20
Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 4 дена - +Инфо - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 4 дена - Start.mk - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 4 дена - Вечер - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години од потпишувањето на Охридски рамковен договор

Шеснаесет години од потпишувањето на Охридски рамковен договор

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Преговорите, почнаа во Скопје, а потоа продолжија во Охрид, каде завршија со парафирање на документот на 10 август. Три дена...

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 4 дена - Start.mk - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 4 дена - Република - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 4 дена - Сител - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години од Охридскиот рамковен договор

Шеснаесет години од Охридскиот рамковен договор

пред 4 дена - 24 вести - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 4 дена - ТВ Нова - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

ШЕСНАЕСЕТ ГОДИНИ ОХРИДСКИ РАМКОВЕН ДОГОВОР

ШЕСНАЕСЕТ ГОДИНИ ОХРИДСКИ РАМКОВЕН ДОГОВОР

пред 4 дена - Фаланга - Македонија

На денешен ден пред 16 години беше потпишан Охридскиот рамковен договор, политички документ за решавање на тогашната криза во Македонија.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 4 дена - A1on - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 4 дена - Нетпрес - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Годишнина од потпишувањето на Охридскиот Рамковен договор

Годишнина од потпишувањето на Охридскиот Рамковен договор

пред 4 дена - Кајгана - Македонија

Денеска се одбележуваат шеснаесет години од потпишувањето на Охридскиот Рамковен договор. Договорот за внатрешното уредување...

Бранко и Љубчо единствени живи потписници на Рамковниот договор

Бранко и Љубчо единствени живи потписници на Рамковниот договор

пред 4 дена - еМАГАЗИН - Македонија

Преговорите за дефинирање на содржината на Рамковниот договор се одвиваа во Вилата Билјана во Охрид во текот на јули и август 2001, каде што е и парафиран договорот на 10 август 2001 година.

Навршија 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор

Навршија 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор

пред 4 дена - Канал 77 - Македонија

Пред 16 години на денешен ден беше потпишан Охридскиот рамковен договор, политички документ за решавање на тогашната криза во Македонија.

Шеснаесет години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор

пред 4 дена - Либертас - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 4 дена - Локално - Македонија

На денешен ден пред 16 години во Скопје беше потпишан Охридскиот рамковен договор, политички документ за решавање на тогашната криза во Македонија.

Времеплов
x