20
Суспендиран струмичкиот полицаец поради обид за убиство на двајцата малолетници

Суспендиран струмичкиот полицаец поради обид за убиство на двајцата малолетници

пред 4 дена - MK News - Македонија

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди во МВР во врска со настанот на 11.08.2017...

МВР Кривична за убиство во обид за полицаецот што пукаше во малолетниците кај Струмица

МВР: Кривична за „убиство во обид“ за полицаецот што пукаше во малолетниците кај Струмица

пред 4 дена - Популарно - Македонија

Полицискиот службеник неосновано, неоправдано и неправилно употребил средство за присилба – огнено оружје врз лицата Д.Т.

Кривична пријава и суспензија за полицаецот што пукаше во малолетници

Кривична пријава и суспензија за полицаецот што пукаше во малолетници

пред 4 дена - ТВ Нова - Хроника

Кривична пријава за „убиство во обид“ и суспензија за полицаецот кој пукаше и повреди двајца малолетници во Струмица, сакајќи да ги спречи да побегнат.

Кривична пријава и дисциплинска постапка за полицискиот службеник што употреби оружје во настанот во Струмица

Кривична пријава и дисциплинска постапка за полицискиот службеник што употреби оружје во настанот во Струмица

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Против полицискиот службеник е поведена дисциплинска постапка пред надлежната комисија во МВР и со решение на министерот Оливер Спасовски полицискиот службеник ќе биде отстранет од работното место до завршувањето на дисциплинската постапка.

МВР Кривична за убиство во обид за полицаецот што пукаше во малолетници

МВР: Кривична за „убиство во обид“ за полицаецот што пукаше во малолетници

пред 4 дена - ТВ Нова - Хроника

Полицискиот службеник неосновано, неоправдано и неправилно употребил средство за присилба – огнено оружје врз лицата Д.Т.

Полицаецот кој пукаше во малолетниците ќе одговара за обид за убиство

Полицаецот кој пукаше во малолетниците ќе одговара за „обид за убиство“

пред 4 дена - Алфа - Хроника

Полицаецот од СВР Струмица, кој пукаше во двајцата малолетници од Радовиш, ќе одговара за „убиство во обид“, а внатрешната контрола на МВР, против него повела дисциплинска постапка и тој е отстранет од работа информираа од МВР.

Суспендиран струмичкиот полицаец поради обид за убиство на двајцата малолетници

Суспендиран струмичкиот полицаец поради обид за убиство на двајцата малолетници

пред 4 дена - +Инфо - Македонија

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди во МВР во врска со настанот на 11.08.2017...

МВР поднесе кривична против полицаецот кој пукаше во двајца малолетници во Струмица

МВР поднесе кривична против полицаецот кој пукаше во двајца малолетници во Струмица

пред 4 дена - Прес 24 - Хроника

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди во МВР во врска со настанот од петокот во...

МВР Кривична за убиство во обид за полицаецот што пукаше во малолетниците кај Струмица

МВР: Кривична за „убиство во обид“ за полицаецот што пукаше во малолетниците кај Струмица

пред 4 дена - 24 вести - Македонија

Полицискиот службеник неосновано, неоправдано и неправилно употребил средство за присилба - огнено оружје врз лицата Д.Т.

Полицаецот кој пукаше во малолетници ќе одговара за обид за убиство

Полицаецот кој пукаше во малолетници ќе одговара за обид за убиство

пред 4 дена - Телма - Македонија

Полицаецот кој завчера вечер пукаше во двајца малолетници сакајќи да ги спречи да побегнат ги пречекорил службените овластување, утврдила внатрешната контрола.

МВР Полицаецот во Струмица неосновано неоправдано и неправилно употребил огнено оружје

МВР: Полицаецот во Струмица неосновано, неоправдано и неправилно употребил огнено оружје

пред 4 дена - A1on - Македонија

Одделот за внатрешна контрола во МВР, по извршувањето на потребните проверки во врска со настанот од 11 август во Струмица,...

Кривична пријава и дисциплинска постапка за полицацот што пукаше на малолетници во Струмица

Кривична пријава и дисциплинска постапка за полицацот што пукаше на малолетници во Струмица

пред 4 дена - еМАГАЗИН - Македонија

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди во МВР во врска со настанот на 11.08.2017...

МВР Кривична за обид за убиство против полицаецот од Струмица

МВР: Кривична за обид за убиство против полицаецот од Струмица

пред 4 дена - Нова ТВ - Македонија

МВР поднесе кривична пријава за обид за убиство против полицаецот кој „неосновано, неоправдано и неправилно употребил средство за присилба – огнено оружје врз лицата Д.

МВР: Кривична за „убиство во обид“ за полицаецот што пукаше во малолетниците кај Струмица

пред 4 дена - Локално - Македонија

Полицискиот службеник неосновано, неоправдано и неправилно употребил средство за присилба – огнено оружје врз лицата Д.Т.

Полицаецот кој пукаше во малолетници ќе одговара за обид за убиство

Полицаецот кој пукаше во малолетници ќе одговара за обид за убиство

пред 4 дена - Либертас - Македонија

Полицаецот кој завчера вечер пукаше во двајца малолетници сакајќи да ги спречи да побегнат ги пречекорил службените овластување, утврдила внатрешната контрола.

МВР Полицаецот неоправдано пукал во малолетниците во Струмица

МВР: Полицаецот неоправдано пукал во малолетниците во Струмица

пред 4 дена - Кајгана - Хроника

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди во МВР во врска со настанот од петокот во...

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

пред 5 дена - Сител - Македонија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство - Струмица и денеска продолжува со увидот на колски пат, во близина на Градската капела кај Струмица, каде синоќа полицаец со истрел од службено оружје повредил двајца малолетници.

МАЛОЛЕТНИКОТ ВО КОЈ ПУКАШЕ ПОЛИЦАЕЦОТ СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ Истражните органи по повеќе од 24 часа од пукањето со скудни информации

МАЛОЛЕТНИКОТ ВО КОЈ ПУКАШЕ ПОЛИЦАЕЦОТ СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ: Истражните органи по повеќе од 24 часа од пукањето со скудни информации

пред 5 дена - Infomax - Македонија

Истражните органи по повеќе од 24 часа од пукањето со скудни информации за инцидентот што вчера се случил кај гробиштата во Струмица кога полицаец стрелаше кон малолетници од Радовиш.

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство - Струмица и денеска продолжува со увидот на колски пат, во близина на Градската капела кај Струмица, каде синоќа полицаец со истрел од службено оружје повредил двајца малолетници.

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство - Струмица и денеска продолжува со увидот на колски пат, во близина на Градската капела кај Струмица, каде синоќа полицаец со истрел од службено оружје повредил двајца малолетници.

Во Струмица двајца повредени во полициска потера по крадци

Во Струмица двајца повредени во полициска потера по крадци

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Полициски службеници од СВР Струмица вчера околу 14 часот, по претходна пријава на телефонот 192 за обид за кражба во викенд...

Во Струмица двајца повредени во полициска потера по крадци

Во Струмица двајца повредени во полициска потера по крадци

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Полициски службеници од СВР Струмица вчера околу 14 часот, по претходна пријава на телефонот 192 за обид за кражба во викенд...

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

пред 5 дена - A1on - Македонија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство – Струмица и денеска продолжува со увидот на колски пат, во близина на Градската капела кај Струмица, каде синоќа полицаец со истрел од службено оружје повредил двајца малолетници.

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

Обвинителство врши увид на местото каде се ранети малолетниците во Струмица

пред 5 дена - еМАГАЗИН - Македонија

Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство - Струмица и денеска продолжува со увидот на колски пат, во близина на Градската капела кај Струмица, каде синоќа полицаец со истрел од службено оружје повредил двајца малолетници.

ТЕЖОК ИНЦИДЕНТ ВО СТРУМИЦА Полицаец застрела двајца малолетници едниот е во сериозна состојба

ТЕЖОК ИНЦИДЕНТ ВО СТРУМИЦА: Полицаец застрела двајца малолетници, едниот е во сериозна состојба

пред 5 дена - ТВ Нова - Хроника

Полицаец застрелал двајца малолетници, од кои едниот се наоѓа во тешка состојба, во инцидент што се случил во близина на градската капела во Струмица.

Седумнаесетгодишникот во кого вчера пукаше полицаец се бори за живот

Седумнаесетгодишникот во кого вчера пукаше полицаец се бори за живот

пред 5 дена - Алфа - Хроника

Истражните органи по повеќе од 24 часа од пукањето со скудни информации за инцидентот што вчера се случил кај гробиштата во Струмица кога полицаец стрелаше кон малолетници од Радовиш.

Полицаец пукал во седумнаестгодишници едниот тешко повреден

Полицаец пукал во седумнаестгодишници, едниот тешко повреден

пред 5 дена - 24 вести - Македонија

Внатрешната контрола при МВР и истрагата на која се работи  треба да утврди дали имало пречекорување во овластувањата од...

Во Струмица двајца повредени во полициска потера по крадци

Во Струмица двајца повредени во полициска потера по крадци

пред 5 дена - Алфа - Хроника

На лице место излегол Јавен обвинител, а во расчистувањето на случајот веднаш е вклучена и Внатрешната контрола на МВР за да се испита постапката на полициските службеници.

Полицаец пукал во малолетни крадци еден се бори за живот

Полицаец пукал во малолетни крадци, еден се бори за живот

пред 5 дена - Телма - Македонија

Полицијата ќе истражува дали нивниот службеник ги пречекорил своите овластувања при вчерашниот инцидент, во кој се застрелани две малолетни момчиња од Радовиш кај градската капела во Струмица.

Полицаец пукал со службениот пиштол повредени две момчиња од Радовиш

Полицаец пукал со службениот пиштол, повредени две момчиња од Радовиш

пред 5 дена - MK News - Македонија

Јавен обвинител од Струмица информира дека и денеска продолжува со увидот на колски пат, во близина на Градската капела кај Струмица, каде што синоќа полицаец со истрел од службено оружје повредил двајца малолетници.

Времеплов
x