20
Ѓорѓиевски  Спасовски да не се крие и да не молчи за случајот со застреланите деца во Струмица

Ѓорѓиевски: Спасовски да не се крие и да не молчи за случајот со застреланите деца во Струмица

пред еден месец - Република - Македонија

Ова е местото каде што Оливер Спасовски го направи најсрамниот прес во историјата на македонската полиција. Викаше десетици...

Ѓорѓиевски  Спасовски правеше спектакл од неиспран автомобил  а сега се крие и молчи за случајот со застреланите деца во Струмица

Ѓорѓиевски: Спасовски правеше спектакл од неиспран автомобил, а сега се крие и молчи за случајот со застреланите деца во Струмица

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Ова е местото каде што Оливер Спасовски го направи најсрамниот прес во историјата на македонската полиција. Викаше десетици...

ЃОРЃИЕВСКИ  Зошто  Оливер Спасовски се крие и молчи за случајот со застреланите деца во Струмица

ЃОРЃИЕВСКИ: Зошто Оливер Спасовски се крие и молчи за случајот со застреланите деца во Струмица

пред еден месец - Infomax - Македонија

Ова е местото каде што Оливер Спасовски го направи најсрамниот прес во историјата на македонската полиција. Викаше десетици...

Ѓорѓиевски  Спасовски и МВР два дена молчат за пукањето врз две малолетни деца во Струмица

Ѓорѓиевски: Спасовски и МВР два дена молчат за пукањето врз две малолетни деца во Струмица

пред еден месец - A1on - Македонија

Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ денеска во изјава за медиумите дадена пред министерството за внатрешни работи кажа дека тоа...

Ѓорѓиевски  Спасовски правеше спектакл од неиспран автомобил  а сега се крие и молчи за случајот со застреланите деца во Струмица

Ѓорѓиевски: Спасовски правеше спектакл од неиспран автомобил, а сега се крие и молчи за случајот со застреланите деца во Струмица

пред еден месец - Курир - Македонија

-16 годишно момче уште се бори за живот на Клиниката за анестезија, реанимација и интензивно лекување, а Оливер Спасовски...

Ѓорѓиевски  Спасовски правеше спектакл од неиспран автомобил  а сега се крие и молчи за случајот со застреланите деца во Струмица

Ѓорѓиевски: Спасовски правеше спектакл од неиспран автомобил, а сега се крие и молчи за случајот со застреланите деца во Струмица

пред еден месец - Вистина - Без катеторија

Ова е местото каде што Оливер Спасовски го направи најсрамниот прес во историјата на македонската полиција. Викаше десетици...

ПОЛИЦИЈАТА НА РЕЖИМОТ ПУКА ВО ДЕЦА  Малолетници се застрелани од полицијата  неспособноста и неодговорноста на Владата на Заев почнува да ги зема првите жртви

ПОЛИЦИЈАТА НА РЕЖИМОТ ПУКА ВО ДЕЦА: Малолетници се застрелани од полицијата, неспособноста и неодговорноста на Владата на Заев почнува да ги зема првите жртви!

пред еден месец - Infomax - Македонија

Не поминаа ниту сто дена, а полицијата раководена од Оливер Спасовски и СДС почна да пука кон малолетници. Едно седумнаесетгодишно...

Ѓорѓиевски  Малолетници се застрелани од полицијата  неспособноста и неодговорноста на Владата на Заев почнува да ги зема првите жртви

Ѓорѓиевски: Малолетници се застрелани од полицијата, неспособноста и неодговорноста на Владата на Заев почнува да ги зема првите жртви

пред еден месец - Вистина - Без катеторија

Не поминаа ниту сто дена, а полицијата раководена од Оливер Спасовски и СДС почна да пука кон малолетници. Едно седумнаесетгодишно...

Ѓорѓиевски  Малолетници се застрелани од полицијата  неспособноста и неодговорноста на Владата на Заев почнува да ги зема првите жртви

Ѓорѓиевски: Малолетници се застрелани од полицијата, неспособноста и неодговорноста на Владата на Заев почнува да ги зема првите жртви

пред еден месец - Курир - Македонија

Не поминаа ниту сто дена, а полицијата раководена од Оливер Спасовски и СДС почна да пука кон малолетници. Едно седумнаесетгодишно...

Ѓорѓиевски  Хаосот во МВР е последица на бруталната партизација

Ѓорѓиевски: Хаосот во МВР е последица на бруталната партизација

пред еден месец - A1on - Македонија

Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција изјави дека не биле поминати ниту сто дена, а полицијата раководена од Оливер Спасовски и СДСМ почнала да пука кон малолетници.

Ѓорѓиевски  Малолетници се застрелани од полицијата  неспособноста и неодговорноста на Владата на Заев почнува да ги зема првите жртви

Ѓорѓиевски: Малолетници се застрелани од полицијата, неспособноста и неодговорноста на Владата на Заев почнува да ги зема првите жртви

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Не поминаа ниту сто дена, а полицијата раководена од Оливер Спасовски и СДС почна да пука кон малолетници. Едно седумнаесетгодишно...

ВМРО ДПМНЕ   Неспособноста и  неодговорноста на Владата на Зоран Заев  почнува да ги зема првите жртви

ВМРО ДПМНЕ : Неспособноста и неодговорноста на Владата на Зоран Заев, почнува да ги зема првите жртви

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Едно седумнаесетгодишно момче со повреди во градниот кош сеуште се бори за живот на Клиниката за анестезија, реанимација...

Павлоски  СДС ја препушта безбедноста на граѓаните во раце на неспособни кадри  кои го штитат криминалот на луѓето блиски до врвот

Павлоски: СДС ја препушта безбедноста на граѓаните во раце на неспособни кадри, кои го штитат криминалот на луѓето блиски до врвот

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Дрога во Македонија нема. Нема ни грам хероин, ни грам кокаин, ни грам марихуана. Сообраќајни несреќи не се случуваат и нема жртви, бидејќи полицијата совесно и ажурно води грижа за безбедноста на патиштата.

Павлоски  СДС ја препушта безбедноста на граѓаните во раце на неспособни кадри  кои го штитат криминалот на луѓето блиски до врвот

Павлоски: СДС ја препушта безбедноста на граѓаните во раце на неспособни кадри, кои го штитат криминалот на луѓето блиски до врвот

пред еден месец - Вистина - Без катеторија

Дрога во Македонија нема. Нема ни грам хероин, ни грам кокаин, ни грам марихуана. Сообраќајни несреќи не се случуваат и нема жртви, бидејќи полицијата совесно и ажурно води грижа за безбедноста на патиштата.

ВМРО ДПМНЕ  МВР под водство на неспособниот Спасовски нема фатено ни грам дрога

ВМРО-ДПМНЕ: МВР под водство на неспособниот Спасовски нема фатено ни грам дрога

пред еден месец - A1on - Македонија

„Дрога во Македонија нема. Нема ни грам хероин, ни грам кокаин, ни грам марихуана. Сообраќајни несреќи не се случуваат и нема жртви, бидејќи полицијата совесно и ажурно води грижа за безбедноста на патиштата.

ВМРО ДПМНЕ  СДСМ нема фатено дрога не затоа што ја нема  туку зашто е во коалиција со криминалот

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ нема фатено дрога не затоа што ја нема, туку зашто е во коалиција со криминалот

пред еден месец - Либертас - Македонија

МВР под водство на СДС и на неспособниот Оливер Спасовски нема фатено ни грам дрога, не затоа што ја нема, туку затоа што СДС е во коалиција со криминалот, обвини Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференција денеска.

Павлоски: СДСМ ја препушта безбедноста на граѓаните во раце на неспособни кадри кои го штитат криминалот на луѓето блиски до врвот

пред еден месец - Нетпрес - Македонија

Дрога во Македонија нема. Нема ни грам хероин, ни грам кокаин, ни грам марихуана. Сообраќајни несреќи не се случуваат и нема жртви, бидејќи полицијата совесно и ажурно води грижа за безбедноста на патиштата.

Времеплов
x