20
Пожарот во Кондово ставен под контрола

Пожарот во Кондово ставен под контрола

пред еден месец - Прес 24 - Хроника

Пожарот кој вчеравечер го зафати просторот во близина на селото Кондово во Општина Сарај е ставен под контрола. Куќите во село Кондово се надвор од опасност да бидат зафатени од огнот, информираат од Градот Скопје.

Пожарот во Кондово ставен под контрола

Пожарот во Кондово ставен под контрола

пред еден месец - Курир - Македонија

Екипите на Противпожарната бригада на Скопје ќе интервенираат на терен до целосното гаснење на пожарот. Како што соопштија...

Пожарот во Кондово ставен под контрола

Пожарот во Кондово ставен под контрола

пред еден месец - Вистина - Без катеторија

Пожарот кој вчеравечер го зафати просторот во близина на селото Кондово во Општина Сарај е ставен под контрола. Куќите во село Кондово се надвор од опасност да бидат зафатени од огнот, информираат од Градот Скопје.

Ставен по контрола Како изгледаше пожарот во Кондово

Ставен по контрола: Како изгледаше пожарот во Кондово

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Пожарот кој вчеравечер го зафати просторот во близина на селото Кондово во Општина Сарај е ставен под контрола. Куќите во село Кондово се надвор од опасност да бидат зафатени од огнот, информираат од Градот Скопје.

Уште гори над Кондово нема опасност за куќите ВИДЕО

Уште гори над Кондово, нема опасност за куќите ВИДЕО

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Пожарот што се разгоре синоќа над ридот во скопско Кондово е сè уште активен, а околу селото, според информации од Центарот за управување со кризи, направен е заштитен појас за да се спречи негово ширење.

Пожарот во Кондово ставен под контрола

Пожарот во Кондово ставен под контрола

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Куќите во село Кондово се надвор од опасност да бидат зафатени од огнот, информираат од Градот Скопје. Екипите на Противпожарната бригада на Скопје ќе интервенираат на терен до целосното гаснење на пожарот.

Страшно видео од пожарот во Кондово

Страшно видео од пожарот во Кондово

пред еден месец - Пулс 24 - Македонија

Огромен пожар вчера ја зафати шумата во близина на скопско Кондово. Дел од граѓаните исплашени ги напуштаа своите домови бидејќи постоеше сериозна опасност пожарот да стигне до куќите.

Нови страшни снимки од големиот пожар кај Кондово

Нови страшни снимки од големиот пожар кај Кондово

пред еден месец - Курир - Македонија

Денешните информации говорат дека пожарот е се уште активен, а околу селото, направен е заштитен појас за да се спречи негово ширење.

Страшно видео од пожарот кај Кондово

Страшно видео од пожарот кај Кондово

пред еден месец - Пулс 24 - Македонија

Огромен пожар вчера ја зафати шумата во близина на скопско Кондово. Дел од граѓаните исплашени ги напуштаа своите домови бидејќи постоеше сериозна опасност пожарот да стигне до куќите.

Се уште активен пожарот над Кондово нема опасност за куќите

Се уште активен пожарот над Кондово, нема опасност за куќите

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Пожарот што се разгоре вчеравечер над ридот во скопско Кондово е се уште активен, а околу селото, според информации од Центарот за управување со кризи, направен е заштитен појас за да се спречи негово ширење.

Се уште активен пожарот над Кондово нема опасност за куќите

Се уште активен пожарот над Кондово, нема опасност за куќите

пред еден месец - Вечер - Македонија

Пожарот што се разгоре вчеравечер над ридот во скопско Кондово е се уште активен, а околу селото, според информации од Центарот за управување со кризи, направен е заштитен појас за да се спречи негово ширење.

Нови страшни снимки од големиот пожар кај Кондово

Нови страшни снимки од големиот пожар кај Кондово

пред еден месец - Прес 24 - Хроника

Огромен пожар вчера ја зафати шумата во близина на скопско Кондово. Дел од граѓаните исплашени ги напуштаа своите домови бидејќи постоеше сериозна опасност пожарот да стигне до куќите.

Страшно видео од пожарот кај Кондово

Страшно видео од пожарот кај Кондово

пред еден месец - Пулс 24 - Македонија

Огромен пожар вчера ја зафати шумата во близина на скопско Кондово. Дел од граѓаните исплашени ги напуштаа своите домови бидејќи постоеше сериозна опасност пожарот да стигне до куќите.

Пожарникари и доброволци цела ноќ го гасеа пожарот во Кондово нема опасност за куќите

Пожарникари и доброволци цела ноќ го гасеа пожарот во Кондово, нема опасност за куќите

пред еден месец - Актуелно24 - Хроника

Пожарникари и месно население цела ноќ го гасеа пожарот што се разгоре вчера вечер во скопско Кондово. Според последните...

Нови страшни снимки од големиот пожар кај Кондово

Нови страшни снимки од големиот пожар кај Кондово

пред еден месец - Вистина - Без катеторија

Огромен пожар вчера ја зафати шумата во близина на скопско Кондово. Дел од граѓаните исплашени ги напуштаа своите домови бидејќи постоеше сериозна опасност пожарот да стигне до куќите.

Се уште активен пожарот над Кондово нема опасност за куќите

Се уште активен пожарот над Кондово, нема опасност за куќите

пред еден месец - A1on - Македонија

Пожарот што се разгоре вчеравечер над ридот во скопско Кондово е се уште активен, а околу селото, според информации од Центарот за управување со кризи, направен е заштитен појас за да се спречи негово ширење.

Пожарот над Кондово се уште активен

Пожарот над Кондово се уште активен

пред еден месец - Курир - Македонија

Во гасењето на пожарот ноќеска учествуваа четири цистерни, 25 пожарникари, девет возила на Територијалната противпожарна единица и лица од месното население.

Уште гори над Кондово нема опасност за куќите

Уште гори над Кондово, нема опасност за куќите

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Пожарот што се разгоре синоќа над ридот во скопско Кондово е сè уште активен, а околу селото, според информации од Центарот за управување со кризи, направен е заштитен појас за да се спречи негово ширење.

Се уште активен пожарот над Кондово нема опасност за куќите

Се уште активен пожарот над Кондово, нема опасност за куќите

пред еден месец - Сител - Македонија

Пожарот што се разгоре вчеравечер над ридот во скопско Кондово е се уште активен, а околу селото, според информации од Центарот за управување со кризи, направен е заштитен појас за да се спречи негово ширење.

Се уште активен пожарот над Кондово

Се уште активен пожарот над Кондово

пред еден месец - Прес 24 - Хроника

Пожарот што се разгоре вчеравечер над ридот во скопско Кондово е се уште активен, а околу селото, според информации од Центарот за управување со кризи, направен е заштитен појас за да се спречи негово ширење.

Се уште активен пожарот над скопско Кондово нема опасност за куќите

Се уште активен пожарот над скопско Кондово, нема опасност за куќите

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Пожарот што се разгоре вчеравечер над ридот во скопско Кондово е се уште активен, а околу селото, според информации од Центарот за управување со кризи, направен е заштитен појас за да се спречи негово ширење.

Се уште активен пожарот над Кондово нема опасност за куќите

Се уште активен пожарот над Кондово, нема опасност за куќите

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Во гасењето на пожарот ноќеска учествуваа четири цистерни, 25 пожарникари, девет возила на Територијалната противпожарна единица и лица од месното население.

Се уште активен пожарот над Кондово нема опасност за куќите

Се уште активен пожарот над Кондово, нема опасност за куќите

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Пожарот што се разгоре вчеравечер над ридот во скопско Кондово е се уште активен, а околу селото, според информации од Центарот за управување со кризи, направен е заштитен појас за да се спречи негово ширење.

Страшни снимки од големиот пожар во скопско Кондово

Страшни снимки од големиот пожар во скопско Кондово

пред еден месец - Сител - Македонија

Десетина противпожарни возила и неколку десетици пожарникари се справуваа со огнената стихија кај Кондово. Дел од жителите се евакуирани, со оглед дека пожарот се ширеше кон првите куќи.

Активен пожарот над Кондово не се зафатени куќите

Активен пожарот над Кондово, не се зафатени куќите

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Пожарот на ридот над скопското село Кондово се уште е активен откако цела ноќ пожарникарите го гасеа огнот кој ја зафати областа над селото.

Се уште активен пожарот во Кондово куќите не се во опасност

Се уште активен пожарот во Кондово, куќите не се во опасност

пред еден месец - Фаланга - Македонија

Пожарот на ридот над скопското село Кондово се уште е активен откако цела ноќ пожарникарите го гасеа огнот кој ја зафати областа над селото.

Пожарникарите со помош на мештаните цела ноќ го гаснеа пожарот кај Кондово

Пожарникарите со помош на мештаните цела ноќ го гаснеа пожарот кај Кондово

пред еден месец - Сител - Македонија

Цела ноќ гореше нискостеблеста шума во близина на скопското село Кондово. Поради силниот ветер жителите на селото беа исплашени пожарот да не зафати и дел од куќите.

Пожарот во Кондово ставен под контрола

Пожарот во Кондово ставен под контрола

пред еден месец - Локално - Македонија

Пожарот кој вчеравечер го зафати просторот во близина на селото Кондово во Општина Сарај е ставен под контрола. Куќите во село Кондово се надвор од опасност да бидат зафатени од огнот, информираат од Градот Скопје.

СЕ УШТЕ ГОРИ КАЈ КОНДОВО Ветрот го променил правецот службите на терен

СЕ УШТЕ ГОРИ КАЈ КОНДОВО: Ветрот го променил правецот, службите на терен

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Пожарникарите цела ноќ се бореа со пожарот кај скопското село Кондово. Сепак, огнот го променил правецот и најверојатно нема да зафати куќи.

Пожарот кај Кондово ставен под контрола

Пожарот кај Кондово ставен под контрола

пред еден месец - Либертас - Македонија

Големиот пожар кој синоќа избувна во близина на селото Кондово во Општина Сарај е ставен под контрола и нема опасност по куќите во селото за кои постоеше закана да бидат зафатени од огнот, соопштија денеска од Град Скопје.

Времеплов
x