сонувал

Алиоски го изненади својот татко: Му го подари автомобилот за кој сонувал

пред 7 дена - Екипа - Фудбал

Македонскиот репрезентативец Езгијан Алиоски приреди пријатно изненадување за својот татко, подарувајќи му го автомобилот за кој сонувал целиот свој живот.

Времеплов
x