20
Во поплавите во Непал загинаа најмалку 49 лица

Во поплавите во Непал загинаа најмалку 49 лица

пред една недела - A1on - Свет

Најмалку 49 лица загинаа во поплавите и одроните во Непал, додека илјадници лица беа принудени да ги напуштат нивните домови.

ПОПЛАВИ ВО НЕПАЛ  Загинаа најмалку 49 лица

ПОПЛАВИ ВО НЕПАЛ: Загинаа најмалку 49 лица

пред една недела - ТВ Нова - Свет

Најмалку 49 лица загинаа во поплавите и одроните во Непал, додека илјадници лица беа принудени да ги напуштат нивните домови.

40 загинати во поплавите во Непал

40 загинати во поплавите во Непал

пред една недела - Алфа - Свет

Најмалку 40 лица загинаа, а 12 се исчезнати во лизгање на земјиштето и поплавите предизвикани од монсунските дождови во Непал.

Во поплавите во Непал загинаа најмалку 49 лица

Во поплавите во Непал загинаа најмалку 49 лица

пред една недела - +Инфо - Свет

Најмалку 49 лица загинаа во поплавите и одроните во Непал, додека илјадници лица беа принудени да ги напуштат нивните домови.

Поплави во Непал  Загинати најмалку 49 лица

Поплави во Непал: Загинати најмалку 49 лица

пред една недела - Прес 24 - Свет

Најмалку 49 лица загинаа во поплавите и одроните во Непал, додека илјадници лица беа принудени да ги напуштат нивните домови.

Индија  Во одрон загинаа 7 лица  а повеќе од 30 се водат како исчезнати

Индија: Во одрон загинаа 7 лица, а повеќе од 30 се водат како исчезнати

пред една недела - A1on - Свет

Спасувачките екипи и индијските војници денеска извлекоа тела на седум лица од два автобуси, кои беа затрупани со кал предизвикан од одрон, што се создал поради обилните монсунски дождови во северниот дел на Индија.

Индија  Во одрон загинаа шест лица  а десетмина се водат како исчезнати

Индија: Во одрон загинаа шест лица, а десетмина се водат како исчезнати

пред една недела - Алфа - Свет

Спасувачките екипи и индијските војници денеска извлекоа тела на шест лица од два автобуси, кои беа затрупани со кал предизвикан од одрон, што се создал поради обилните монсунски дождови во северниот дел на Индија.

Индија  Во одрон загинаа шест лица  а десетмина се водат како исчезнати

Индија: Во одрон загинаа шест лица, а десетмина се водат како исчезнати

пред една недела - ТВ Нова - Свет

Спасувачките екипи и индијските војници денеска извлекоа тела на шест лица од два автобуси, кои беа затрупани со кал предизвикан од одрон, што се создал поради обилните монсунски дождови во северниот дел на Индија.

Во поплавите во Непал загинаа најмалку 49 лица

Во поплавите во Непал загинаа најмалку 49 лица

пред една недела - Либертас - Свет

Најмалку 49 лица загинаа во поплавите и одроните во Непал, додека илјадници лица беа принудени да ги напуштат нивните домови.

Во поплавите во Непал загинаа најмалку 49 лица

пред една недела - Нетпрес - Свет

Најмалку 49 лица загинаа во поплавите и одроните во Непал, додека илјадници лица беа принудени да ги напуштат нивните домови.

Во одрон во Индија загинаа шест луѓе  а десетмина се водат како исчезнати

Во одрон во Индија загинаа шест луѓе, а десетмина се водат како исчезнати

пред една недела - Либертас - Свет

Спасувачките екипи и индијските војници денеска извлекоа тела на шест лица од два автобуси, кои беа затрупани со кал предизвикан од одрон, што се создал поради обилните монсунски дождови во северниот дел на Индија.

Во поплавите во Непал загинаа повеќе од 30 лица

Во поплавите во Непал загинаа повеќе од 30 лица

пред една недела - A1on - Свет

Повеќе од 30 лица загинаа, а најмалку десетмина се водат како исчезнати, во поплавите што го погодија Непал во последните 24 часови.

Во поплавите во Непал загинаа повеќе од 30 лица

Во поплавите во Непал загинаа повеќе од 30 лица

пред една недела - ТВ Нова - Свет

Повеќе од 30 лица загинаа, а најмалку десетмина се водат како исчезнати, во поплавите што го погодија Непал во последните 24 часови.

Времеплов
x