20
Пожарот кај Трескавец повторно активен Состојбата е сериозна се бараат доброволци

Пожарот кај Трескавец повторно активен: Состојбата е сериозна, се бараат доброволци

пред 5 месеци - Курир - Македонија

– Се возобнови пожарот кај Трескавец и ситуацијата е многу сериозна. Има силен ветер кој го шири огнот. Интервенираше летало...

Голем пожар беснее над Валандово  пожарникари и доброволци на терен

Голем пожар беснее над Валандово - пожарникари и доброволци на терен

пред 5 месеци - Прес 24 - Македонија

Голем пожар во реонот на Валандово избувнал попладнево околу 14:30. Пожарот избувнал кај месноста Култа а се шири во три правци.

ЦУК Се уште активни неколку пожари во Македонија

ЦУК: Се уште активни неколку пожари во Македонија

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Во пожарот на местото Фрлогоец (Женска планина) на Бистра Планина, гори сува трева, смрека и ниско стеблеста деградирана дабова шума.

Алармантна состојбата со пожарот кај манастирот Трескавец

Алармантна состојбата со пожарот кај манастирот Трескавец

пред 5 месеци - Прес 24 - Македонија

Повторно се активираше пожарот кај манастирот Трескавец и според командирот на прилепската Противпожарна единица Станко Колески, состојбата е сериозна.

Пожарот кај Трескавец повторно е активен

Пожарот кај Трескавец повторно е активен

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Повторно се активираше пожарот кај манастирот Трескавец и според командирот на прилепската Противпожарна единица Станко Колески, состојбата е сериозна.

Пожарот кај Трескавец повторно е активен

Пожарот кај Трескавец повторно е активен

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Повторно се активираше пожарот кај манастирот Трескавец и според командирот на прилепската Противпожарна единица Станко Колески, состојбата е сериозна.

Пожарот кај Трескавец повторно е активен

Пожарот кај Трескавец повторно е активен

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

- Се возобнови пожарот кај Трескавец и ситуацијата е многу сериозна. Има силен ветер кој го шири огнот. Интервенираше летало...

ЦУК Се уште активни неколку пожари во Македонија

ЦУК: Се уште активни неколку пожари во Македонија

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Во пожарот на местото Фрлогоец (Женска планина) на Бистра Планина, гори сува трева, смрека и ниско стеблеста деградирана дабова шума.

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 5 месеци - Start.mk - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

Трескавец под 24 часовен надзор огнот се шири кон Горно село

Трескавец под 24 часовен надзор, огнот се шири кон Горно село

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Трескавец под 24 часовен надзор, огнот се шири кон Горно село Огнените јазици кои веќе два дена, на периоди...

Повеќе од 10 пожари беснеат во Македонија

Повеќе од 10 пожари беснеат во Македонија

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Повеќе од 10 пожари беснеат во Македонија Беснеат пожари низ целата територија на Македонија, кои веќе изгореа илјадници хектари шума.

Пожарот во близина на манастирот Трескавец повторно активен

Пожарот во близина на манастирот Трескавец повторно активен

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Активен е и пожарот кај местото викано Фрлогоец на Бистра Планина. На терен се наоѓа екипа на Шумското стопанство и се работи на негово локализирање.

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 5 месеци - Телма - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 5 месеци - Алфа - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен.

Пожари Гори на 13 места повторно активен пожарот кај Трескавец

Пожари: Гори на 13 места, повторно активен пожарот кај Трескавец

пред 5 месеци - Нова ТВ - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

Повторно активен пожарот кај Трескавец еве каде гори во Македонија

Повторно активен пожарот кај Трескавец, еве каде гори во Македонија

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Пожарот, пак кај местото викано Фрлогоец на Бистра Планина е се уште активен. Гори сува трева и смрека и ниско стеблеста деградирана дабова шума.

Повторно активен пожарот кај Трескавец еве каде гори во Македонија

Повторно активен пожарот кај Трескавец, еве каде гори во Македонија

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

ЦУК Пламените јазици повторно му се закануваат на Трескавец

ЦУК: Пламените јазици повторно му се закануваат на Трескавец

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 5 месеци - Прес 24 - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

Десетина пожари беснеат низ Македонија

Десетина пожари беснеат низ Македонија

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Југозападен плански регион Пожарот кај м.в.Фрлогоец (Женска планина) на Бистра Планина е сеуште активен. Гори сува трева и смрека и ниско стеблеста деградирана дабова шума.

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 5 месеци - Канал 77 - Хроника

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

Пожари низ цела Македонија во гаснењето помага и месното население

Пожари низ цела Македонија, во гаснењето помага и месното население

пред 5 месеци - Нова ТВ - Македонија

Пожарот во близина на с.Крушевица е сеуште активен во високиот непристапен терен, каде е зафатена деградирана шума. Ангажирани се лица од ЈП „Црн Бор„-Прилеп и лица од месното население.

Повторно активен пожарот кај Трескавец

Повторно активен пожарот кај Трескавец

пред 5 месеци - Кајгана - Македонија

„Сè уште е активен пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

Времеплов
x